Emiliano Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Díky, udělali jste mi radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jinak od pbeda jsem kupoval - inzeruje i na Antiku a má "rozumné" ceny a hodinky bývají funkční a v dobrém stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jinak od pbeda jsem kupoval - inzeruje i na Antiku a má "rozumné" ceny a hodinky bývají funkční a v dobrém stavu.Ještě větší radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 (upraveno) Jo, pbed je registrovaný i tady a nemyslím, že by nabízel nějakej sajrajt. Už mám od něho (z AP) taky pár kousků. A ten spec. řemen od pana Hovorky (je-li to on) mám na všech svých Igenech, u pouzdra sedí líp než původní. Upraveno 21. března 2018 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Kdo se tady ptal na tyhle hodinky ?Odpovídal jsme mu, ale už to nemohu najít. Je to tak tři dny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 (OT: Vždycky si říkám, jak je tohle prostě možné...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Čemu se ten Vašek v mládí věnoval, když škola to nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 (upraveno) p3k: Už len ty si tu chýbal Pokiaľ ide o primky ktoré spomínaš, pre mňa sú to primky zo všeobecnej kategórie brusel tak, ako viacero podobných primiek s podobným "bruselským" ciferníkom, vždy ich budem radiť medzi bruselky, nakoľko ku nim majú najbližšie. Je mi však jasné, že na fóru sa medzi prim fanúšikmi označenie Brusel používal výhradne pre dva modely z vyššej rady, mám tie hodinky doma, takže sa nemusíš báť, že neviem o ktoré ide ... Long ma v súkromnej správe na to pomenovanie upozornil a hneď som to opravil... .... a musíš to dôkladne sledovať, ja ten problém ale hlavne pri starších primkách nemám a hneď, keď vidím niekde nejakú nejasnosť, snažím sa na to upozorniť práve z toho dôvodu, aby nedošlo k tomu, že neskúsený kupujúci (ktorého tak obhajuješ) nekúpil nejakú skladačku, Long: tiež sa teším na odpoveď Bohužel musím ještě reagovat. (Pomíjím tvoji první větu s obligátním smajlíkem). Autor zastává myšlenku, kterou záhy vyvrací. Jednu věc jsem pochopil, ty děláš všechno v pohodě a dokážeš to vždy obhájit.Sice to z první vypadá, že jde o blbé primky, ale nejde. Kdyby tak podal inzerát někdo za začátečníků, vůbec se nad tím nepozastavuji. Jde konzistenci Tvého projevu a činnů. Pokud vím, že bruselky jsou ty s plachetnicí a navíc volám po správném označování hodinek, tak to nepíšu do inzerátu k jiným hodinkám. Takže berme to tak, že třeba upozorňuji na nepatřičný izerát. Upraveno 21. března 2018 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ještě link pro doplnění informací o hodinkách, které se nazývají Brusel http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48534-prim-brusel-fotkyfanclub/?hl=%2Bprim+%2Bbrusel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 ides dnes na zraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Na sraze bohužel nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Hele Soníku nechtěl jsem se účastnit, ale jistě jsem byl první kdo Ti psal do S.Z. aby ta diskuse nemusela být veřejná.Přesto jsi napsal co jsi napsal. Od roku 2012 tady probíhá diskuse o tom co je a co není " bruselský typ PRIM" Ty jsi jistě četl A PŘESTO .......... Nelze kázat víno a pít víno, jak je tady u Tebe patrné / školení Accutrona a jeho soukromého vebu/ Je tedy jasné co je " Brusel" a nebo to není jasné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Dneska večer budou k vidění Bruselské traktory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ty jo. Chlapci vy to tedy hrotíte:) Doufám že u piva budete klidnější nebo se mám nějak vyzbrojit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Longáči to sa pýtaš p3k-a? Ja v tom mám jasno, inzerát je dávno upravený, že som sa pri tom zadávaní názvu sekol som priznal... pointa je však inde, na to už radšej netreba reagovať, že?... A accutrona by som si nedovolil školiť, len som tu upozornil na inzerát jedného predajcu na jeho stránke v ktorom je niečo iné na obrázku a niečo iné v popise... Ako povedal Honza.manta, má to tu byť o inom a týmto táto debata pre mňa končí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Dneska večer budou k vidění Bruselské traktory. A přijedeš na traktoru ? Jinak to asi neplatí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 A přijedeš na traktoru ? Jinak to asi neplatí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Poučení je jasné: Jakmile je debata příliš divoká, mělo by zaznít: "Jdeme si to vyříkat na pivo!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Tahle aukce za chvilku končí a bacha - to dýnko není z leteckých, ale automatů z devadesátých let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Tahle aukce za chvilku končí a bacha - to dýnko není z leteckých, ale automatů z devadesátých let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se