Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už párkrát proběhly aukrem - a vždy okolo 20K, pokud se pamatuju dobře. Mně také neoslovily, ale třeba budeme za pár let litovat, až zrovna tyhle nám budou chybět do řady a budou stejně předražené, jako dneska okrové Igeny, kterých je málo, protože jsou tak hnusné, že je nikdo nechtěl, takže se jich vyrobilo málo a ještě míň dochovalo. :suicide_anim:

Myslím že Aukrem probíhaj furt ty stejný. Tyhle už potřetí, pamatuju si je za 27

Odesláno

Můžete mi někdo, prosím, vysvětlit, jak teď funguje Aukro ? Někdo tady už psal, že sice vyhrál dražbu, ale vlastně ji nevyhrál, byla prodloužena o x hodin. A stejné je to i dnes. Některé skončené dražby se objevují opět. Něco jsem přehlíd ? Nějaká změna pravidel ? To jen abych se neradoval jako blbec, že jsem něco vyhrál a za další den můžu pokračovat v dražbě znovu. Dík každému, kdo to pochopil a objasní mi to.

Odesláno

Myslím že Aukrem probíhaj furt ty stejný. Tyhle už potřetí, pamatuju si je za 27

Je to možné. Nijak mne neinteresovaly, tak si je moc nepamatuju, jen si pamatuju, že tu už cca dvakrát tenhle model proběhl.

Odesláno

Můžete mi někdo, prosím, vysvětlit, jak teď funguje Aukro ? Někdo tady už psal, že sice vyhrál dražbu, ale vlastně ji nevyhrál, byla prodloužena o x hodin. A stejné je to i dnes. Některé skončené dražby se objevují opět. Něco jsem přehlíd ? Nějaká změna pravidel ? To jen abych se neradoval jako blbec, že jsem něco vyhrál a za další den můžu pokračovat v dražbě znovu. Dík každému, kdo to pochopil a objasní mi to.

kdyz ma aukro technicke problemy, nebo napr odstavi z duvodu udrzby servery, tak prodlouzi aukce, ktere v te dobe mely koncit

Odesláno

Dnes byly na Aukru pěkné kousky, ale já blbec na to zapomněl a čučel na televizi. :suicide_anim: Ale jak jsem tak koukal na výsledky, tak bych byl akorát Strašpolovi prodražil pár obchodů a stejně odešel s prázdnou... Kolego, gratuluji, máte dobrý vkus :notworthy:

Edit: o ty pavoučky bych se ale asi stejně popral...:starwars:

Díky pane kolego, nechám Ti je pohladit :smile_anim:

Návštěvník tolja
Odesláno

Čudné ? No to je asi slabé slovo. Úplně popírají ducha Orlíků. Co vidím - jsou to spíš společenské hodinky. Jestli to s těma limitkama není kontraproduktivní. V podstatě může být Orlíkama cokoliv a ještě to vyrobí Elton. Možná by neškodilo trochu více ctít tradici a základní charakter - sportovní, odolné, robustní, "potápěčské".... Pak by ta exklusivita jména (Orlík) mohla zůstat zachována. Jako by Harley začal vyrábět skůtry. Eltone, Eltone !!!

Vy zase řešíte kraviny..

Pokud se nepletu, tak se jedná o model z eltonovských "divokých" let, připomíná mi jeden tehdejší model, tuším se jmenoval Premier. Pan Schwarzenberg jich tehdy koupil pár tuctů a obdarovával jimi poddané, pardon zaměstnance. A vzhledem k tomu, kam Elton (zatím pouze cenově) směřuje, budou tyhle Orlíky a vlastně i Premiéry za čas dost v kurzu, imho

Odesláno

Dnes byly na Aukru pěkné kousky, ale já blbec na to zapomněl a čučel na televizi. :suicide_anim: Ale jak jsem tak koukal na výsledky, tak bych byl akorát Strašpolovi prodražil pár obchodů a stejně odešel s prázdnou... Kolego, gratuluji, máte dobrý vkus :notworthy:

Edit: o ty pavoučky bych se ale asi stejně popral...:starwars:

Taky jsem tam měl přihozíno, ale zapomněl jsem a byl jsem brutálně přehozen. Nakonec je má pan kolega Strašpol - tak gratuluju - někdy mi je doufám aspoň. ukážeš.

Odesláno

To jsem psal já...

Ale jak tak na Aukro v posledním týdnu koukám, mají technické problémy každý večer...

Včera jsem jen tak ze sportu sledoval tři aukce, (bez přihazování, to si nechávám na dnes večer rolleyes.gif ), a všechny tři byly ukončeny a následně prodlouženy...

Je to na <CENSORED>, takhle aby se člověk bál něco vyhrát... :(

Odesláno

To jsem psal já...

Ale jak tak na Aukro v posledním týdnu koukám, mají technické problémy každý večer...

Včera jsem jen tak ze sportu sledoval tři aukce, (bez přihazování, to si nechávám na dnes večer rolleyes.gif ), a všechny tři byly ukončeny a následně prodlouženy...

Je to na <CENSORED>, takhle aby se člověk bál něco vyhrát... :(

No přesně, požádal jsem o zrušení příhozu a pojedu znova- takhle to opravdu nemá smysl.

Odesláno

Kdyz se mi na mou poptavku nikdo neozyva, docela premyslim o techto Diplomatech. Aspon ten stav vypada velice dobre, byt by klidne mohly byt jeste o trochu lacinejsi :)

Pěkný, ale dražší.. no, jak píšeš sám. Otázka jak budou vypadat v reálu.

---

tady: http://www.antik-hodinky.cz/naramkove-hodinky-prim-vojensky-model-ve-100-stavu

jsem našel novej vojenskej model primek :-)

Odesláno

Budou mít asi pěkně oleštěné hrany, za tu cenu by se asi daly sehnat lepší. Ale to by bylo nutné čekat...

Z tech fotek to az tak nevypada, ale asi si pro jistotu napisu o nejake dalsi. Puvodne jsem premyslel o nejakych horsich a nechat si je zrenovovat v Eltonu, ale tyhle konkretni vypadaji natolik solidne, ze by se bez toho i obesly.

Pak jsou ted v nabidce jeste jedny dost jete ( byt uz od 700) a pak tyhle, kde je kvalita fotek bohuzel tragicka, takze konkretni stav muze byt vselijaky, nemluve o jeste vyssi cene, kterou tenhle prodejce uz 2x snizil, ale lidi ne a ne do toho jit :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...