Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Dám to sem, bo cizímu neštěstí se směje nejlíp:

Přijdu domů v pátek večer po bezmála dvanáctihodinové šichtě z práce, začnu si rozvazovat boty - a zauzluje se mi tkanička. Chvilku si s ní hraju, ale drží jak sviň, zkouším trochu zabrat - a tak se ten konec, za který tahám, urve za uzlem. V tu chvilku mi dojde trpělivost a řeknu si "OK, tak už byla stejně na odpis, tak půjde a zítra navléknu novou...", vycvaknu z kapsy nožík a fiknu ji, abych se už konečně mohl vyzout. No a nůž mi lehounce sjede po botě...

post-14111-0-07257400-1423263321_thumb.jpg

post-14111-0-21064200-1423263332_thumb.jpg

post-14111-0-35703300-1423263339_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k předpokládanému úhlu řezu- shora, v předklonu, se zatajeným dechem- mi následek přijde logický, ne?

viděl bych to na zásadní nedostatky v ovládání nože :-) Chtělo by to vylepšit aby třeba při krájení chleba nedošlo k amputaci nohy od stolu. Ale nůž, zdá se dost dobrý.

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k předpokládanému úhlu řezu- shora, v předklonu, se zatajeným dechem- mi následek přijde logický, ne?

Přesně tak :smile_anim:

:-D :-D ... Jinak skoda bot, jsou krasny, tak hlavne ze nejsou stehy na noze..

Naštěstí to nebyly Loake :lol2:

viděl bych to na zásadní nedostatky v ovládání nože :-) Chtělo by to vylepšit aby třeba při krájení chleba nedošlo k amputaci nohy od stolu. Ale nůž, zdá se dost dobrý.

V kuchyni se nožem oháním téměř denně a nic - tohle se mi stává maximálně jednou za deset let ^_^ Nožík je samozřejmě ostrý, jak se na Japonce patří, v první chvíli jsem myslel, že jsem tu botu jenom škrábnul, projel tím nártem úplně bez odporu.

Odkaz ke komentáři

Hele, a nebyla část tý šichy v hospodě? .-)

Já když se  ožeru, tak taky potom kravím :-))

...

Jinak bota se v pohodě zašije no a pak hodně krému a jak psal Sibiř, rozleštit :-)

Dám to sem, bo cizímu neštěstí se směje nejlíp:

Přijdu domů v pátek večer po bezmála dvanáctihodinové šichtě z práce, začnu si rozvazovat boty - a zauzluje se mi tkanička. Chvilku si s ní hraju, ale drží jak sviň, zkouším trochu zabrat - a tak se ten konec, za který tahám, urve za uzlem. V tu chvilku mi dojde trpělivost a řeknu si "OK, tak už byla stejně na odpis, tak půjde a zítra navléknu novou...", vycvaknu z kapsy nožík a fiknu ji, abych se už konečně mohl vyzout. No a nůž mi lehounce sjede po botě...

Odkaz ke komentáři

pro straspol

já bych to řezal tak, že nůž bych (ostřím nahoru) dal pod tu tkaničku a řez bych vedl směrem nahoru, event. mírně dopředu (=směrem ke špičce boty)

cokoli jiného mi připadá krkolomné a už vůbec nechápu, že řez v botě je "od strany ke straně" a ne směrem ke špičce boty

nechápu, no :bangin:

kluci, jak se dělají citaci ? nefungujou mi  (na jiných forech s tím problém nemám, fakt ne)

Upraveno uživatelem Mr. Hodinar
Odkaz ke komentáři

pro straspol

já bych to řezal tak, že nůž bych (ostřím nahoru) dal pod tu tkaničku a řez bych vedl směrem nahoru, event. mírně dopředu (=směrem ke špičce boty)

cokoli jiného mi připadá krkolomné a už vůbec nechápu, že řez v botě je "od strany ke straně" a ne směrem ke špičce boty

nechápu, no :bangin:

kluci, jak se dělají citaci ? nefungujou mi  (na jiných forech s tím problém nemám, fakt ne)

No ono je to složitý :goof:

1) Radši otočím nůž ostřím proti svému nártu, než proti svému ksichtu, když se na tím nártem skláním.

2) Tkanička byla utažená víc, než když jsem ji začal rozvazovat, nechtělo se mi páčit nůž pod ní.

3) Zásadní chyba byla, že jsem se moc rozmáchl. Tkaničku jsem seshora řízl bezchybně, o ten nárt jsem škrtnul na konci toho obloukem vedeného "sekořezu", když jsem se začínal zvedat.

Snad ti to takhle stačí, video natáčet nebudu :D

--------------

Edit: A navíc, řezat tkaničku tím způsobem, jak popisuješ, není zdaleka tak efektní a zábavné ;)

Upraveno uživatelem Filip.J
Odkaz ke komentáři

V kuchyni se nožem oháním téměř denně a nic - tohle se mi stává maximálně jednou za deset let ^_^ Nožík je samozřejmě ostrý, jak se na Japonce patří, v první chvíli jsem myslel, že jsem tu botu jenom škrábnul, projel tím nártem úplně bez odporu.

Takže chápu-li dobře, tak životnost tvých bot = deset let? :eek:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...