financ Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Už párkrát proběhly aukrem - a vždy okolo 20K, pokud se pamatuju dobře. Mně také neoslovily, ale třeba budeme za pár let litovat, až zrovna tyhle nám budou chybět do řady a budou stejně předražené, jako dneska okrové Igeny, kterých je málo, protože jsou tak hnusné, že je nikdo nechtěl, takže se jich vyrobilo málo a ještě míň dochovalo. Myslím že Aukrem probíhaj furt ty stejný. Tyhle už potřetí, pamatuju si je za 27
PetrM Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Můžete mi někdo, prosím, vysvětlit, jak teď funguje Aukro ? Někdo tady už psal, že sice vyhrál dražbu, ale vlastně ji nevyhrál, byla prodloužena o x hodin. A stejné je to i dnes. Některé skončené dražby se objevují opět. Něco jsem přehlíd ? Nějaká změna pravidel ? To jen abych se neradoval jako blbec, že jsem něco vyhrál a za další den můžu pokračovat v dražbě znovu. Dík každému, kdo to pochopil a objasní mi to.
Honza.manta Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Myslím že Aukrem probíhaj furt ty stejný. Tyhle už potřetí, pamatuju si je za 27Je to možné. Nijak mne neinteresovaly, tak si je moc nepamatuju, jen si pamatuju, že tu už cca dvakrát tenhle model proběhl.
docent_tecka Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Můžete mi někdo, prosím, vysvětlit, jak teď funguje Aukro ? Někdo tady už psal, že sice vyhrál dražbu, ale vlastně ji nevyhrál, byla prodloužena o x hodin. A stejné je to i dnes. Některé skončené dražby se objevují opět. Něco jsem přehlíd ? Nějaká změna pravidel ? To jen abych se neradoval jako blbec, že jsem něco vyhrál a za další den můžu pokračovat v dražbě znovu. Dík každému, kdo to pochopil a objasní mi to. kdyz ma aukro technicke problemy, nebo napr odstavi z duvodu udrzby servery, tak prodlouzi aukce, ktere v te dobe mely koncit
straspol Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Dnes byly na Aukru pěkné kousky, ale já blbec na to zapomněl a čučel na televizi. Ale jak jsem tak koukal na výsledky, tak bych byl akorát Strašpolovi prodražil pár obchodů a stejně odešel s prázdnou... Kolego, gratuluji, máte dobrý vkus Edit: o ty pavoučky bych se ale asi stejně popral...Díky pane kolego, nechám Ti je pohladit
Návštěvník tolja Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Čudné ? No to je asi slabé slovo. Úplně popírají ducha Orlíků. Co vidím - jsou to spíš společenské hodinky. Jestli to s těma limitkama není kontraproduktivní. V podstatě může být Orlíkama cokoliv a ještě to vyrobí Elton. Možná by neškodilo trochu více ctít tradici a základní charakter - sportovní, odolné, robustní, "potápěčské".... Pak by ta exklusivita jména (Orlík) mohla zůstat zachována. Jako by Harley začal vyrábět skůtry. Eltone, Eltone !!! Vy zase řešíte kraviny.. Pokud se nepletu, tak se jedná o model z eltonovských "divokých" let, připomíná mi jeden tehdejší model, tuším se jmenoval Premier. Pan Schwarzenberg jich tehdy koupil pár tuctů a obdarovával jimi poddané, pardon zaměstnance. A vzhledem k tomu, kam Elton (zatím pouze cenově) směřuje, budou tyhle Orlíky a vlastně i Premiéry za čas dost v kurzu, imho
Honza.manta Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Dnes byly na Aukru pěkné kousky, ale já blbec na to zapomněl a čučel na televizi. Ale jak jsem tak koukal na výsledky, tak bych byl akorát Strašpolovi prodražil pár obchodů a stejně odešel s prázdnou... Kolego, gratuluji, máte dobrý vkus Edit: o ty pavoučky bych se ale asi stejně popral...Taky jsem tam měl přihozíno, ale zapomněl jsem a byl jsem brutálně přehozen. Nakonec je má pan kolega Strašpol - tak gratuluju - někdy mi je doufám aspoň. ukážeš.
