Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdybych si pořídil některý z těchhle C-Cube http://www.creationwatches.com/products/all-products/index-13.html, daly by se nějak vočernit, včetně náramku?? Vykuchat je a vočernit. PVD, asi.

Ty už máš vanilkový rohlíčky napečený, že výmýšlíš takový bejkárny? Levně tu úpravu neuděláš, pokud nebudeš postupovat systémem Vraby a všechno ostatní je totální kravina.

P.S. jo wole, ještě batika. batika ta taky pomáhá, když se jeden nudí :cigar:

Odesláno

Ty už máš vanilkový rohlíčky napečený, že výmýšlíš takový bejkárny? Levně tu úpravu neuděláš, pokud nebudeš postupovat systémem Vraby a všechno ostatní je totální kravina.

P.S. jo wole, ještě batika. batika ta taky pomáhá, když se jeden nudí :cigar:

Trenýrky už mám vobatikovaný skoro všechny, ale to si nedělám sám. Ještě mě napad variopaint. Hele a neurážej, jó, neurážej, já bych tu PVD úpravu chtěl i drahou.
Odesláno

Princi, kašli na Géčka, pravděpodobně Tě čeká nákup pro Jasmínu....když jsi ten Princ :notworthy:

No, Pric v batikovanejch trenýrkách dle Vrabyova popisu, to dnes neni žádný terno.
Odesláno

Nááhodou - nenech se nas.rat. Jsou pěkný, já o nich jednu dobu taky uvažoval.

(Ostatně jako asi o dalších x hodinkách)

Ale vážně - levný, nositelný, a jedny baterkky by měly v šuplíku být, coby časostroj furtovní na nastavování mechanik

Odesláno

Nááhodou - nenech se nas.rat. Jsou pěkný, já o nich jednu dobu taky uvažoval.

(Ostatně jako asi o dalších x hodinkách)

Ale vážně - levný, nositelný, a jedny baterkky by měly v šuplíku být, coby časostroj furtovní na nastavování mechanik

Voni vypadaj pěkně.
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Jedny sa mi dostali pod ruku na renovaciu. Nedopadlo to najhorsie:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...