Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Jo, pbed je registrovaný i tady a nemyslím, že by nabízel nějakej sajrajt. Už mám od něho (z AP) taky pár kousků. A ten spec. řemen od pana Hovorky (je-li to on) mám na všech svých Igenech, u pouzdra sedí líp než původní.

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

p3k: Už len ty si tu chýbal :D Pokiaľ ide o primky ktoré spomínaš, pre mňa sú to primky zo všeobecnej kategórie brusel tak, ako viacero podobných primiek s podobným "bruselským" ciferníkom, vždy ich budem radiť medzi bruselky, nakoľko ku nim majú najbližšie. Je mi však jasné, že na fóru sa medzi prim fanúšikmi označenie Brusel používal výhradne pre dva modely z vyššej rady, mám tie hodinky doma, takže sa nemusíš báť, že neviem o ktoré ide ;) ... Long ma v súkromnej správe na to pomenovanie upozornil a hneď som to opravil... ....

a musíš to dôkladne sledovať, ja ten problém ale hlavne pri starších primkách nemám a hneď, keď vidím niekde nejakú nejasnosť, snažím sa na to upozorniť práve z toho dôvodu, aby nedošlo k tomu, že neskúsený kupujúci (ktorého tak obhajuješ) nekúpil nejakú skladačku,

Long: tiež sa teším na odpoveď :)

Bohužel musím ještě reagovat. (Pomíjím tvoji první větu s obligátním smajlíkem). Autor zastává myšlenku, kterou záhy vyvrací. Jednu věc jsem pochopil, ty děláš všechno v pohodě a dokážeš to vždy obhájit.

Sice to z první vypadá, že jde o blbé primky, ale nejde. Kdyby tak podal inzerát někdo za začátečníků, vůbec se nad tím nepozastavuji. Jde konzistenci Tvého projevu a činnů. Pokud vím, že bruselky jsou ty s plachetnicí a navíc volám po správném označování hodinek, tak to nepíšu do inzerátu k jiným hodinkám.

Takže berme to tak, že třeba upozorňuji na nepatřičný izerát.

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

Hele Soníku nechtěl jsem se účastnit, ale jistě jsem byl první kdo Ti psal do S.Z. aby ta diskuse nemusela být veřejná.

Přesto jsi napsal co jsi napsal.

Od roku 2012 tady probíhá diskuse o tom co je a co není " bruselský typ PRIM"

Ty jsi jistě četl A PŘESTO ..........

Nelze kázat víno a pít víno, jak  je tady u Tebe patrné / školení Accutrona a jeho soukromého vebu/

Je tedy jasné co je " Brusel" a nebo to není jasné?

post-965-0-57712100-1521640991_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Longáči to sa pýtaš p3k-a? Ja v tom mám jasno, inzerát je dávno upravený, že som sa pri tom zadávaní názvu sekol som priznal... pointa je však inde, na to už radšej netreba reagovať, že?... A accutrona by som si nedovolil školiť, len som tu upozornil na inzerát jedného predajcu na jeho stránke v ktorom je niečo iné na obrázku a niečo iné v popise... Ako povedal Honza.manta, má to tu byť o inom a týmto táto debata pre mňa končí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...