long Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Mudrlantů je tu za stovku pytel, ale třeba se něco nového dozvím. http://aukro.cz/prim...1828283771.html Podle mě je dost dobrá příležitost, alespoň já jsem je ještě neviděl. Možná by nebyla marná fotka dýnka. A domnívám se, že pokud cigi, bert, staník, docent, zeneko a další cvoci chytnou slinu, tak čtyřmístná cifra nemusela stačit. Ale třeba je v nich Miyota a jsou za trojku Hele kámo bojím se, že slinu nechytnou, ty novější ručky proti číselníku( dle foto je to jasně patrné) mi tam také moc nehrajou, ale když do toho půjdeš budu všude říkat, že jsi frajer. :smile_anim:
long Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Pětikylo je moc, třeba bejt i za 200 Kč tak bych je nekoupil, to radši nějaký Rozkopfky Hele když kupuješ raději ty Roskopfky u nás u chaty je lom tak, že bych ti odtamtud dovezl nějaké kameny, co ty nato ?? :smile_anim: :smile_anim:
long Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 (upraveno) Nejenom, že má číselník na SPARTAKY,ale i modrý, červený a černý na PRIM SPORT IGen. :-))))))) http://aukro.cz/cife...1827956292.html Tak se ukažte kverulanti, já už je mám komplet. Upraveno 19. září 2011 uživatelem long
nikdo Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Všechno v okolí minimálně 30 km od Broumouva sm.dí jak sto let chcíplá ryba. Nulová reputace prodejce, popis alá Mr. Češtin, v tomto případě jsem poněkud skeptický, dle mě aukce vykazuje zmíněné znaky... Za sebe jen to,že takovej ciferník jsem v životě neviděl.Zbytek nekomentuju.Jen pro ten cifroš je to VELICE zajímavý.Kdysi jsem nazval jednu aukci s automatama ve sportovní verzi " PRIM SPORT 3 "a dostal jsem takovej vylagoš o své blbosti......Ten model kde je spojení AUTOMAT a SPORT by mi jen přinesl zadostučinění .
long Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 (upraveno) Za sebe jen to,že takovej ciferník jsem v životě neviděl.Zbytek nekomentuju.Jen pro ten cifroš je to VELICE zajímavý.Kdysi jsem nazval jednu aukci s automatama ve sportovní verzi " PRIM SPORT 3 "a dostal jsem takovej vylagoš o své blbosti......Ten model kde je spojení AUTOMAT a SPORT by mi jen přinesl zadostučinění . No snad víme všichni, že je to lidová tvořivost, ale NECHME SE PŘEKVAPIT. p.s a co jsi nazval v minulosti je jedno, teď už to znáš dobře. Upraveno 19. září 2011 uživatelem long
nikdo Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 No snad víme všichni, že je to lidová tvořivost, ale NECHME SE PŘEKVAPIT. p.s a co jsi nazval v minulosti je jedno, teď už to znáš dobře. Mam dobrej pocit,že neznam vubec nic.........každej den vidim nový a nový typy a stejně člověk váhá jestli je to fejk a nebo úlet (chronotechny,eltonu a co já vím) a nebo složenina ať už kutila a nebo nějakýho vychcánka.
long Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 To bude tím, že jsme v " kreativitě a domacím kutilství" týkajícím se hodinek někde mezi Indií a Filipínami.
JR_2010 Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Nejenom, že má číselník na SPARTAKY,ale i modrý, červený a černý na PRIM SPORT IGen. :-))))))) http://aukro.cz/cife...1827956292.html Tak se ukažte kverulanti, já už je mám komplet. Ty ručky ale ke Spartakům nepatří, jinak ciferník vypadá dobře, já mám v hodinkách trochu jetější, tak budu vážně uvažovat...
kutilprim Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Hele když kupuješ raději ty Roskopfky u nás u chaty je lom tak, že bych ti odtamtud dovezl nějaké kameny, co ty nato ?? :smile_anim: :smile_anim: Bejt to pytel rubínů, tak určitě nepohrdnu . Jinak ty automaty z aukra jsem ještě nikdy neviděl, jestli je to skládačka, na jaký patří ten ciferník ?
Návštěvník tolja Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Hele kámo bojím se, že slinu nechytnou, ty novější ručky proti číselníku( dle foto je to jasně patrné) mi tam také moc nehrajou, ale když do toho půjdeš budu všude říkat, že jsi frajer. :smile_anim: Tak schválně Míro. Jaký bys dal k oranžovejm indexům ručky ty? A jak jsi prosím přišel na to, že ručky jsou novější? Podle mě jsou tyhle ručky starší. Na sportech s automatem bývají většinou ručky se špičkou, zde jsou jiné, ale na druhou stranu jsem ty se špičkou viděl pouze v různých odstínech zelené, takže se k tomuto číselníku vůbec nehodí. Plky o Broumovu (ne Tvoje) nebudu komentovat, ale skeptici by si měli uvědomit, že vzdálenost mezi Novým Městem a Broumovem není moc velká.
