Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Řekl bych že ne.. Spartak je vice ohly a tady to vypadá že nozky jsou ve stejné úrovni jako dýnko..ale to je může být úhlem pohledu. Ale to zakončení nožek je takové rozpláclé..kdo by takhle zprznil Spartak pouzdro a zbastlil s postem aby to prodal za 6k, což by prodal i samotné pouzdro v origo stavu.

Odesláno (upraveno)

Spartak má ostré rohy mezi nožičkami. Pospartak tam má rádius.

Nožičky jsou tak ojeté.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Joskas
Odesláno

Že by někdo vypiloval rádius do ostra je klidně taky možné. To mě ani nenapadlo.

Ty nožičky jsou dost opotřebené. Podle bočního pohledu to vypadá divně, no.

Já bych teda tipoval na pouzdro Spartak.

Odesláno

Pouzdro je Spartak.

Není, je to pospartak. Notabéne tebou vložené obrázky jsou z inzerátu na AP, na nějž dal odkaz Honza, a ten je na pospartaky. 

Odesláno

Jak už tu bylo psáno, pouzdru chybí hrany a možná právě to způsobuje, proč na obrázcích není na první pohled jasné, jedná-li se o po- či spartak pouzdro. Působí to dojmem jakéhosi kříženečka. Navíc nabízet v inzerátu pospartaky s pouzdrem ze spartaků - není to škoda...?

Odesláno

Jak píše Karlos, některým prodejcům chybí rozlišovací schopnost. Pokud by dotyčný člověk vzal pouze původní pouzdro Spartaků (je jedno v jakém stavu) a nabídl ho na prodej, tak ty peníze dostane taky. Je to škoda, protože znám skupinku lidí, kde jsou ochotni dát nový chrom i po varování, že to ztratí hodnotu. Vůbec to nechápu, že si nenechají poradit. 

Odesláno

však to jsem psal pár příspěvků zpět, že kdyby to prodal jako Spartak v origo stavu, dostane za to stejně a zbytek může dále zpeněžit nebo nabastlit jinam.
Ale asi krátkozrakost při vidině zisku.

Odesláno

Na druhou stranu už jsem ale viděl, že se prodaly přechromované hodinky za ranec.

Takový prodejce spoléhá na to, že hodinky koupí laik, který neví, že mají novou povrchovku a na první pohled pro něj vypadají jako nové.

Pokud prodejce nenapíše, že se jedná o novou povrchovku tak to podle mě hraničí s podvodem.

Odesláno

však to jsem psal pár příspěvků zpět, že kdyby to prodal jako Spartak v origo stavu, dostane za to stejně a zbytek může dále zpeněžit nebo nabastlit jinam.

Ale asi krátkozrakost při vidině zisku.

Nebyl jsi to právě ty, kdo radil jistému pánovi, aby na hodinky nedával nový chrom. Mám dojem, že ti odvětil něco v tom smyslu, že pak budou vypadat jako nové a nemá důvod to nechromovat:) celkem mi to hlava nebere, ale kdo chce kam......:)

Odesláno

to jo no, dle meho aukro to snese, antik ne, tady chodí spíše odbornějí zájemci, ale není to samozřejmě pravidlem
v inzeratu měl psáné - po renovaci - což zahrunuje i přechromovaní

Odesláno

Nebyl jsi to právě ty, kdo radil jistému pánovi, aby na hodinky nedával nový chrom. Mám dojem, že ti odvětil něco v tom smyslu, že pak budou vypadat jako nové a nemá důvod to nechromovat:) celkem mi to hlava nebere, ale kdo chce kam...... :)

někomu jsem říkal ať na to kašle, ale to bylo relativně nedávno a tak rychle by to snad neudelal, navíc jsem mel pocit, že to chce pro sebe. Hodně lidí, co začnou s Primkama a najdou to po šuplíkách, tak první myšlenka je renovace, což se asi cení, taky jsem chtěl renovovat, ale nakonec jsem z toho brzo vyrostl a zjitil, ze to imho nema smysl tímto způsobem

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...