Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě návod rozkliknout bohužel jde, tady ho máš, i s variantou "truhlík" . . . .

Na výrobu květináče potřebujeme:

květináč, pet láhev, prášek do pečiva, kondom, provázek a hlínu

Nejdříve si z pet láhve odřízneme hrdlo. Velikostně by měl vršek flašky dosahovat cca 2 cm od vrchu květináče. Zespod uříznuté flašky zastřihneme nůžkami malý oblouček, aby se voda mohla dostat k prášku do pečiva. Na hrdlo nasuneme kondom, přivážeme provázkem a rozrolujeme. Na dno květináče doprostřed přijde 1 a 1/4 prášku do pečiva (raději víc, aby se nestalo, že by nám "růžička" nevyrostla :o) Do květináče vložíme uříznutou flašku s přivázaným kondomem a zasypeme až po hrdlo hlínou. Moc hlínu nepřitlačujte. Kondom položte na hlínu a už jen zlehka zasypejte tak, aby nebyl vidět. Na květináč nachystejte nápis a může se jít gratulovat :-) Do druhé ruky nezapomeňte vzít konvičku nebo láhev s vodou, aby měl oslavenec svou růži čím zalít.

Zkoušeli jsme i verzi s truhlíkem, do truhlíku vedle sebe 3 uříznuté flašky, pod nimi prdopeč, zasypáno hlínou a taky to bylo super.

Ještě slogan: Na květináč jsme použili slogan: "Zda tvůj nástroj ještě může, vyroste ti krásná růže! "

Na truhlík pak: "Zda ti nástroj dobře slouží, vyroste ti záhon růží"

Slyšela jsem i o verzi pro dámy, hlášek se dá vymyslet spousta, pro dámy např. "Jestli ten tvůj ještě může, vyroste ti krásná růže."

Odesláno

Já jsem to jako malej viděl s tim "zvířátkovym" kondomem. Hrozně se mi to líbilo a nikdo mi nechtěl říct, co to je.

Odesláno

Jo a chtěl jsem poprosit, nešlo by implementovat smajlíky z mimibazaru sem na forum? Dost by se to tu oživilo si myslím.

Třeba erektosmajlík

Edit: Když ho vidím, napadá mě jen tohle....

http://youtu.be/1-lFGiVj228?t=1m1s

45.gif    9.gif vložíš jako obrázek a je to

Odesláno

Zvířátkový kondom??? Tak to se moc nechytám, dal jsem "zvířátkový kondom" do vyhledávání v seznamu - hledal jsem obrázky

a našlo mi to nějaký lidi v tělocvičně a obrázky nějakého šíleného jídla.
Tak jsem to samé zadal gůglovi aby mi našel obrázky zvířátkového kondomu a tam je to zajímavější, obrázky Hello Kitty a M. Jacksona,

ale pořád z toho nejsem moudrý?

Odesláno

Zvířátkový kondom??? Tak to se moc nechytám, dal jsem "zvířátkový kondom" do vyhledávání v seznamu - hledal jsem obrázky

a našlo mi to nějaký lidi v tělocvičně a obrázky nějakého šíleného jídla.

Tak jsem to samé zadal gůglovi aby mi našel obrázky zvířátkového kondomu a tam je to zajímavější, obrázky Hello Kitty a M. Jacksona,

ale pořád z toho nejsem moudrý?

Našel jsem to pod "zábavný kondom".

Neviděl jsem to od základní školy, jednou jsem se na to pokoušel zeptat v drogerii (ten květináč mi furt vrtal v hlavě) ale pani mi řekla že nic pro mě (bylo mi tak sedm).

442343_kondom-prezervativ-antikoncepcia.

Odesláno

No tvl :D  dál už to radši nebudu rozebírat :D

Jo bude to lepší. Ale ten poslední bych si ke kroji klidně vzal.... ale nemám kroj...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...