Luděk Talián Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Můžete mi někdo, prosím, vysvětlit, jak teď funguje Aukro ? Někdo tady už psal, že sice vyhrál dražbu, ale vlastně ji nevyhrál, byla prodloužena o x hodin. A stejné je to i dnes. Některé skončené dražby se objevují opět. Něco jsem přehlíd ? Nějaká změna pravidel ? To jen abych se neradoval jako blbec, že jsem něco vyhrál a za další den můžu pokračovat v dražbě znovu. Dík každému, kdo to pochopil a objasní mi to. To jsem psal já...Ale jak tak na Aukro v posledním týdnu koukám, mají technické problémy každý večer...Včera jsem jen tak ze sportu sledoval tři aukce, (bez přihazování, to si nechávám na dnes večer ), a všechny tři byly ukončeny a následně prodlouženy...Je to na <CENSORED>, takhle aby se člověk bál něco vyhrát...
straspol Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 To jsem psal já...Ale jak tak na Aukro v posledním týdnu koukám, mají technické problémy každý večer...Včera jsem jen tak ze sportu sledoval tři aukce, (bez přihazování, to si nechávám na dnes večer ), a všechny tři byly ukončeny a následně prodlouženy...Je to na <CENSORED>, takhle aby se člověk bál něco vyhrát... No přesně, požádal jsem o zrušení příhozu a pojedu znova- takhle to opravdu nemá smysl.
Luděk Talián Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Nevíte někdo, co je tohle?http://aukro.cz/hodi...2607887683.htmlNějaké utopené MPM?Ne že bych to chtěl kupovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Morvagor Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Kdyz se mi na mou poptavku nikdo neozyva, docela premyslim o techto Diplomatech. Aspon ten stav vypada velice dobre, byt by klidne mohly byt jeste o trochu lacinejsi
atomicsteve Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Budou mít asi pěkně oleštěné hrany, za tu cenu by se asi daly sehnat lepší. Ale to by bylo nutné čekat...
VintageLover Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Kdyz se mi na mou poptavku nikdo neozyva, docela premyslim o techto Diplomatech. Aspon ten stav vypada velice dobre, byt by klidne mohly byt jeste o trochu lacinejsi Pouzdro vypadá pěkně, se prodejci ozvi, jestli by šlo mírně pohnout s cenou
odjinud Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Kdyz se mi na mou poptavku nikdo neozyva, docela premyslim o techto Diplomatech. Aspon ten stav vypada velice dobre, byt by klidne mohly byt jeste o trochu lacinejsi Pěkný, ale dražší.. no, jak píšeš sám. Otázka jak budou vypadat v reálu.--- tady: http://www.antik-hodinky.cz/naramkove-hodinky-prim-vojensky-model-ve-100-stavujsem našel novej vojenskej model primek :-)
straspol Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Pěkný, ale dražší.. no, jak píšeš sám. Otázka jak budou vypadat v reálu.--- tady: http://www.antik-hodinky.cz/naramkove-hodinky-prim-vojensky-model-ve-100-stavujsem našel novej vojenskej model primek :-)Koukal jsem na ně, jsou vážně SUPER, echt echt origo !!! No ale vážně jim to sluší- nevypadají špatně.
Morvagor Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Budou mít asi pěkně oleštěné hrany, za tu cenu by se asi daly sehnat lepší. Ale to by bylo nutné čekat... Z tech fotek to az tak nevypada, ale asi si pro jistotu napisu o nejake dalsi. Puvodne jsem premyslel o nejakych horsich a nechat si je zrenovovat v Eltonu, ale tyhle konkretni vypadaji natolik solidne, ze by se bez toho i obesly. Pak jsou ted v nabidce jeste jedny dost jete ( byt uz od 700) a pak tyhle, kde je kvalita fotek bohuzel tragicka, takze konkretni stav muze byt vselijaky, nemluve o jeste vyssi cene, kterou tenhle prodejce uz 2x snizil, ale lidi ne a ne do toho jit :-)
Popelář Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Pěkný, ale dražší.. no, jak píšeš sám. Otázka jak budou vypadat v reálu.--- tady: http://www.antik-hod...el-ve-100-stavujsem našel novej vojenskej model primek :-) Noooo pěkná skládačka co dům dal.
financ Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Pěkný, ale dražší.. no, jak píšeš sám. Otázka jak budou vypadat v reálu.--- tady: http://www.antik-hodinky.cz/naramkove-hodinky-prim-vojensky-model-ve-100-stavujsem našel novej vojenskej model primek :-) Ručky a armovák Parexo
Jeronimo Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Už jim chybí jen řemínek s hlavou pejska a nějaké exkluzivní věnování.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se