Demi Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 akorát ty ciferníky nejsou úplně stejné - sport X 17 jewels, že by proto ta vyšší cena?
Honza.manta Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 To nevím, jestli kvůli téhle odlišnosti. On se tenhle cifr opravdu moc nevyskytuje, já potkal tak čtyři(v hodinkách). Jedny mne minuly - už jsem je měl, jedny má kamarád a chronokolega a dvoje jsou doma a tady na fotce. Cena je pouze otázkou okamžitého zájmu a ten je nevyzpytatelný.
Demi Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 jasně, s tou cenou to byla trošku nadsázka, jenom mě zaujalo, že existují dvě verze (plus automatic) tohohle ciferníku
docent_tecka Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 ja myslim, ze ta cena byla prave kvuli tomu napisu SPORT - ja to videl poprve...
Honza.manta Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Je pravda, že s nápisem sport jsem ho také viděl prvně. Ale obecně je téhle varianty potenku, to je někdy po revoluci a už v tom asi žádnej velkej pořádek a systém nebyl.
usadama Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Tak pánové, po těch osmi sportech pes neštěk, to je teda ostuda
Honza.manta Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 (upraveno) Ať žije aukro spravedlnost! - Je to banda ignorantů. Zakoupil jsem prim sport automat od prodejce bella140 s popisem hodinek: "PRIM SPORT AUTOMATI JDOU HORŠÍ SKLÍČKO". Zaplatil jsem je okamžitě. Když hodinky dorazily, tak v nich výrazně rachtalo. Po otevření jsem zjistil, že je ulomený čep rotoru samonátahu a rotor se volně pohybuje v hodinkách. Napsal jsem to prodejci a on mi odpověděl, že jemu se hodinky zdály v pořádku. Napsal jsem mu znovu - že to musel slyšet a že je jeho jednání přinejmenším neseriózní. Další reakce už nebyla - ani omluva a ani nabídka kompenzace, prostě nic. Počkal jsem asi pět dní a pak udělil prodejci negativní hodnocení s vysvětlením proč. Během několika minut mi prodejce napálil negativ taky - čistě ze msty. A perlička je odůvodnění negativního hodnocení: ""Komentář se týká této transakce: PRIM SPORT AUTOMATI Komentář zanechal/a: bella140 Typ komentáře: Negativní Text komentáře: "Transakce proběhla úspěšně. Doporučeno." "" Napsal jsem stížnost na aukro: Zdravím > > ""Zboží jsem zaplatil ihned. Čímžto jsem nezadal sebemenší důvod k negativnímu > hodnocení. V zakoupených hodinkách slyšitelně rachtalo a byl ulomený čep samonátahu > a rotor samonátahu se v hodinkách volně pohyboval. Hodinky byly inzerovány jako > funkční, ale automaty bez samonátahu funkční prostě nejsou, i když po natažení > jdou. Napsal jsem prodejci, že v hodinkách rachtalo a že automat nefunguje. Odpověděl > mi, že si nevšiml. Znovu jsem mu napsal, že rachotu si musel všimnout a že se > mi jeho jednání zdá neseriózní. Již mi neodpověděl. Čekal jsem alespoň omluvu, > nabídku kompenzace závady či vrácení peněz - nic se nestalo. Tak jsem po několika > dnech udělil negativní komentář. Okamžitě mi tento NESERIÓZNÍ prodejce udělil > negativní komentář ze msty také. Prosím o odstranění mého negativního hodnocení > a o případné sankce(je-li to možné) pro tohoto neseriózního prodejce. > > Děkuji"" A zde je odpověď aukra: ""Vzhledem k tomu, že na základě prodejcem uděleného komentáře nemůžeme objektivně posoudit z jakých důvodů Vám negativ udělil, v tomto případě do komentáře zasahovat nebudeme."" Takže ponaučení - na aukru si nemá cenu stěžovat a DOPORUČUJI OD PRODÁVAJÍCÍHO bella140 NIC NEKUPOVAT. Edit: chybky Upraveno 21. února 2012 uživatelem Honza.manta
booker007 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Že je to banda ignorantů jsem se přesvědčil nedávno. Naštěstí se to u mě netýkalo špatné koupě, ale pouze chybou systému po přechodu na nový design. Svoji špatnou zkušenost jsem jim popsal a doufal, že se někdo na to zaměří. Sice ve finále hezky poděkovali za můj názor ale také naznačili, že už nemám otravovat. Každopádně z těma hodinkami to je PECH. U každého kupce si předem studuji jeho historii a až poté se rozhoduji ke koupi předmětu (nejčastěji samozřejmě hodinky Prim ), ale také je mi jasné, že je to vždycky trošku ruská ruleta. Ale jinak děkuji, že jsi se s námi o to podělil a na dotyčného prodejce si budu dávat bacha. Snad aspoň něco z hodinek bude použitelné jako případný pozdější náhradní díl. Přeji ať je to minimálně na dlouho jediná špatná zkušenost , já zatím proplouvám bez větších podvodů.
