straspol Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 ufffff, ale to byl hukot Chachááá, tak gratuluju, vítej mezi magory. Drželi jsme se s Mischou po telefonu za třesoucí se ruce, abychom v rozhodujících vteřinách vydrželi nepřihodit, tak jsme krásně ušetřili na nějaké hodinky
MaraThon Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 (upraveno) anoooooo, vitez se priznava a dekuje ti Taky gratuluji a koukám, že ani ty zlaté ti nemohly utéct. Ať dělaj radost oboje Upraveno 16. ledna 2013 uživatelem Marek Khyr
straspol Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Pánové, nesleduju Aukro až tak dlouho, ale není to jedna z nejvyšších primkařských cen v historii ?No já nevím, pamatujete na Orlíky? A ti uměle přiživovaní letci- taky hustý... nemluvě o jedněch sportech s namontovaným hokejovým cifrem, vystavených za 127 tisíc
docent_tecka Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 "oficialni" cena za 97 to bude asi nejvyssi (vzpominam, jak se tady prodavaly za cca 15 tis )... otazkou vsak je, za kolik se prodavaji 97 mimo oficialni trh...
kerob Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 I ja se pridavam s gratulaci. Vitej do klubu Diky, patri mezi ty nejjjj, a automaty jsou moje slabinka...
kerob Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Taky gratuluji a koukám, že ani ty zlaté ti nemohly utéct. Ať dělaj radost oboje dik! Tobe taky nic neunikne
kerob Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Chachááá, tak gratuluju, vítej mezi magory. Drželi jsme se s Mischou po telefonu za třesoucí se ruce, abychom v rozhodujících vteřinách vydrželi nepřihodit, tak jsme krásně ušetřili na nějaké hodinky noooo, tomu neverim, ale zkusit jste to mohli, byla by sranda...
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 (upraveno) Taktéž gratuluji!! Vzhledem k tomu, že jsem nervově labilní jedinec a určitě bych nakonec nevydržel a porušil slovo sobě samému dané a nakonec bych se ukliknul, tak jsem počítač nechal vypnutý a koukal na růžového pantera. Edit: když jsme o tomhle mluvili včera s Mishou a Strašpolem, tak jsem si tipnul cenu 30K - evidentně jsem moc neprohádal. Upraveno 16. ledna 2013 uživatelem Honza.manta
kerob Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Honzo, dik, ja vim ze jich mas ve sbirce jiste nekolik kousku, tak jsi to prenechal jinym.Akorat nevime s jakym je mas cifrem
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Honzo, dik, ja vim ze jich mas ve sbirce jiste nekolik kousku, tak jsi to prenechal jinym.Akorat nevime s jakym je mas cifrem Nemám.
bandicoot Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Uau, devadesatsedmicky... A ja furt houby...
straspol Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Uau, devadesatsedmicky... A ja furt houby... No, mohl sis kliknout...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 (upraveno) 28 890,00 Kč tuhle cenu absolutně nechápu kdyby byly v NOS (nebo alespoň MINT) stavu, tak neřeknu, ale s prominutím, za tenhle šrot...? Upraveno 16. ledna 2013 uživatelem Ondra
mischa Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 noooo, tomu neverim, ale zkusit jste to mohli, byla by sranda... gratuluji, jsi silná nátura. Já jsem si říkal, že když tam je 13 a něco, že tam šlehnu tak 17 a když je vyhraju, řeknu, že to není špatný kup. A pak budu bolestivě léčit stav své peněženky. Běžel jsem domů, abych to stihnul a když jsem zjistil, že je tam už 22, věděl jsem, že končím. Ale třesoucí se ruka hnaná nadpřirozeným magnetismem se mocnou silou blížila ke kliku na 23, stihnul jsem ještě zavolat straspolovi a ruku v ruce jsme ten porod přestáli. Když tam bylo 25, už jsem se uklidnil a zvítězila zvědavost, kdo bude ten nejstatečnější... Pak jsem si ještě zdůvodnil, že něco, co se vlastně neprodávalo a navíc ještě téměř nefungovalo, nemůže stát tolik peněz....
financ Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Pánové, nesleduju Aukro až tak dlouho, ale není to jedna z nejvyšších primkařských cen v historii ? Určitě není, Orlíky šly vždycky za víc. Kal. 97 prošly i místním prodejním vláknem, lepší stav a o trochu vyšší cena než ta dnešní.
Návštěvník Ondra Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 "oficialni" cena za 97 to bude asi nejvyssi (vzpominam, jak se tady prodavaly za cca 15 tis )... otazkou vsak je, za kolik se prodavaji 97 mimo oficialni trh... Tady - LINK - je accutron prodal za 15 tis. v NOS stavu.
Chosef76 Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 tuhle cenu absolutně nechápu kdyby byly v NOS (nebo alespoň MINT) stavu, tak neřeknu, ale s prominutím, za tenhle šrot...? Ondro, primkaři jsou speciální parta. Když se nadchnou, pak se šrot stává skvostem. Chápu to a gratuluji Kerobovi.
straspol Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Tady - LINK - je accutron prodal za 15 tis. v NOS stavu.No. To jsem ještě nesbíral- jinak už bych je měl v šuplíčku
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 tuhle cenu absolutně nechápu kdyby byly v NOS (nebo alespoň MINT) stavu, tak neřeknu, ale s prominutím, za tenhle šrot...? Tady - LINK - je accutron prodal za 15 tis. v NOS stavu. Když se podíváš na to prodejní vlákno co je v linku a potom na příhozy v aukci, tak zjistíš, že tu cenu asi bohužel mají.
Návštěvník Ondra Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Ondro, primkaři jsou speciální parta. Když se nadchnou, pak se šrot stává skvostem. Chápu to a gratuluji Kerobovi. Když se podíváš na to prodejní vlákno co je v linku a potom na příhozy v aukci, tak zjistíš, že tu cenu asi bohužel mají. Já primkaře chápu, a tuto tržní cenu očividně mají (když ji někdo zaplatil), ale co s nima? Nechat je v tomhle stavu? Zrenovovat je (jak)? Kdyby byly alespoň MINT, dám je do sbírky a je to, ale takhle?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se