VintageLover Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Jojo, jenže v Eltonu ti dají nové nerezové pouzdro a ne okousaný chrom. Myslím, že to bylo myšleno ironicky ta 1/2 ceny...
speedwalker Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Myslím, že to bylo myšleno ironicky ta 1/2 ceny... Myslel jsem to tak, že dát takovou dardu za Parexo, kde komplet sada stojí cca 2.500,- (pokud se nepletu) je hrůza. A navíc když kopletní renovace v Eltonu vyjde na cca 1Ok, kdy dostanu vše 100% originál Prim a navíc v nerezu a s vlastní individualizací. No za mě jednoznačně PRIM. Tak asi tak. Jinak já jsem spokojeným (novým) majitelem Mokka Igenů po Lukášovi (filo-boxer).
VintageLover Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Myslel jsem to tak, že dát takovou dardu za Parexo, kde komplet sada stojí cca 2.500,- (pokud se nepletu) je hrůza. A navíc když kopletní renovace v Eltonu vyjde na cca 1Ok, kdy dostanu vše 100% originál Prim a navíc v nerezu a s vlastní individualizací. No za mě jednoznačně PRIM. Tak asi tak. Jinak já jsem spokojeným (novým) majitelem Mokka Igenů po Lukášovi (filo-boxer). Však tak jsem to myslel i já, žes to tak myslel a podle Tvé reakce to tak myšleno bylo :D
Honza.manta Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Já taktéž, jen jsem si trochu dloubnul.
speedwalker Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 jsem rád, že se shodnem. . Jen chudáci ti, co to nevědomky koupí a myslí si, že mají originál PRIM IGEN.
straspol Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Myslel jsem to tak, že dát takovou dardu za Parexo, kde komplet sada stojí cca 2.500,- (pokud se nepletu) je hrůza. A navíc když kopletní renovace v Eltonu vyjde na cca 1Ok, kdy dostanu vše 100% originál Prim a navíc v nerezu a s vlastní individualizací. No za mě jednoznačně PRIM. Tak asi tak. Jinak já jsem spokojeným (novým) majitelem Mokka Igenů po Lukášovi (filo-boxer).No, ta desítka s individualizací...možná..když si nebudeš vyskakovat... A Parexo sada stojí 2500 ??:??? Jůůů- a co v ní je?
speedwalker Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 No, ta desítka s individualizací...možná..když si nebudeš vyskakovat... A Parexo sada stojí 2500 ??:??? Jůůů- a co v ní je? Špatně jsem se vyjádřil - základ originál Prim Igen se dá sehnat kolem 2.000,- a vše ostatní "nová výroba" (sklíčko, ručky, luneta, vložka, těsnění, ciferník, korunka) podle Parexo ceníku cca 500,- a rázem je z toho rádoby starý, velmi vzácný, velmi zachovalý model, zaručeně originálních hodinek po strejdovi za jednou tolik.
Trololo Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Prodávajícího Zkurka1 bych dal do našeho blacklistu a výherci popřál pevný nervy, až zjistí, co koupil.
hirsch Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Prodávajícího Zkurka1 bych dal do našeho blacklistu a výherci popřál pevný nervy, až zjistí, co koupil. Zkrátka a dobře, potencionální kupci z Aukra by měli chodit pravidelně sem na fórum, aby byli více v obraze....
PetrM Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Prodávajícího Zkurka1 bych dal do našeho blacklistu a výherci popřál pevný nervy, až zjistí, co koupil. Za tento prodej by na blacklist patřil. Ale já jsem od ní (je to nějaká žena) koupil už dvoje hodinky a bylo to vždycky v pořádku. Ale todle je fakt úlet, hlavně ten autentický příběh !!!
straspol Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Zkrátka a dobře, potencionální kupci z Aukra by měli chodit pravidelně sem na fórum, aby byli více v obraze....No právě, kdo to tu čte je většinou dobře chráněn. Bohužel chytne chronobakteriální infekci a stejně špatně skončí...
Radek K Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Tomu říkám úlet... I to povídáníKLIK Z Aukra: ... Dobrý den v této aukci máte možnost zakoupit hledaný model hodinek Prim Sport 1 včetně originální etue Prim hodinky jsem měla ve své sbírce přibližně 1 rok pořizovací cena byla 5.000kč Před rokem prodávalo Parexo ty "parádní" žluté ciferníky? Přijde mi to jako docela slušný podvůdek.
papen Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Zdravím, má někdo zkušenosti s daným prodejcem za Aukra? http://aukro.cz/show_item.php Díky
VintageLover Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Z Aukra: ... Dobrý den v této aukci máte možnost zakoupit hledaný model hodinek Prim Sport 1 včetně originální etue Prim hodinky jsem měla ve své sbírce přibližně 1 rok pořizovací cena byla 5.000kč Před rokem prodávalo Parexo ty "parádní" žluté ciferníky? Přijde mi to jako docela slušný podvůdek. No dyť... ta paní bude, jak se říká, dobrá "rybářka"
VintageLover Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Zdravím, má někdo zkušenosti s daným prodejcem za Aukra? http://aukro.cz/show_item.php Díky Zkus napsat jeho Nick, nevím jak ostatním, ale mně se nic nezobrazuje
VintageLover Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Ani se radši neptám, proč tam nemá fotky pouzdra... (luneta teda taky nic moc...)KLIK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
papen Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Zkus napsat jeho Nick, nevím jak ostatním, ale mně se nic nezobrazuje Nick: Nickiii1. Ještě jednou zkouším odkaz :-) http://aukro.cz/show_item.php?item=2605240773
bohus76 Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Nick: Nickiii1 nebrat,fotky přesvícené a zboží hrozné.Ruce pryč.
papen Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Ani se radši neptám, proč tam nemá fotky pouzdra... (luneta teda taky nic moc...)KLIK Já mám spíše zálusk na ty traktory, tak nevím...zkusím poslat dotaz na více fotek.
VintageLover Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Nick: Nickiii1 nebrat,fotky přesvícené a zboží hrozné.Ruce pryč. A za další, že je za dvojnásobnou cenu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se