Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkrátka je to skládačka ( jak by někteří řekli, bastl) . Takže žádný prototyp ani kus ze zkušební série. Cenu nekomentuji

Odesláno

Pozlacené sporty potápky - Pozlatit mosazné pouzdro a ručky není až zas takový problém. Prostě místo do chromu to hodili do lázně kde se zlatilo. Výrobní kutilství - my starší víme jak to ve fabrikách chodilo. Šikovní byli schopní pronést  z fabriky a doma postavit kompletní škodovku... jako fakt.  Takže za mě  - možná za 15 jo ale za 70 tisíc to je nesmysl. 

Odesláno

Zdravím pánové,nechci do toho moc rýpat a moc se omlouvám dotyčné za půjčene fotky,ale historie s popisem zlatých potapěčů je tu někde taky.Našel jsem pouze toto u jiné verze PS2 složené v Eltonu v 90letech

IMG_5554.png

• Haha 1
Odesláno

Pecka, Pecička....český kutil je "Nou limit", Nou fír, Nou remours. 

Odesláno

Udělali limitovanou edici a kdo potom chtěl, tomu udělali individuální stavbu mimo edici. Stály tuším 49 tisíc.  Měl jsem na jedny políčeno za 55 tisíc, ale nevyšlo to. 70 je relativně dobrá cena na ty dnešní úchylný cenovky který jsou úplně mimo regál.   

• Like 1
Odesláno
před 7 hodinami, Jehlan napsal:

Prim Orlík – AntikPrim 

Vrtá mi hlavou, že si lidé neuchovávají doklady o koupi, krabičky, účtenky... prostě doložitelnou historii.🫤

K těmto konkrétním hodinkám nic takovýho neexistovalo. Není to jeden z kusu limitky 45 l.e., to by měl číslovaný dynko. Elton má bohužel schopnost vyrobit víc hodinek, než je kusů limitky. 

• Like 1
Odesláno

před 11 hodinami, financ napsal:

K těmto konkrétním hodinkám nic takovýho neexistovalo. Není to jeden z kusu limitky 45 l.e., to by měl číslovaný dynko. Elton má bohužel schopnost vyrobit víc hodinek, než je kusů limitky. 

Líbí se mi. Ale 70 za "Nejspíš " je dost peněz. 

Odesláno (upraveno)

Jednou prošly AH tyhle.posrobnosti neznám. 

Screenshot_20211010_091518_cz.seznam.sbrowser.jpg

Upraveno uživatelem Vomi
Odesláno

Nirmalita je z rodiny nějakého vyššího zaměstnance Eltonu a má dost špeky. Není levná, ale mám od ní dost zajímavých kousků. Bohužel to není z originální produkce Eltonu, ale nějaká soukromá iniciativa někoho ze zaměstnanců. Tím nesnižuji hodnotu, ale není to originál.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...