gougy Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 on nám pokazil i tu malou radost z toho když si člověk uleví nějakou tou nadávkou.Může za Fšechno, to dá rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Hehe, ten Zeman je vsude, kazdej o tom mluvi, ale pritom to nikdo v radiu neslysel ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 mě už ten Zeman nebaví, tak něco jinýho Cigán Dežo má první sexuální styk. Hladí Eržiku po kundě a povídá: ?Čo je to, také mekúčké, hebúčké, těplúčké, chlupaťúčké??? ?Mačka!?? ?A kedy zdochla?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Co tohle je ??? Teda nevím, zda-li to patří zrovna do humoru a nemám založit nové vlákno :0Dhttp://play.iprima.cz/prostreno/prostreno-185-12-e-bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Tak tu debatu z neděle pomalu ukončíme. Pan ing. Miloš Zeman má opravdu plné právo mluvit jako čuně a jako většina z nás. Ing. Miloš Zeman momentálně zastává úřad prezidenta ČR. Při prezidentském slibu musel říci mj. Slibuji na svou čest, že svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.? Pokud se ozývá velká část národa, media domácí i zahraniční proti tomu, že prezident ČR mluví vulgárně na veřejnosti, nejedná podle svého slibu. Občan ing. Zeman může svobodně privátně chodit v tričku pocintaném becherovkou, drbat se na veřejnosti v rozkroku a do divadla přijít v sandálech a ponožkách. Prezident ČR Miloš Zeman po dobu svého úřadu reprezentuje tuto zemi, a jeli toto chování nevhodné, nesmí se takto chovat, protože je její vizitkou. Děkuji všem za konec diskuzí nad tímto navýsost trapným tématem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Tak jo.----------------------------------------------------------------------------------- "Pamatuj si Pepíčku, chytrý člověk má vždy pochybnosti, jen hlupák nepochybuje.""Tati, a jsi si tím jistý?""Stoprocentně!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Edit: co to má Mynář na ruce?Kastelan Vrata ma na ruce, myslim, prumyslovy manometer (proste tlakomer ), zrejme limitka by kamos Kverka u jedne z butikovych znacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamall Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Pepíček přijde do bufetu a poroučí si:?Jedno pivo!??A nechtěl bys raději džus?? ptá se ho prodavačka.?Chtěl, ale chybí mi pět korun.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Hasňa má pravdu, viz. obrázek. Zdroj je Sinclair Nicholas, Americký slang, vydal Horizont Praha už v roce 1992.Wang dang american slang! Tuhle knizku jsem mel taky a zboznoval ji. Bohuzel se mi nekam ztratila. Kde ji sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Utg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Co tohle je ??? Teda nevím, zda-li to patří zrovna do humoru a nemám založit nové vlákno :0D http://play.iprima.cz/prostreno/prostreno-185-12-e-bonustaky jsem na to koukal....to je hrozná blbka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 nemůžu si pomoct, to co doporučuje má spojitost s nějakou její schopností? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 nemůžu si pomoct, to co doporučuje má spojitost s nějakou její schopností? Je to docela IQ test, ale jistou podobnost jsem mezi nima našel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 V kuloárech se objevují informace, že oba dva modely mají ve svých kategoriích nejlepší sací výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 voba ste úchylný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Nejlépe to ještě pohodit u sousedovic popelnice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Jednou jsem to nedopatřením zažil, ovšem že bych to udělal dobrovolně ... http://www.novinky.cz/koktejl/352644-orchestr-sporadal-nejostrejsi-chilli-papricky-na-svete-pak-se-dal-do-hrani.html Já jsem ale do konce nedohrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 nové COD http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/conan-recenzuje-hru-call-of-duty-advanced-warfare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Spineshank:Mi povídej ... slečna na to šla z hodně blbýho konce :0DAle tohle se povedlo taky :0Dvcelku nechutná představa ale vtipná http://fida.cz/c/video-jak-by-vypadalo-kdyby-byla-zena-muzem-a-muz-byl-zenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky