Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Dle mého názoru, výroba (renovace) neproběhla v Eltonu. 

1. komunikoval jsem s pánem který to prodává a ten neví, kde to vzniklo. Říkal, že to koupil na burze = (podezřelé protože mlží)  

2. vložka lunety nepasuje moc dobře do lunety a luneta nemá pertlování=osazení okraje (je tam snad nalepená?). Pro porovnání obrázky hodinek od místního člena v sekci možnosti Igenů a hodinky z Eltonu(červené). Hodinky ze sekce možnosti Igenů jsou velice podobné

3. zadní víčko je upravované na soustruhu(zaleštěny škrábance), to znamená, že někdo měl přístup k soustruhu. Hodinky v sekci možnosti Igenů mají rovněž upravovaná origo dynka byť do průhledu. 

4. korunka do toho nezapadá, je to něco jiného a vypadá to zřejmě na Elton a nebo taky nová výroba (když někdo vyrobí pouzdro proč by nezvládl korunku)     

Závěr: nemyslím si, že by to vzniklo v Parexu nebo v MPM. Dle mého, je to práce nástojárny vyrábějící pouzdra pro místního člena. Je to ale pouze domněnka, protože pouzdro je to vydařené a od počítače o tom rozhodovat je někdy dost složité, takže to berte jen pouze rozhodnutí na základě indícii výše. Můžu se taky šeredně mýlit.  

post-46377-0-58730900-1520414386_thumb.png

post-46377-0-05670800-1520414397_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aby se osoba zbavila velice častých a nehezkých vrypů, upnula původní dynko na soustruh a smirkovým papírem vrypy zabrousila a pak už jen přeleštila. Jak prosté

Ale já se ptám, kde bereš tu jistotu? Podle mne je tam víc nesrovnalostí oproti původní výrobě, výřezy (výlisy?) počínaje přes font písma až po údaj o atmosférách, který je bohužel nečitelný, ale čtyřka se mi tam nejeví, spíš pětka (pětkošestka?) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...