Filip.J Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Dám to sem, bo cizímu neštěstí se směje nejlíp:Přijdu domů v pátek večer po bezmála dvanáctihodinové šichtě z práce, začnu si rozvazovat boty - a zauzluje se mi tkanička. Chvilku si s ní hraju, ale drží jak sviň, zkouším trochu zabrat - a tak se ten konec, za který tahám, urve za uzlem. V tu chvilku mi dojde trpělivost a řeknu si "OK, tak už byla stejně na odpis, tak půjde a zítra navléknu novou...", vycvaknu z kapsy nožík a fiknu ji, abych se už konečně mohl vyzout. No a nůž mi lehounce sjede po botě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 A co noha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 nic, co by neslo rozlestit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 (upraveno) A co noha?Noha měla z p***le kliku, i ponožka zůstala celá. Vzal jsem to jenom špičkou přesně na tloušťku té kůže na botě Sibiř: Upraveno 6. února 2015 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Teda tohle je povedený setkání zdejších doplňkových zájmů Pěkný boty vs superostrý nůž (to vše po náročný šicht?, aby bylo na další pěkný hodinky...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 nic, co by neslo rozlestit :lol2: :lol2: tak to mě dostalo hned po ránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Hodinar Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 tak to by mě zajímal mechanismus zamýšlené dráhy řezu (pro odříznuté tkaničky) a jeho porovnání s následnou skutečnou dráhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 tak to by mě zajímal mechanismus zamýšlené dráhy řezu (pro odříznuté tkaničky) a jeho porovnání s následnou skutečnou dráhouVzhledem k předpokládanému úhlu řezu- shora, v předklonu, se zatajeným dechem- mi následek přijde logický, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Noha měla z p***le kliku, i ponožka zůstala celá. Vzal jsem to jenom špičkou přesně na tloušťku té kůže na botě Sibiř: :-D :-D ... Jinak skoda bot, jsou krasny, tak hlavne ze nejsou stehy na noze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Vzhledem k předpokládanému úhlu řezu- shora, v předklonu, se zatajeným dechem- mi následek přijde logický, ne?viděl bych to na zásadní nedostatky v ovládání nože :-) Chtělo by to vylepšit aby třeba při krájení chleba nedošlo k amputaci nohy od stolu. Ale nůž, zdá se dost dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Vzhledem k předpokládanému úhlu řezu- shora, v předklonu, se zatajeným dechem- mi následek přijde logický, ne?Přesně tak :-D :-D ... Jinak skoda bot, jsou krasny, tak hlavne ze nejsou stehy na noze..Naštěstí to nebyly Loake viděl bych to na zásadní nedostatky v ovládání nože :-) Chtělo by to vylepšit aby třeba při krájení chleba nedošlo k amputaci nohy od stolu. Ale nůž, zdá se dost dobrý.V kuchyni se nožem oháním téměř denně a nic - tohle se mi stává maximálně jednou za deset let Nožík je samozřejmě ostrý, jak se na Japonce patří, v první chvíli jsem myslel, že jsem tu botu jenom škrábnul, projel tím nártem úplně bez odporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Jó, Mcusta...hlavně, že je noha cajk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Hele, a nebyla část tý šichy v hospodě? .-)Já když se ožeru, tak taky potom kravím :-))...Jinak bota se v pohodě zašije no a pak hodně krému a jak psal Sibiř, rozleštit :-) Dám to sem, bo cizímu neštěstí se směje nejlíp:Přijdu domů v pátek večer po bezmála dvanáctihodinové šichtě z práce, začnu si rozvazovat boty - a zauzluje se mi tkanička. Chvilku si s ní hraju, ale drží jak sviň, zkouším trochu zabrat - a tak se ten konec, za který tahám, urve za uzlem. V tu chvilku mi dojde trpělivost a řeknu si "OK, tak už byla stejně na odpis, tak půjde a zítra navléknu novou...", vycvaknu z kapsy nožík a fiknu ji, abych se už konečně mohl vyzout. No a nůž mi lehounce sjede po botě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Hele, a nebyla část tý šichy v hospodě? .-)...Kéž by! To bych pak ale neřešil tkaničku a šel spát obutej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Hodinar Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 (upraveno) pro straspol já bych to řezal tak, že nůž bych (ostřím nahoru) dal pod tu tkaničku a řez bych vedl směrem nahoru, event. mírně dopředu (=směrem ke špičce boty)cokoli jiného mi připadá krkolomné a už vůbec nechápu, že řez v botě je "od strany ke straně" a ne směrem ke špičce botynechápu, no kluci, jak se dělají citaci ? nefungujou mi (na jiných forech s tím problém nemám, fakt ne) Upraveno 7. února 2015 uživatelem Mr. Hodinar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 (upraveno) pro straspol já bych to řezal tak, že nůž bych (ostřím nahoru) dal pod tu tkaničku a řez bych vedl směrem nahoru, event. mírně dopředu (=směrem ke špičce boty)cokoli jiného mi připadá krkolomné a už vůbec nechápu, že řez v botě je "od strany ke straně" a ne směrem ke špičce botynechápu, no kluci, jak se dělají citaci ? nefungujou mi (na jiných forech s tím problém nemám, fakt ne)No ono je to složitý 1) Radši otočím nůž ostřím proti svému nártu, než proti svému ksichtu, když se na tím nártem skláním.2) Tkanička byla utažená víc, než když jsem ji začal rozvazovat, nechtělo se mi páčit nůž pod ní.3) Zásadní chyba byla, že jsem se moc rozmáchl. Tkaničku jsem seshora řízl bezchybně, o ten nárt jsem škrtnul na konci toho obloukem vedeného "sekořezu", když jsem se začínal zvedat. Snad ti to takhle stačí, video natáčet nebudu --------------Edit: A navíc, řezat tkaničku tím způsobem, jak popisuješ, není zdaleka tak efektní a zábavné Upraveno 7. února 2015 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 dokud jsem tohle necet myslel jsem di ze jsi nesikovnej..ale ty jsi krajne nebezpecnej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Děkuji, Františku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Tvl bych te chtel videt stipat drivi/delat trisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 V kuchyni se nožem oháním téměř denně a nic - tohle se mi stává maximálně jednou za deset let Nožík je samozřejmě ostrý, jak se na Japonce patří, v první chvíli jsem myslel, že jsem tu botu jenom škrábnul, projel tím nártem úplně bez odporu. Takže chápu-li dobře, tak životnost tvých bot = deset let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky