klobadysek Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Indiana Jones u vas: http://www.novinky.cz/krimi/349027-po-narazu-skoncil-kun-v-kabine-auta.html
clockyclock Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Nevim proc, ale nejak jsem si u toho vzpomnel na too picuse :-)
Návštěvník dlubix Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Takhle muž v Brně pije z kašny a přijde k němu Brňák a říká mu. Tož ty vole, nepij to, do toho tady ch.č..jou lidi! Muž odpoví:"Promiňte, můžete mi to zopakovat? Já vám nerozuměl. Já jsem z Prahy". Brňák odpoví:"Tož pij pomalu, je to studený!
sery.vlk Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Dlubixi, tohle už někdo z hamtecu přeložil, v originále zní, tý, kemo, neglgé ten vasr, ... .-) 1
vanderB. Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Napalm Death forever! https://www.youtube.com/watch?v=T9rdQdz7WRA
sibirnaya Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Dlubixi, tohle už někdo z hamtecu přeložil, v originále zní, tý, kemo, neglgé ten vasr, ... .-)neglgé tu vasrůvku, chčijó do teho morgoši..
Klotzman Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Víte jak vysvětlíte dělníkům časoprostor?......"Kopej odtud až do večera!"
Lu2cz Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 neglgé tu vasrůvku, chčijó do teho morgoši..jj, jak říká sibiř, takto je to správně.... a následuje - "pijte pomalu, voda je studená..."
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a aj cena je dost dobra....
warann Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 image.jpg a aj cena je dost dobra....Nějak nám ty obchodníci hrubnou . A abych nebyl OT - Jak správně nosit burku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Trojan Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Můj nový objev, Impractical jokers... Všechna jejich videa jsou nesktuečně vtipná... Právě jsem vzbudil ve studovně poměrně dost rozruchu, s pokusy se nesmát jsem byl podobně úspěšný jako chlápci ve videu
gougy Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Asi správné vlákno, nazval bych to "Čekání na čtvrtý most"http://www.novinky.cz/ekonomika/349074-na-miste-zriceneho-mostu-ve-vilemove-stavi-opet-firma-bogl-a-krysl.html
SCIFI Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 pak že chlapi nedrží slovo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Daemonultimate Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 pak že chlapy nedrží slovo zas jeden, co to myslí opravdu vážně
Daemonultimate Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Moderní doba si žádá moderní výchovné postupy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A přidám návod k použití pomocí předepsaného postupu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Baldic Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Víte jak vysvětlíte dělníkům časoprostor?.."Kopej odtud až do večera!"Dik za pripomenuti. Tenhle jsem mel vzdycky rad
Kairos Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Návod na použití WC - foceno na Dobré u Němečka?
Daemonultimate Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Návod na použití WC - foceno na Dobré u Němečka?Fakt nevim, byl jsem na jiném fóru a někdo to tam upíchnul.
Doporučené příspěvky