Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Nicméně to procentuální zastoupení prémiových značek (teď mám na mysli SPZ) je k popukání, zejména když z auta vyleze plešatá, vyžraná, zlatem ověšená kreatůra v teplákovce :D :D

a jestil je k tomu vopálenej..tak to je vyučenej invalidní důchodce....taky jich tu pár máme...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takže nejdůležitější je poslední odstavec ..... není potřeba mít prémiovou SPZ,luxusní vůz ani nálepku za voknem ..... je to povoleno, respektive na morálce každého jedince .... opravdu zvláštní 

?Podle mého názoru nejsou pozemní komunikací podzemní parkoviště, ať už v obytných domech, supermarketech nebo kdekoliv jinde. A to i když jsou veřejně přístupná,? vysvětluje Beran. Pravidla tam podle jeho názoru neplatí, tudíž nelze postihnout pokutou ani například stání na místě pro invalidy na podzemním parkovišti.

Pokutou ne,

ale podle mě jde tím Provozním řádem upravit i sankcionování podobné pokutám, které ale asi nebude udělovat PČR/MP, ale ochranka?

Odkaz ke komentáři

Ano, je to na morálce každého. Slušnej člověk to neudělá a idiotovi je to stejně jedno, co tam platí a neplatí. Myslíš, že tyhle lidi dojme lístek za stěračem?

Jinak nevidím nic přímočaře. Nikomu tuto výhodu ani trochu nezávidím a za zdraví bych ji rozhodně neměnil. Navíc stejně vždycky parkuju co nejvíc vzadu, daleko od mamin v SUV s kočárkem, pro které je často každý metr blíže ke vchodu výzvou k neuvěřitelným řidičským alotriím. Mám sice dobře pojištěno, ale nebaví mě mít každej tejden otlučený nárazník nebo aspoň ďůlek ve dveřích..to když se snaží na 20 cm prostoru vyndat z auta dítě s celým dětským pokojem. Upřímně ale často se 80tiletá stařenka vystupující z Porsche před obchoďákem nevidí.. Ale neříkám, že to není možné.

Na druhou stranu, na některých parkovištích mi těch múst pro invalidy přijde fakt moc. Před zdravotnickým zařízením to chápu, před ochoďákem už ne tolik.. Asi nějaký nařízení EU. Každopádně jak jsem říkal, tohle fakt nikomu nezávidím.

Odkaz ke komentáři

ale ochranka tě zas nemůže legitimovat bez přítomnosti PČR...

To nemůže, asi půjde o formu. Třeba jim stačí možnost odtahu, když blbě zaparkuješ. Pak nepotřebují legitimovat.

Nic dalšího stejně asi řešit nebudou, když se jich případná nehoda netýká.

Ale nevím, někdy se musím podívat na ten Provozní řád, na netu toho moc relevantního nenajdeš.

Odkaz ke komentáři

búch nás chraň :D

* soudce by mohla bejt paní na informacích a přísedící někdo z kasy  

Jasně, že to naštěstí nejde, dokonace ani PČR nemůže legitimovat jen tak, ale jen v zákonem popsaných situacích.

Narážel jsem na to, že některé situace upravené Provozním řádem může teoreticky řešit ochranka, bez asistence PČR - jako třeba odtah vozidla. Zavolat odtahovku umí, vyfotit to taky zvládnout, jistá forma sankce to taky je.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Třeba jim stačí možnost odtahu, když blbě zaparkuješ.

nevím jak na vsi, ale u nás ve velkoměstě jsou v zásadě všechna podzemní parkoviště koncipována tak na 2m výšku .... takže odtah nehrozí .... 

zdá se že koncepce je tristní, zasrali jsme vlákno humor a řešení nikde

*tak du luxovat stropy když sou ty vánoce

Odkaz ke komentáři

Jasně, že to naštěstí nejde, dokonace ani PČR nemůže legitimovat jen tak, ale jen v zákonem popsaných situacích.

Narážel jsem na to, že některé situace upravené Provozním řádem může teoreticky řešit ochranka, bez asistence PČR - jako třeba odtah vozidla. Zavolat odtahovku umí, vyfotit to taky zvládnout, jistá forma sankce to taky je.

Jako nechat odtáhnout auto na základě vlastního rozhodnutí? To jako jde? To snad ne...

Odkaz ke komentáři

Jako nechat odtáhnout auto na základě vlastního rozhodnutí? To jako jde? To snad ne...

proč by to nešlo? kdyby tobě někdo zastavil na zahradě v jahodách tak ho tam necháš? pokud to je soukromej pozemek a ty porušíš pravidla pro jeho užívání tak podle mýho selskýho by to šlo ale třeba se pletu

Odkaz ke komentáři

tak takhle jsem se už dlooouho nepobavil! Výborný tip !  (na druhou stranu, za ty prachy nevím, co by ti pacoši ještě chtěli? Aby jim snad dělala kafe a možná i ještě něco dobrého k tomu :) ) :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...