Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Myslím, že tvar korunky ("ožužlané") odpovídá průřezu korunkou z "Primbible" označené "Korunka po rekonstrukci v roce 1973" - viz obrázek.

Edit: Upřesnění textu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Mipa
Odesláno

diky za reakce, no bohuzel nakonec cena prekrocila maximum, ktere jsem za ne byl ochotny dat. tak snad priste.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

cena skoncila na 7600,- to mi prijde dost nizka, jinde za ne chcou 10000,- - 15000,-

No nevím odkud si čerpal, ale to se mi moc nezdá vzhledem k stavu pouzdra. 

Odesláno (upraveno)

u hovorky je igenu dost, vetsinou prodanych,a to od nejakych 4000,- do snad az 16000,- a kvalita taky ruzna

edit

a tyto na aukru me prisli celkem slusny

Upraveno uživatelem plazalien
Odesláno

Kazdy tu hodnotu mame jinak zafixovanou. ;-)

Pro nekoho je to moc a pro druheho malo.

Tady jde spise o pocit dobreho obchodu.

At je cena, jaka je, tak musi byt spokojene obe strany. Pokud to bylo splneno, tak nevidim zadny duvod proc se tim zabyvat.

Odesláno

Právě... Já vím, že se tu probíhající aukce nekomentují, ale kdo aukro trošku sleduje, bude asi vědět, že zhruba před týdnem tomu pánovi zcela totožná dražba skončila na 28.600Kč. A s jídlem asi hodně narostla chuť, proto další lahůdku pořádně přikořenil... Jestli to někdo takhle pozře, jest otázka...   :guiltysmiley:

Odesláno

Kdyby býval správně napsal Správa SNB, asi by na to lidi koukali divně nebo (mladí) netušili, která bije... :rolleyes:

Odesláno

Jenže to by působilo taky nesmyslně. Že by si vedení SNB objednalo sérii zlatých hodinek je absurdní.

Prostě si měl dát trochu práci a vymyslet něco lepšího. Lhát se musí věrohodně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...