Honza.manta Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Nenapadlo mi spojení s Broumovem, nicméně se mi na tolik líběj, že jsem ve hře.
long Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 (upraveno) Tak schválně Míro. Jaký bys dal k oranžovejm indexům ručky ty? A jak jsi prosím přišel na to, že ručky jsou novější? Podle mě jsou tyhle ručky starší. Na sportech s automatem bývají většinou ručky se špičkou, zde jsou jiné, ale na druhou stranu jsem ty se špičkou viděl pouze v různých odstínech zelené, takže se k tomuto číselníku vůbec nehodí. Plky o Broumovu (ne Tvoje) nebudu komentovat, ale skeptici by si měli uvědomit, že vzdálenost mezi Novým Městem a Broumovem není moc velká. S tebou je radost pokecat. Ale OK musím být přesnější. Nemyslel jsme modelem ruček , ale stavem zažloutnutí atd, bo vždy jdou kukat ručky dřívě než indexy a když je sklo omydlené, plášť zoxidovaný, ručky skoro jako nové a indexy vypadají tak jak vypadají NĚCO MI TADY Sm.dÍ. Ty víš kolik jsme jich měl v ruce a nejen Prim a tohle si myslím je opravdu na hranici někde mezi lidovou tvořivostí z Indie a Filipín. Je mi nakonec také jedno odkud pán je, ale snažím se tady napsat co je mi divné, aby to neměl případný kupec od nás (Chronomag) moc drahé. Jestli spadnou do Manty tak my sami uvidíme za kolik tam hupsnul a on nám jistě rád pošle foto vnitřku , číselníku, atd atd. Edit : p.s ta čeština co snad ani není češtinou je ukrutná a skladba jeho zboží vypadaá jako z půdy a zase by hrála pro to, že by to nemusel být bastlič, nevím? Poslal již někomu foto zadní strany, tedy dýnka ?????? Upraveno 20. září 2011 uživatelem long
Bert Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Pozadal jsem prodejce o moznost videt hodinky " in natura".
Návštěvník rama Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Poslal již někomu foto zadní strany, tedy dýnka ?????? Neposlal a je tomu už několik dnů od žádosti. Mám pocit, že nebude komunikovat.
JR_2010 Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Sakra, to se nám to tady pěkně šplhá, to asi někdo zakládá sbírku... (foto Aukro michalbancej) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mirek Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Za sebe jen to,že takovej ciferník jsem v životě neviděl.Zbytek nekomentuju.Jen pro ten cifroš je to VELICE zajímavý.Kdysi jsem nazval jednu aukci s automatama ve sportovní verzi " PRIM SPORT 3 "a dostal jsem takovej vylagoš o své blbosti......Ten model kde je spojení AUTOMAT a SPORT by mi jen přinesl zadostučinění . Hodinky nehodnotím, vyjadřoval jsem se k prodejci, respektive k celé aukci. Vidím ale, že místní hráči už jsou ve hře, tak jen přeju, ať to dopadne dobře.
docent_tecka Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Poslal již někomu foto zadní strany, tedy dýnka ?????? Neposlal a je tomu už několik dnů od žádosti. Mám pocit, že nebude komunikovat. taky jsem zadal fotku zezadu, zatim bez uspechu...
jacob Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Mudrlantů je tu za stovku pytel, ale třeba se něco nového dozvím. http://aukro.cz/prim...1828283771.html Myslím, že ty ručky jsou mimo. Jak zde již padlo, moc tam nepasují stavem, ale především jde o to, že tyto automaty byly plánovány zřejmě jako Prim Sport III. Mám doma ciferník na automaty, který se ke mně dostal z Primu ( zřejmě prototyp) a je na něm jasně napsáno PS III ( po kompletaci s novou korunkou rád nahraji foto). Píši o tom ale proto, že pro PS III, chcete-li Prim Automatic byly určeny ručky do špičky, nikoliv tyto "ploché".
hejdik Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Jsem docela zvědavý,kam se dostane cena....celkem pěkný primky. http://aukro.cz/prim-super-sport-super-stav-i1829128454.html
jacob Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Jsem docela zvědavý,kam se dostane cena....celkem pěkný primky. http://aukro.cz/prim...1829128454.html Když je ještě prodával Prim, tak cena na webu byla asi 25 000Kč. Použité se prodávaly kolem 8 000Kč. Pokud mají ETU, mohly by mít průhled. Proč tomu tak není bohužel nevím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se