Pepe Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Filipes napsal: vyskloňuj "houska" 1. pád - kdo, co - houska 7.pád - s kým, čím - se salámem 3.pád - komu, čemu - mně jenom sedm pádů to ja jich znám víc! :-) 1. pád: kdo, co - nominativ 2. pád: koho, čeho - genitiv 3. pád: komu, čemu - dativ 4. pád: koho, co - akuzativ 5. pád: oslovujeme, voláme - vokativ 6. pád: o kom, čem - lokál 7. pád: s kým, čím - instrumentál 8. pád: kdo z koho - korytativ 9. pád: koho, jak - buzerativ 10. pád: koho, kam - delimitativ 11. pád: kdo, koho - likvidativ 12. pád: jak na koho - intrikativ 13. pád: komu, co - podmazativ 14. pád: co za co - korupcionál 15. pád: jak komu - protekcionál 16. pád: kdo s kým - kopulativ 17. pád: co na co - prezervativ
hciq Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 (upraveno) PepaSFI napsal: ten odkaz nějak nefunguje ale pokud tohle výrazivo používá dnešní mládež tak to se toho tak moc nezměnilo. Podobně jsme se vyjadřovali před více než dvaceti lety, teda s vyjímkou počítačových výrazů. Taky brňáci jistě poznali že spousta toho pochází z hantecu.Ale to už se ví dávno že šalinó do hokny se jezdí i v Praze. ale šalinó na Prigl když zoncna rumpluje jen v Brně, v Praze tam žádná nejede (myslím) Upraveno 28. prosince 2007 uživatelem hciq
PepaSFI Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 hciq napsal: ale šalinó na Prigl když zoncna rumpluje jen v Brně, v Praze tam žádná nejede (myslím) ještě bych doplnil brněnskou hádanku: Je to za Komínem a v noci to svítí. Co je to?
Lord Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 PepaSFI napsal: ještě bych doplnil brněnskou hádanku: Je to za Komínem a v noci to svítí. Co je to? Bástr
Duke650 Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 WTF is Bástr? Já si z topografického hantecu pamatuju jenom Monte Bú a Šrajbec... jo a ještě Kényg :-)
Lord Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Bástr = Bystr pro neznalé: Komín i Bystr jsou Brněnské městké části
HonzaX Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 šalinó do hokny = tohleto nemůže vzít Vltavou křtěný Pražák do huby .
Návštěvník RaGe Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Monster clock : http://bp0.blogger.com/_HZxjZs9ytRU/RyrENi...nster_clock.jpg
Pepe Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go Achmed the Dead terrorist - fakt dost dobrej brichomluvec, AJ a zvuk nutny
Návštěvník RaGe Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Něco pro ženy, hodinky s rtěnkou : http://catalog.antiquorum.com/catalog.html...mp;auctionid=73
Filini Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Přijde muž s krásnou ženou do klenotnictví, společně pro ni vyberou hodinky za X korun. Když dojde na placení, vezme muž šekovou knížku a vyplní šek na celou sumu. Prodavač se na něj s obavami dívá, ten zákazník je mu neznámý, vidí ho poprvé. Muž okamžitě postřehne, co prodavači jde hlavou a říká mu: "Vidím, že máte obavy, že tento šek není krytý, viďte...? Dobře, uděláme následující. Dnes je pátek a banky mají již zavřeno, ponechejte si ten šek i hodinky. V pondělí, až budete moci ten šek nechat proplatit, pošlete ju mojí přítelkyni.o.k.?" Prodavač se uklidní, v pondělí chce nechat šek proplatit, banka jej ale zamítne, že prý není krytý. Okamžitě volá zákazníkovi a ten mu na to odpoví: "Ten šek můžete zahodit, už jsem ji vošukal!"
Jaem Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Filini napsal: Přijde muž s krásnou ženou do klenotnictví, společně pro ni vyberou hodinky za X korun... niekto chodi pravidelne na kalerab
David_B Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Paní si koupí papouška, ke které dostala i varování, že jeho předchozí majitelé vlastnili veřejný dům a proto papoušek mluví vulgárně. Donesla tedy papouška domů, sundá plachtu z klece. Papoušek se rozhlídne po bytě a řekne:"Aaa, nový bordel, nová bordel mamá." Paní se zalekne a papouška opět zakryje plachtou. Chvíli přemýšlí, ale v tom se ze školy vrátí její dvě dcery. Ty, celé nadšené, že mají papouška, okamžitě sundávají plachtu a papoušek se opět rozhlédne a praví: "Aaa, nový bordel, nová bordel mamá, nový ku*vy,..." Matka dcere podrážděně přehodí přes papoucha opět platchu a dcerám říká, že se musí počkat, až příjde tatínek z práce, že s papouškem něco udělá. Otec příjde, ohrne plachtu a zkušeným okem pohlédne na papouška. Ten opět spustí své oblíbené: "Aaa, nový bordel, nová bordel mamá, nový ku*vy, nazdar Milane!!"
Filini Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Jaem napsal: niekto chodi pravidelne na kalerab a este som to aj zmenil, sakra jasne, kalerab je best !
vanderB. Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 tady je zdůvodnění násilí na fotbalových stadionech, aneb jde o to, jakým tónem řekl to "hello" http://www.youtube.com/watch?v=uKmBvm6ReO4...feature=related
Návštěvník RaGe Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Duke650 napsal: NEKLIKEJTE NA TO, AVG HLÁSÍ VIR Omlouvám se, můj antivirák to nechytil ! Poprosil jsem o smazání !
Well Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 Víte jaký je rozdíl mezi demokracií a Sociální demokracií??? Je to stejné jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou.
VS Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 Well napsal: Víte jaký je rozdíl mezi demokracií a Sociální demokracií??? Je to stejné jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou. nebo jako rozdíl mezi aktem a pietním aktem
VS Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 (upraveno) Závěrečné zkoušky na policejní akademii. Vyleze první zkoušený a hned se ho ptají, jak dopadl. Píšťalka - 1, pendrek - 1, čeština - 5. Ptali se co neuměl v češtině. "No chtěli skloňovat jablko, tak jsem skloňoval ja blko, ty blko, on blko." Za chvíli vyleze druhý. Výsledky stejné. Píšťalka - 1, pendrek - 1, čeština 5. Ten dostal skloňovat jabloň, tak skloňoval ja bloň, ty bloň, on bloň. Za chvilku vyjde třetí, celý vysmátý. Píšťalka - 1, pendrek - 1 , čeština - 1. Nechtěli mu věřit, tak říklal. "Dali mi skloňovat město, tak jsem skloňoval mě sto, tobě dvěstě, náčelníkovi pětset" Upraveno 24. ledna 2008 uživatelem VS
Doporučené příspěvky