tommas4 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Mě návod rozkliknout bohužel jde, tady ho máš, i s variantou "truhlík" . . . . Na výrobu květináče potřebujeme: květináč, pet láhev, prášek do pečiva, kondom, provázek a hlínu Nejdříve si z pet láhve odřízneme hrdlo. Velikostně by měl vršek flašky dosahovat cca 2 cm od vrchu květináče. Zespod uříznuté flašky zastřihneme nůžkami malý oblouček, aby se voda mohla dostat k prášku do pečiva. Na hrdlo nasuneme kondom, přivážeme provázkem a rozrolujeme. Na dno květináče doprostřed přijde 1 a 1/4 prášku do pečiva (raději víc, aby se nestalo, že by nám "růžička" nevyrostla ) Do květináče vložíme uříznutou flašku s přivázaným kondomem a zasypeme až po hrdlo hlínou. Moc hlínu nepřitlačujte. Kondom položte na hlínu a už jen zlehka zasypejte tak, aby nebyl vidět. Na květináč nachystejte nápis a může se jít gratulovat :-) Do druhé ruky nezapomeňte vzít konvičku nebo láhev s vodou, aby měl oslavenec svou růži čím zalít. Zkoušeli jsme i verzi s truhlíkem, do truhlíku vedle sebe 3 uříznuté flašky, pod nimi prdopeč, zasypáno hlínou a taky to bylo super. Ještě slogan: Na květináč jsme použili slogan: "Zda tvůj nástroj ještě může, vyroste ti krásná růže! " Na truhlík pak: "Zda ti nástroj dobře slouží, vyroste ti záhon růží" Slyšela jsem i o verzi pro dámy, hlášek se dá vymyslet spousta, pro dámy např. "Jestli ten tvůj ještě může, vyroste ti krásná růže."
Trojan Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Já jsem to jako malej viděl s tim "zvířátkovym" kondomem. Hrozně se mi to líbilo a nikdo mi nechtěl říct, co to je.
Povidláček Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Ok, tak ještě jeden trapnej na současné patálie Applu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vanderB. Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Jo a chtěl jsem poprosit, nešlo by implementovat smajlíky z mimibazaru sem na forum? Dost by se to tu oživilo si myslím.Třeba erektosmajlíkEdit: Když ho vidím, napadá mě jen tohle....http://youtu.be/1-lFGiVj228?t=1m1s vložíš jako obrázek a je to
gougy Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 vložíš jako obrázek a je toto obohacení je úžasné, těším se na další posty v designu mimibazaru
tommas4 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Zvířátkový kondom??? Tak to se moc nechytám, dal jsem "zvířátkový kondom" do vyhledávání v seznamu - hledal jsem obrázkya našlo mi to nějaký lidi v tělocvičně a obrázky nějakého šíleného jídla.Tak jsem to samé zadal gůglovi aby mi našel obrázky zvířátkového kondomu a tam je to zajímavější, obrázky Hello Kitty a M. Jacksona,ale pořád z toho nejsem moudrý?
Trojan Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Zvířátkový kondom??? Tak to se moc nechytám, dal jsem "zvířátkový kondom" do vyhledávání v seznamu - hledal jsem obrázkya našlo mi to nějaký lidi v tělocvičně a obrázky nějakého šíleného jídla.Tak jsem to samé zadal gůglovi aby mi našel obrázky zvířátkového kondomu a tam je to zajímavější, obrázky Hello Kitty a M. Jacksona,ale pořád z toho nejsem moudrý?Našel jsem to pod "zábavný kondom".Neviděl jsem to od základní školy, jednou jsem se na to pokoušel zeptat v drogerii (ten květináč mi furt vrtal v hlavě) ale pani mi řekla že nic pro mě (bylo mi tak sedm).
clockyclock Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 karma voe.. ! https://www.facebook.com/video.php?v=468453279957546&fref=nf
tommas4 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 No tvl dál už to radši nebudu rozebírat
Ondoni Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 No ty kráso. Ta kopačka od toho koně sedla teda brutálně...
Trojan Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 No tvl dál už to radši nebudu rozebírat Jo bude to lepší. Ale ten poslední bych si ke kroji klidně vzal.... ale nemám kroj...
tombed Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baldic Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 http://urologiepropraxi.cz/pdfs/uro/2003/04/09.pdf 1
tombed Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Chlapi já to fakt nebyl, já bych ho z toho hrdla v pohodě vytáhnul... 1
mondeo2 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 http://urologiepropraxi.cz/pdfs/uro/2003/04/09.pdf tak tohle byl největší výtlem za poslední dobu, to fakt není možný co ty lidi vymyslí.. Pobavil jsem tím výrazně i ženu... Vadil mu šourek, tak si ho uřízl nožem na řepu :lol2:
bladerunner Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Tak u nás jeden mladý chlapec rozobral stierač z auta a pomocou tých plechových somarín si odfikol semenníky. O tom čo všetko si dokážu ľudia vraziť do riti ani radšej nepíšem. Píšem ťapkou
Tondaa73 Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 http://urologiepropraxi.cz/pdfs/uro/2003/04/09.pdfTWL, nené....
Doporučené příspěvky