Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jojo, taky po tom koukám, no, kluci- pokud nebudou moje, tak je někdo z Vás bude mít setsakramentsky drahý...

Jak moc to asi může bejt drahý ? Kam až sahá chonobundus patricionalus???

Odesláno

ale dyt ony jsou raritni - uz jsi nekdy videl u naramkovych primek korunku na 12, navic u kalibru 52? :)

No vždyť to jsem měl na mysli !!! V tom je ta jejich jediná raritnost. A není to kalibr 57 ?

Odesláno

To bude asi něco extrovního... Nicméně se nedivím, že to tu sem nikdo nedal, kouká sem příliš potenciálních soupeřů :D

Je to takovej divnej nekompletní ,,Věc,, Ciferník ala prim linea pouzdro těžko říct , víčko pravděpodobně prim cal 72 uvnitř není nekompletní Miyota jak by se slušelo podle víčka ,ale nějakej Čínan uloženej v mezikroužku z quartz strojku. No to jsem zvědavej co mi vlastně přijde. Má někdo tušení co to původně bylo??

post-2997-053349900 1354352754.jpeg

post-2997-050967600 1354352768.jpeg

Odesláno (upraveno)

Je to takovej divnej nekompletní ,,Věc,, Ciferník ala prim linea pouzdro těžko říct , víčko pravděpodobně prim cal 72 uvnitř není nekompletní Miyota jak by se slušelo podle víčka ,ale nějakej Čínan uloženej v mezikroužku z quartz strojku. No to jsem zvědavej co mi vlastně přijde. Má někdo tušení co to původně bylo??

Tušení nemám :rolleyes: přiznám se že jsem Ti to zdražil z čisté zvědavosti. No, v té aukci jsem tak nějak byl přihozenej od začátku...a strašně potřebuju natahovačky k myiotám, ze začátku mě zajímalo co je to zač a díly se mohly hodit...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Vždyť v popisu píšou materiál - ocel, stačí číst pane kolego. Jinak swis hodinek s tímto pouzdrem se vyskytuje povícero.

Číst se teprv učím a proto jsem si na fotce přečet, že mají pouze nerez dynko. Dle připsanejch rozměrů by to mohlo, bejt?!

Bohužel v popisech nejsou vždy přesné informace!

Ale určitě děkuji za připomínky!:rolleyes:

Odesláno

pristi tyden sem dam fotku z katalogu - je to ze stejneho obdobi jako hodinky premier, orlik se zlacenou lunetou itd...

Odesláno

Byl by odkaz na aukci ? Hledal jsem to v ukončených, ale asi jsem se špatně díval...

Odesláno

Pro mne v tomto stavu měli cenu maximálně ty tři stovky plus pošta, víc ne. Proto jsem dál něpřihazoval.

Každopádně jsem zvědav na podrobnosti o tomto modelu.

Ještě bych si dovolil popřát ať dělají radost!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...