Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jmenuji se Kat Jsem uživatelem lehkých drog a chci za mladými holkama do školy...

Ti docela věřím, du s Tebou

jen tz lehký drogy jdou mimo mě............nějak nefungujou

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno (upraveno)

když jsem byl na vejšce, učil jsem AJ na zdravce, kde bylo 50% českých a 50% polských děvčat. Utekl jsem z tama, nedalo se...

Co bych za to dneska dal :lol2:

edit: i s těma lehkýma drogama jsem ochotnej se porvat :D

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Lehký drogy bych zvládal, jsem ale čtyry roky na strojařině a z většiho množství děvčat chytám psotník.

Odesláno

Lehký drogy bych zvládal, jsem ale čtyry roky na strojařině a z většiho množství děvčat chytám psotník.

Podle vkusu každého soudruha, někdo tam může i za klukama...

Odesláno

Tomu teda nehovím ale máš pravdu, podle chuti každého soud...feťáka vlastně.

Podle vkusu každého soudruha, někdo tam může i za klukama...

Odesláno

A feťáků ne? :D Vím i o dealerech :D

U nás na štěstí ne.

když jsem byl na vejšce, učil jsem AJ na zdravce, kde bylo 50% českých a 50% polských děvčat. Utekl jsem z tama, nedalo se...

Co bych za to dneska dal :lol2:

edit: i s těma lehkýma drogama jsem ochotnej se porvat :D

To víš, kdybys místo strojařiny studoval pedagogiku jako já, zvýšenému množství děvčat bys zvolna přivykl a cítil by ses mezi nimi jako ryba ve vodě  :D

Odesláno

?Panebože, co se ti stalo?? ptá se hospodský, když se štamgast vbelhá do výčepu o berlích a s rukou na pásce.
?Ale, pohádal jsem se s Frantou.?
?Vždyť to je takový mrňous! To musel mít něco pádného v ruce!?
?No, to měl. Lopatu.?
?A tys neměl v ruce nic??
?Ale jo, držel jsem v ní prso jeho starý. Nádherná věcička ? ale ve rvačce není moc platná.?

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Kluci vy ste Frantovi utekli do jinýho lokálu, kdo tady točí?

Jinak jeden pro otrlejší povahy - milovníkům psů a jedincům bez smyslu pro ironii doporučuju neklikat...

https://cs-cz.facebook.com/PesJeJidlo

A další porce pekla z mimibazaru, něco se opakuje, ale něco je novinka - třeba tatarská polévka s vejci

http://marieke.pise.cz/1108-po-porodu-lobotomie.html

Ovšem vítězem se u mě stává spokojený manža s dortem ze sekané

244137.jpg

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

Řízkovej dort bych si dal, neb to prostě byly řízky a panáček z uzenin což je pro mě všechno ok :D Ale ten druhej co má na klobáse kondom a v "puse" cigáro, to je hegeš.

A že si tam autor dělá p...l ze zavařovanýho masa...vypadá to hnusně vždycky, kvalita jakou si kdo udělá (vždycky asi destkrát lepší než konzervy z krámu, protože k takovýmu hegeši ze kterýho to dělaj se normální člověk ani nedostane).

Ale jsme v humoru, takže jak jsem říkal na předchozí straně, mají můj hlas! :D

post-15884-0-71942400-1411718903_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Jo a chtěl jsem poprosit, nešlo by implementovat smajlíky z mimibazaru sem na forum? Dost by se to tu oživilo si myslím.
Třeba erektosmajlík
Edit: Když ho vidím, napadá mě jen tohle....
http://youtu.be/1-lFGiVj228?t=1m1s

post-15884-0-28103600-1411719205.gif

Upraveno uživatelem Trojan
Odesláno

Lamiczka: Ty vole, fotka roku! Fakt jsem si poprskal monitor! :D

Jinak diky za inspiraci, o vikendu dostane moje draha polovicka kvetinac s prekvapenim. Nejde mi teda zatim rozkliknout navod. Predpokladam, ze zalejvas az se guma nafoukne.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...