VintageLover Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Jo, jo, zrovna koukám jak u nás v Praze na Proseku stojí v parku 2 sanitky a kohosi tam resucitujou.No a když jsem to z balkonu fotil :-) , napočítal jsem cca 40 čumilů. Jak o nás mluvil Hitler - že jsme "lachen de bestien". Češi si dokážou udělat prču ze všeho a většinou v rekordních termínech.
gougy Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Jo, jo, zrovna koukám jak u nás v Praze na Proseku stojí v parku 2 sanitky a kohosi tam resucitujou.No a když jsem to z balkonu fotil :-) , napočítal jsem cca 40 čumilů."zrovna koukám" :lol2: jinak se imho jedná o naprosto přirozenou reakci, když se k tomu přidá dav, násobí se.
Tondaa73 Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 (upraveno) Jo, jo, zrovna koukám jak u nás v Praze na Proseku stojí v parku 2 sanitky a kohosi tam resucitujou.No a když jsem to z balkonu fotil :-) , napočítal jsem cca 40 čumilů.Nešlo by ho posunout kousek k hotelu Duo, mám ve výhledu panelák.... PS: sakra teď to po sobě čtu.....není to už moc černý..??... Upraveno 25. února 2015 uživatelem Tondaa73
Traveller Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Nemá někdo zájem? http://www.dpo.cz/o-spolecnosti/vozy/tramvaj-t2-na-prodej.html Díky za info, přeposlal jsem známému - on takové větší věci sbírá...
gougy Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Díky za info, přeposlal jsem známému - on takové větší věci sbírá...já původně hledal kde je háček a až pak si vzpomněl, že teď někdy přestaly sběrny vykupovat kovy za hotové Známého zdravím, magoři si rozumí...
Oliver333 Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 odjinud, on 25 Úno 2015 - 16:19, said:Jo, jo, zrovna koukám jak u nás v Praze na Proseku stojí v parku 2 sanitky a kohosi tam resucitujou.No a když jsem to z balkonu fotil :-) , napočítal jsem cca 40 čumilů.Nešlo by ho posunout kousek k hotelu Duo, mám ve výhledu panelák.... PS: sakra teď to po sobě čtu.....není to už moc černý..??...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Koukám, že nás je na Proseku "habakůůk"
Traveller Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Známého zdravím, magoři si rozumí... Ten výraz v jeho případě už docela zevšedněl. Má remorkér, parní lokomotivu, starou Scanii... prostě magor
gougy Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Ten výraz v jeho případě už docela zevšedněl. Má remorkér, parní lokomotivu, starou Scanii... prostě magor Paráda, to teda koukám. Jestli je od vás, tak remorkér je v Beskydech v podstatě nutnost, že ano
wizard-ov Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 No jak tak vidím, jet v hodinkách zase není to nejhorší co mne může potkat.
Ondoni Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 No jak tak vidím, jet v hodinkách zase není to nejhorší co mne může potkat. To máš recht, nejhorší je jet v pohřebáku
gougy Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 (upraveno) To máš recht, nejhorší je jet v pohřebáku ale zase je to pro dotyčného zadarmo, to spoustu lidí může nalákat :D Upraveno 26. února 2015 uživatelem gougy
vanderB. Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 snad se kluk dost pokřižoval http://youtu.be/anb0xiM6oHs
Ondoni Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 snad se kluk dost pokřižoval Podle mě si dal jen větší než malé množství čokolády
MJ. Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 kolik jedou kol? podle mě bude děsně unavanej z toho co vyváděl před startem
Návštěvník YPO Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 kolik jedou kol? podle mě bude děsně unavanej z toho co vyváděl před startembůch mu pomůže
vanderB. Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Podle mě si dal jen větší než malé množství čokolády nebo důkaz, že Red Bull není pro děti to pravé ořechové... kolik jedou kol? podle mě bude děsně unavanej z toho co vyváděl před startem nevim, ale snad neupad hned v první zatáčce
mondeo2 Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 (upraveno) no co přestoupili na metro no ..................... ale tohle to nevím, to už není ani humor, to už je umění............. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. února 2015 uživatelem mondeo2
Doporučené příspěvky