long Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 V pohodě, diskutujeme. Až zas pojedeš do Zlína, stav se.:-) Mám radši nové a když už se renovuje, tak citlivě. Lepší? :-) BUDEDME PÍT ??? Mám se těšit ?
Honza.manta Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Někdo to s Parexem hezky rozjíždí http://aukro.cz/listing/user.php/run?change_view=1&string=prim&us_id=3332051&view=gtext Tak to je bomba. Ten pan maďar to víceméně prezentuje jako originál a už tam má i příhozy. To stojí za zvěčnění. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Tak to je bomba. Ten pan maďar to víceméně prezentuje jako originál a už tam má i příhozy. To stojí za zvěčnění. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Máš Honzo pravdu a BOHUŽEL SE CHYTÍ HODNĚ LIDÍ. Uf
Pirx Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Tak to byla jenom otazka casu, nez se takovy veci obevej na aukru... a jestli se to bude prodavat, bude jich pribyvat... uz jsem videl na prodej i zluty Igeny z parexo dilu...
financ Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 BUDEDME PÍT ??? Mám se těšit ? Kafe, nebo alkohol? Jestli máš figuru jako Fibingerová v Tvém avataru, tak platíš
long Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Kafe, nebo alkohol? Jestli máš figuru jako Fibingerová v Tvém avataru, tak platíš R,Machura byl můj soused a docela si nás pletli. po,út ZLÍN
Honza.manta Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Jojo, taky jsem na ně koukal - hezkej bastl.
knihomol Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Můžu se zeptat zkušenějších na názor na tyto Prim Diplomat. Vypadá to jako po renovaci v Eltonu nebo si myslíte, že jde o NOS. Zvažuji koupi.
Pirx Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Můžu se zeptat zkušenějších na názor na tyto Prim Diplomat. Vypadá to jako po renovaci v Eltonu nebo si myslíte, že jde o NOS. Zvažuji koupi. Dej si tu na foru vyhledat jmeno toho prodejce "Miamon", myslim ze uz se tu nekolikrat probiral a nebylo to zrovna pozitivni.
Honza.manta Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Můžu se zeptat zkušenějších na názor na tyto Prim Diplomat. Vypadá to jako po renovaci v Eltonu nebo si myslíte, že jde o NOS. Zvažuji koupi. Jednoduché - za ty prachy mu napiš o detailní fotky a z těch by to mohlo být poznatelné. Tohle jsou klasicky nic neříkající fotky a už ty by mne odrazovaly.
JR_2010 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 (upraveno) Můžu se zeptat zkušenějších na názor na tyto Prim Diplomat. Vypadá to jako po renovaci v Eltonu nebo si myslíte, že jde o NOS. Zvažuji koupi. NOS nejsou, ale jsou krásný, renovace to není a korunka je nová, jak ostatně píše prodávající. Co se jeho osoby týká, tak se tady propíral jen v souvislosti s leteckýma automatama, který byly bastly, ale jinak prodává normální hodinky, které často sám koupí na Aukru, trochu je počistí, přefotí a přihodí si marži. Jinak pokud se Ti líbí, tak ta základní cena podle mně není až tak přemrštěná. Edit: ty fotky jsou v dobrém rozlišení a jdou docela slušně zvětšit Upraveno 3. března 2012 uživatelem JR_2010
financ Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 (upraveno) Můžu se zeptat zkušenějších na názor na tyto Prim Diplomat. Vypadá to jako po renovaci v Eltonu nebo si myslíte, že jde o NOS. Zvažuji koupi. NOS nejsou, renovace to taky není. Korunka musela stát za prd, zlacení okolo korunky je oleštěné. