Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co ty automaty s 69 na aukru mají za pouzdro? To není standartní pouzdro z Prim sport.

Hm je to asi standart na tyhle,protože zde je to samé (sory za ukradené foto,ale já už fakt nevím kde jsem ho sebral,asi zde,ale majitele bych uvedl bohužel).

post-12679-062178500 1317479800.jpg

Odesláno

Zvláštní ,vyděl jsem několik černých a doma jich taky pár mám i v modré,ale všechny jsou standart sport.No pořád je se co učit.

Odesláno

To je pouzdro, které je na těch modrých cifrech běžné. A na těch na Aukru je divné, že přestože to k sobě patří, chybí tam armovák....

Odesláno (upraveno)

Obě ta pouzdra jsou v pořádku. Viděl jsem ho i na černých. Dávaly se tam zřejmě obě varianty pouzdra. Ta vteřinovka se mi zdá spíš černá. Dávaly se tam také zřejmě obě - ta s tou kostičkou a i tahle. A armovák tam patří - do všech PS2, bez něj by nebyla vodotěsnost. Navíc nějak bratrům polákům nevěřím. Bílých PS2 auto není moc, ale vyskytují se. Nedávno šly na aukru dva cifry a taktéž i dvoje komplet.

Edit: Jen aby to neupadlo v zapomnění - přidám i foto:

post-5320-091506000 1317496168.jpg

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Obě ta pouzdra jsou v pořádku. Viděl jsem ho i na černých. Dávaly se tam zřejmě obě varianty pouzdra. Ta vteřinovka se mi zdá spíš černá. Dávaly se tam také zřejmě obě - ta s tou kostičkou a i tahle. A armovák tam patří - do všech PS2, bez něj by nebyla vodotěsnost. Navíc nějak bratrům polákům nevěřím. Bílých PS2 auto není moc, ale vyskytují se. Nedávno šly na aukru dva cifry a taktéž i dvoje komplet.

Edit: Jen aby to neupadlo v zapomnění - přidám i foto:

post-5320-091506000 1317496168.jpg

Teď jsem si přečetl opravu inzerátu na aukru - "nové sklíčko" - tím se vysvětluje absence armováku a kdoví z čeho je to sklíčko.

Odesláno

Letecký PRIM číslo 000563 na AUKRU ,Mimo lunety snad origo :) .

edit: Ale koukam,že už sou v seznamu čísel,tak asi s křížkem po funuse :) .

V ukončených aukcích na aukru jsem zahlédl tohle. Což by mohly být hned dvoje další nalezené letecké, protože podle textu nabízel č. 753, ale na fotkách je č. 486 :)

Odesláno

Zdravím, na Aukru jsem objevil tento inzerát a nevím, proč je prodejce unešen ze svého nálezu v klenotnictví ? Prozdradíte mi to ? Díky moc !

Prodejce je zkušený harcovník. Unešen není vůbec. Jenom se snaží v nějakém důvěřivém spoluobčanu vzbudit zdání, že bez tohoto nákupu nebude jeho sbírka to pravé. Hele, to jsem napsal ještě docela hezky..... :-) Halóóó, není tu někdy kdo by mně pochválil?

Odesláno (upraveno)

V ukončených aukcích na aukru jsem zahlédl tohle. Což by mohly být hned dvoje další nalezené letecké, protože podle textu nabízel č. 753, ale na fotkách je č. 486 :)

To číslo 753 je číslo aukce, kterou prodejce nabízí, pokud se tedy nemýlím :smile_anim:

Upraveno uživatelem Nodus
Odesláno (upraveno)

Fuj to byl ranec,tak z Kladna bych měl strach...

to Bert :Hezky jsi to napsal :) .......nepsalo se o nich že tam byla zespodu cena v ?? <_<

edit to Nodus: jo to sem nezaregistroval..fakt sou ty aukce číslovaný......

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

No ranec to byl, ale stav byl perfektní a v průměrném stavu se prodávají okolo 5K, takže to zase až takový úlet nebyl. A tenhle prodejce - už jsem od něj párkrát kupoval a nemyslím si, že to jsou skládačky. Vždy jsem byl spokojen.

Odesláno (upraveno)

S tou cenou už asi budeš mít pravdu.Dá se počítat že za originální kus pude cena ještě vejš.Názor na prodejce máme odlišný,samozřejmě to záleží na osobní zkušenosti.Nebudu házet na nikoho hnuj,nejsem závistivý konkurent,musím uznat,že mívá i dobré kusy.Jen občas to vypadá jako kdyby dělal skládanky(Péesáci,důl JF a sjezdovky).

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

Až ti přijdou, tak je prosím otevři a nafoť. Pokud máte s Mishou pravdu, tak je to pecka!

Už jste něco takového předtím viděli?

Já jsem možnost existence (správněji řečeno oficiální výroby či existence oficiálních výkresů) civilních Sportů s kalibrem 96 probíral před nějakým časem s Accutronem. A podle jeho nejlepších znalostí, nic takového neexistovalo! S kalibrem 96 se dělaly pouze Sporty pro letectvo (PRIM Letecké Automatic, typové číslo 96 033.1, výroba v roce 1983). Civilní verze sportovních automat byla až v 90. letech (jak známo ale s kalibrem 69, výroba v letech 1993 -1995).

A foto těch vydražených primek,ať je na co koukat, než to z Aukra zmizí:

Posted Image

Tak už je mám na ruce. Fotky později. Jen pár rychlých postřehů: dle překlápění data je to stolek kal. 96, a. dýnko bez popisu je identické s leteckým dýnko. Takže jsme se s Mischou v odhadu trefili.
Návštěvník rama
Odesláno

Tak tendle unikát bude asi pouze v jednom exempláři a nemají ho ani v žádným muzeu v N.M.n.M.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...