Milis Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Kdybych si pořídil některý z těchhle C-Cube http://www.creationwatches.com/products/all-products/index-13.html, daly by se nějak vočernit, včetně náramku?? Vykuchat je a vočernit. PVD, asi.
vraby Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Vykuchat rozpálit autogenem do červena a hodit do vyjetého oleje. Nebo verzi echt gold. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Milis Posted December 18, 2010 Author Report Posted December 18, 2010 Vykuchat rozpálit autogenem do červena a hodit do vyjetého oleje. Nebo verzi echt gold. Ty sou ale taky pěkný...
Guest Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Kdybych si pořídil některý z těchhle C-Cube http://www.creationwatches.com/products/all-products/index-13.html, daly by se nějak vočernit, včetně náramku?? Vykuchat je a vočernit. PVD, asi. Ty už máš vanilkový rohlíčky napečený, že výmýšlíš takový bejkárny? Levně tu úpravu neuděláš, pokud nebudeš postupovat systémem Vraby a všechno ostatní je totální kravina. P.S. jo wole, ještě batika. batika ta taky pomáhá, když se jeden nudí
Milis Posted December 18, 2010 Author Report Posted December 18, 2010 Ty už máš vanilkový rohlíčky napečený, že výmýšlíš takový bejkárny? Levně tu úpravu neuděláš, pokud nebudeš postupovat systémem Vraby a všechno ostatní je totální kravina. P.S. jo wole, ještě batika. batika ta taky pomáhá, když se jeden nudí Trenýrky už mám vobatikovaný skoro všechny, ale to si nedělám sám. Ještě mě napad variopaint. Hele a neurážej, jó, neurážej, já bych tu PVD úpravu chtěl i drahou.
Diamondking Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Princi, kašli na Géčka, pravděpodobně Tě čeká nákup pro Jasmínu....když jsi ten Princ Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Milis Posted December 18, 2010 Author Report Posted December 18, 2010 Princi, kašli na Géčka, pravděpodobně Tě čeká nákup pro Jasmínu....když jsi ten Princ No, Pric v batikovanejch trenýrkách dle Vrabyova popisu, to dnes neni žádný terno.
Radimk Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Nááhodou - nenech se nas.rat. Jsou pěkný, já o nich jednu dobu taky uvažoval. (Ostatně jako asi o dalších x hodinkách)Ale vážně - levný, nositelný, a jedny baterkky by měly v šuplíku být, coby časostroj furtovní na nastavování mechanik
Milis Posted December 18, 2010 Author Report Posted December 18, 2010 Nááhodou - nenech se nas.rat. Jsou pěkný, já o nich jednu dobu taky uvažoval. (Ostatně jako asi o dalších x hodinkách) Ale vážně - levný, nositelný, a jedny baterkky by měly v šuplíku být, coby časostroj furtovní na nastavování mechanik Voni vypadaj pěkně.
vraby Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Nevypadají špatně,mě se taky líbí.Ty černé jak píše Princ by byly asi dost gut.
Radimk Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Tady je máš za takový pršule, že by snad ani nevadilo je pakůrviť http://hodiny-hodinky-starozitnosti.sbazar.cz/hodinky-casio-chropyne-o4947023.html
Milis Posted December 20, 2010 Author Report Posted December 20, 2010 Tady je máš za takový pršule, že by snad ani nevadilo je pakůrviť http://hodiny-hodinky-starozitnosti.sbazar.cz/hodinky-casio-chropyne-o4947023.html No prosim, to už by se fakt dalo ošetřit tím autogenem...
Radimk Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 No prosim, to už by se fakt dalo ošetřit tím autogenem... Panebóže, do čeho jsi to rozum dal.. snad si pro ně zajedu a uchráním je tvého tuningu
Bask Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Jedny sa mi dostali pod ruku na renovaciu. Nedopadlo to najhorsie: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Carllos Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Já to říkám pořád,šikovný český ručičky:notworthy:
lub Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Jedny sa mi dostali pod ruku na renovaciu. Nedopadlo to najhorsie: eh, tak to je fantazie, klobouk dolů.
Dantechno Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Tak to kloubouk dolu, pekne si je hodil do pucu ....
Recommended Posts