kerob Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 vzdyt pise "prim 17 jewels czechoslovakia chodí ale potřebují vyčistit." tak co resite Uz jsou tu podruhe, byly tak pred 14 dny,stejne foto,stejny rebus,mozna je mezitim natahli...
odjinud Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Možná dotyčný jednou přijde i na to, že by je mohl nafotit nějak rozpoznatelně... :-)
kerob Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 pravda, ale uz mel jednu sanci a nic, tak ho to mohlo trkout, ale komu neni zhury dano,tomu neni pomoci.Pripadaji mi, ze je vcera sundal s ruky a potreboval penizky.Honza to zvetsil,tak se da poznat typ, ale ne stav!
usadama Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) edit... double post Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem usadama
usadama Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) Jsou to tyhlety ? Moje oblíbené... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem usadama
orlando1 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Řekl bych že jo, taky mám dvoje
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Je to velmi pravděpodobné. Mám dojem, že mi taky leží někde v šuplíku.
odjinud Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 No vidca, nakonec se to ukáže jako výhodná koupě... :-) kdo do nich jdete? :-)
stanik73 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Nebuďte srabi a jděte do toho. Když jsem mohl na tuhle fotku položit 5k.........Předpoklad byl zcela správný, byly to zlaté 14 karátové v pěkném stavu . ÁÁch. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kerob Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 jo, strkat ruku do ulu a myslet si,ze se nic nestane je blahove.Ale tady bych vsadil na precizni praci ceskych rucicek a na to ze jeste tikaji.Tak kdo to zkusi, za ty penize....
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 jo, strkat ruku do ulu a myslet si,ze se nic nestane je blahove.Ale tady bych vsadil na precizni praci ceskych rucicek a na to ze jeste tikaji.Tak kdo to zkusi, za ty penize....Přesně takhle jsem koupil tyhle nabídkové prototypy PS2 auto kal.96, které zůstaly nakonec u nabídkové série dvou kusů(kdoví, kde je a jestli se dochoval ten druhý kus), prostě jsem si z fotek odvodil, že to musí být ono. S jedním chronokolegou(a zároveň kamarádem jsem to konzultoval a on mi moji doměnku potvrdil a zároveň mi koupi tehdy přenechal) a pochopil to ještě jeden chronokolega a ten mi je hooodně prodražil, ale výsledek stojí za to. Je to o čichu a o srdíčku, to je celé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kerob Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 tak to mas opravdu cich na kuriozni a unikatni kousky.Gratuluji.Je to tvoje parketa,Sporty a mas prehled a dobre se ctes.Snad jsem to nebyl jaaa..... a pokud ano,tak sis alespon ulevil. Ja tedy dvojkove sporty zatim nehonim i kdyz bych mel v suplikach mit jedny mozna jedine, co se vyrobily . Ale na ty je zatim cas.
speedwalker Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Přesně takhle jsem koupil tyhle nabídkové prototypy PS2 auto kal.96, které zůstaly nakonec u nabídkové série dvou kusů(kdoví, kde je a jestli se dochoval ten druhý kus), prostě jsem si z fotek odvodil, že to musí být ono. S jedním chronokolegou(a zároveň kamarádem jsem to konzultoval a on mi moji doměnku potvrdil a zároveň mi koupi tehdy přenechal) a pochopil to ještě jeden chronokolega a ten mi je hooodně prodražil, ale výsledek stojí za to. Je to o čichu a o srdíčku, to je celé. Tak tohle je opravdu paráda!! No je vidět, že se risk vyplatí, ale myslím (tedy vím) , že to nebude případ těch o něco výše zmiňovaných. Jo a jinak gratulace a tichá závist.
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 tak to mas opravdu cich na kuriozni a unikatni kousky.Gratuluji.Je to tvoje parketa,Sporty a mas prehled a dobre se ctes.Snad jsem to nebyl jaaa..... a pokud ano,tak sis alespon ulevil. Ja tedy dvojkove sporty zatim nehonim i kdyz bych mel v suplikach mit jedny mozna jedine, co se vyrobily . Ale na ty je zatim cas.Nene, byl to jiný vážený chronokolega. Ale jedno máte společné - taky už jsme si vzájemně prodražili nejednu aukci.
docent_tecka Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Nebuďte srabi a jděte do toho. Když jsem mohl na tuhle fotku položit 5k.........Předpoklad byl zcela správný, byly to zlaté 14 karátové v pěkném stavu . ÁÁch. na tuhle aukci si vzpominam - ja napsal prodejci o lepsi fotku, ale Stanik do toho hned prastil a to se ta aukce moc dlouho nevyhrivala - byla to bleskovka.... ikdyz to, co se delo potom byl asi fajn adrenalin, ne? kazdopadne hodinky jsem ted nedavno videl nazivo a jsou fakt luxusni - jeste jednou diky staniku za fajn pokec a samozrejme za ukazku spousty kusu, o kterych se mi ani nesnilo
financ Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Kdopak je vyfouknul a domluvil se s prodávajícím na Kup teď? Ta aukce měla končit úplně někdy jindy http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i2872811774.html
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 (upraveno) Co na nich vidíš? Vždyť je to jen nedodělek. Buď rád, že je má někdo jiný. Edit: chybka Upraveno 19. prosince 2012 uživatelem Honza.manta
Georf Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Honzo a spol., mám na Vás dotaz, co říkáte na tyto Diplomaty na Aukru? Mají tu cenu, za kterou je prodejce nabízí ? Díky za odpověď. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
orlando1 Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Píše tam incabloc ale nějak ho tam nevidím...
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Normálně probíhající aukce nehodnotím, ale vzhledem k tomu, že mi tahle nabídka nepřijde úplně košér, tak se rozpovídám.Pouzdro je velmi slušný průměr. A ciferník se vyskytuje skutečně velmi málo - on se totiž nikdy nevyráběl. Tohle je současně vyrobený renovační ciferník. To ovšem prodávající nějak zapomněl napsat, naopak píše o tom, že je to kousek z jeho sbírky - vyloženě nepíše, že se jedná o historicky původní originál, ale zároveň nikde není zmínka o novodobosti ciferníku. Což mi je divné, neboť jinak je k hodinkám velmi přesný a erudovaný popis. Takže svým způsobem bastl a ne historicky původní kus, jak jej dotyčný podsouvá. Tu cenu bych za to nedal ani náhodou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se