Honza.manta Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Což o to, já už si je opravil, ale naštve to a jeho chování tuplem.
Josef01 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 A nemohlo se fakt stát dopravou? Dneska jsou na poště fakt čuňata....
Honza.manta Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Nemohlo. Jednak byly hodinky dobře zabublinované a hlavně v nich byly stopy po déledobějším oklepávání volně se pohybujícím rotorem a jednak to bylo vidět i na lomu čepu. Tahle možnost mne napadla jako první a pečlivě jsem to zkoumal, než jsem se ozval.
Josef01 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Tak to jo. Taky jsem koupil na aukru Igeny, chvilku šly, teď už nejdou, co se dá dělat, mám je na okrasu
Honza.manta Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Tak šup k hodináři - to je jen na vyčištění(většinou).
Josef01 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Myslím, že by to stačilo vyčistit seřídit, inzerát byl hodinky po renovaci, no co se dá dělat....
kerob Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 tak to me desi, i kdyz Aukru jsem nikdy moc neveril,je to dost spatny odvar zahranicnich aukci "po cesku", lhat,prodat a tvarit se jako by nic.A jeste ublizit.Ja ted komunikuji v jine veci s Anglanama, poslali neco jineho,nez nabidli,omylem,obratem poslali spravne,omluvili se a jeste uhradili postovne za vratku spatne dodavky,proste jako z jineho sveta.Souhlasim a je potreba diskreditovat hlavne providera Aukra,ten dotycny podvodnicek toho jen vyuziva,protoze ho nikdo neprasti pres prsty.
Honza.manta Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 V 21. 2. 2012 v 23:26, 'Josef01' napsal: Myslím, že by to stačilo vyčistit seřídit, inzerát byl hodinky po renovaci, no co se dá dělat.... Je otázka, co bylo myšleno tou renovací. Ono kolikrát při čištění a pucování pouzdra uvolníš nějaké smetí a to se potom otřesy dostane do soukolí a je vymalováno. Já v těchto případech vyndám můstek setrvačky a můstek pérovníku s pérovníkem a zbytek potom profouknu stlačeným vzduchem. Devadesáti procentně to problém vyřeší.
joXerus Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Na aukro bacha! Sice jsem tam hodinky ještě nekupoval, ale dokážu si představit tu loterii.Jsou tam až neobvykle tolerantní k nekalým živlům - na jejich fóru byla i diskuze, že si aukro vydržuje tyto parazity.Též jsem řešil neshodu ve stavu inzerovaného předmětu, bohužel také nevyřešil....
JR_2010 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 (upraveno) Paní se asi omylem mrkla na stránky eltonu pokud má někdo zájem, můžete koupit teď Upraveno 23. února 2012 uživatelem JR_2010
atomicsteve Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 V bazaru na Moráni jsou teď jedny porevoluční Sporty - 17 jewels, bílý cifr se zelenou luminiscencí, zlacená luneta, chromované pouzdro s ochranou korunky. Jsou ve slušném stavu, ale chce za ně 1280,-
nikdo Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 V 23. 2. 2012 v 17:11, 'JR_2010' napsal: Paní se asi omylem mrkla na stránky eltonu pokud má někdo zájem, můžete koupit teď No ona tam má ještě jedny PRIM taky za 100 litrů kup teď,ale jak se dívám asi to ani primky nejsou Ale trefně píše,že uvítá komentáře k ceně.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se