Kat251 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Jmenuji se Kat Jsem uživatelem lehkých drog a chci za mladými holkama do školy...
mondeo2 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 (upraveno) Jmenuji se Kat Jsem uživatelem lehkých drog a chci za mladými holkama do školy...Ti docela věřím, du s Tebou jen tz lehký drogy jdou mimo mě............nějak nefungujou Upraveno 25. září 2014 uživatelem mondeo2
Kat251 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Ti docela věřím, du s TebouNejlíp na zdravku...
mondeo2 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 ano střední zdravotní škola..............tam jich je to by bylo žůžo
Kat251 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 jen tz lehký drogy jdou mimo mě............nějak nefungujouTo nevadí to jen musíš říct aby Tě vzali....
gougy Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 (upraveno) když jsem byl na vejšce, učil jsem AJ na zdravce, kde bylo 50% českých a 50% polských děvčat. Utekl jsem z tama, nedalo se... Co bych za to dneska dal edit: i s těma lehkýma drogama jsem ochotnej se porvat Upraveno 25. září 2014 uživatelem gougy
Trojan Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Lehký drogy bych zvládal, jsem ale čtyry roky na strojařině a z většiho množství děvčat chytám psotník.
Kat251 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Lehký drogy bych zvládal, jsem ale čtyry roky na strojařině a z většiho množství děvčat chytám psotník.Podle vkusu každého soudruha, někdo tam může i za klukama...
Trojan Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Tomu teda nehovím ale máš pravdu, podle chuti každého soud...feťáka vlastně. Podle vkusu každého soudruha, někdo tam může i za klukama...
siwi Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 A feťáků ne? Vím i o dealerech U nás na štěstí ne. když jsem byl na vejšce, učil jsem AJ na zdravce, kde bylo 50% českých a 50% polských děvčat. Utekl jsem z tama, nedalo se... Co bych za to dneska dal edit: i s těma lehkýma drogama jsem ochotnej se porvat Lehký drogy bych zvládal, jsem ale čtyry roky na strojařině a z většiho množství děvčat chytám psotník. To víš, kdybys místo strojařiny studoval pedagogiku jako já, zvýšenému množství děvčat bys zvolna přivykl a cítil by ses mezi nimi jako ryba ve vodě
Honza.manta Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Já bych to zkrátil, holek není nikdy dost.Jinak jsem z kantorské rodiny, jen jsem se odklonil, takže vím o čem mluvíte.
mondeo2 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 ?Panebože, co se ti stalo?? ptá se hospodský, když se štamgast vbelhá do výčepu o berlích a s rukou na pásce.?Ale, pohádal jsem se s Frantou.??Vždyť to je takový mrňous! To musel mít něco pádného v ruce!??No, to měl. Lopatu.??A tys neměl v ruce nic???Ale jo, držel jsem v ní prso jeho starý. Nádherná věcička ? ale ve rvačce není moc platná.? 1
Lamiczka Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 (upraveno) Kluci vy ste Frantovi utekli do jinýho lokálu, kdo tady točí? Jinak jeden pro otrlejší povahy - milovníkům psů a jedincům bez smyslu pro ironii doporučuju neklikat...https://cs-cz.facebook.com/PesJeJidlo A další porce pekla z mimibazaru, něco se opakuje, ale něco je novinka - třeba tatarská polévka s vejcihttp://marieke.pise.cz/1108-po-porodu-lobotomie.html Ovšem vítězem se u mě stává spokojený manža s dortem ze sekané Upraveno 25. září 2014 uživatelem Lamiczka
VintageLover Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Tohle známe... http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/formular-036 1
Trojan Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Řízkovej dort bych si dal, neb to prostě byly řízky a panáček z uzenin což je pro mě všechno ok Ale ten druhej co má na klobáse kondom a v "puse" cigáro, to je hegeš.A že si tam autor dělá p...l ze zavařovanýho masa...vypadá to hnusně vždycky, kvalita jakou si kdo udělá (vždycky asi destkrát lepší než konzervy z krámu, protože k takovýmu hegeši ze kterýho to dělaj se normální člověk ani nedostane).Ale jsme v humoru, takže jak jsem říkal na předchozí straně, mají můj hlas!
Trojan Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 (upraveno) Jo a chtěl jsem poprosit, nešlo by implementovat smajlíky z mimibazaru sem na forum? Dost by se to tu oživilo si myslím.Třeba erektosmajlíkEdit: Když ho vidím, napadá mě jen tohle....http://youtu.be/1-lFGiVj228?t=1m1s Upraveno 26. září 2014 uživatelem Trojan
Trojan Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 A to video dokoukejte, je tam ponaučení
uff Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Lamiczka: Ty vole, fotka roku! Fakt jsem si poprskal monitor! Jinak diky za inspiraci, o vikendu dostane moje draha polovicka kvetinac s prekvapenim. Nejde mi teda zatim rozkliknout navod. Predpokladam, ze zalejvas az se guma nafoukne.
Doporučené příspěvky