Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V prodejnim vlakne se objevily pekne Primky na prodej.

Az na to, ze na dynku je jmeno a datum narozeni puvodniho majitele.

A to mne trosku odradilo. :-(

Proto kdyz si uz neco takoveho hodlate dat v budoucnu na hodinky, tak si to radeji trikrat rozmyslete.

I po vasi smrti se to bude blbe manzelce prodavat. ;-)

Jiné dýnko a přehodí se to ?

Jak prosté.:-)

Odesláno

Pravdu mas.

Akorat jsem chtel upozornit, ze ti to snizuje prodejni cenu hodinek!

To je jako bys prodaval auto s rezavou karoserii a tvrdil kupujicimu, ze je to ok. Staci jen prehodit kastlu.

A uz dost placani. Mlcim. ;-)

Odesláno

Hardslimer:Hmmm a už jsi tu kastlu někdy přehazoval?Myslím,že vůbec nevíš o čem píšeš a akorát děláš z komára velblouda,ne?

A ještě skromný dotaz,proč by se to mělo manželce těžko prodávat,když to prodat nechce a nechá to děckám?

A nakonec,co ti je do nějaké prodejní ceny cizích hodinek? Každej si snad s nima může dělat co chce,ne?

Odesláno

Vsem dotcenym se omlouvam.

Do budoucna na foru uz nebudu sirit svuj nazor a omezim se pouze na prispevky typu: pekne, nadhera a smajliky.

Jestli muzu sem tam prispet nejakou tou svou fotkou hodinek, tak budu rad.

Moc jsem jich zatim nepostnul a kdyz uz tak jen hnusnou mobilovku. :-(

Diky za umravneni a kdo si chce jeste kopnout, tak ma moznost.

Reagovat na to uz nebudu. ;-)

Cest.

Návštěvník tolja
Odesláno

Vsem dotcenym se omlouvam.

Do budoucna na foru uz nebudu sirit svuj nazor a omezim se pouze na prispevky typu: pekne, nadhera a smajliky.

Jestli muzu sem tam prispet nejakou tou svou fotkou hodinek, tak budu rad.

Moc jsem jich zatim nepostnul a kdyz uz tak jen hnusnou mobilovku. :-(

Diky za umravneni a kdo si chce jeste kopnout, tak ma moznost.

Reagovat na to uz nebudu. ;-)

Cest.

možná bys měl vědět, že dedikace na dýnku hodinek v drtivé většině případů cenu zvyšuje a ne naopak

Odesláno

Ano, zvláště pak ta, jež implikuje odměnu zasloužilých pracovníků organizací typu: CIA, FBI, KGB, NKVD, STB, OPBH, FÚ a podobně :-)

Odesláno

na ty jsem taky narazil.. ručky jsou jiné než na ostatních.. to je přesně ten důvod proč je poptávám v sekci koupím, pokud bych je pořizoval někde na bazoši/aukru, tak jakožto neznalec přehlédnu x drobností.. radši proto vydržím jestli se někdo neozve tady a dá se tomu věřit..

(už se něco snad rýsuje..)

Alespoň píše že je to replika.  Jsou tam ještě druhý 100% pravý a přitom mají divný ručičky.

Odesláno

Na bazos sk sa tieto objavili za 150 ecek

Já jsem jednal s chlapem co je tam prodával a tvrdil mi, že cifer je original a jak jsem ho požádal at mi pošle detailní foto lva tak mi nadal do mailu. Nechci to tu raději psát. Mám to v poště.

Klasický podvodníček ten na slovensku.

Odesláno

Já jsem jednal s chlapem co je tam prodával a tvrdil mi, že cifer je original a jak jsem ho požádal at mi pošle detailní foto lva tak mi nadal do mailu. Nechci to tu raději psát. Mám to v poště.

Klasický podvodníček ten na slovensku.

myslíš tyhle? Ciferník je originál, foto lva na to nepotřebuješ. U Parexa je jiná i dvojka a pětka

http://ostatne.bazos.sk/inzerat/60536008/prim-letecke.php

Odesláno

No, tvrzení že celý zbytek je originál, třeba může i být pravda. U strojku se to ale na první pohled poznat nedá, možná by to dokázal poznat někdo s klíčema od Eltonu...

pochybuju že to ten/ta pozná

Armovák je parexo, ručky taky, pouzdro je napsaný v inzerátu. Renovační Parexo sada s původním ciferníkem jak vyšitá

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...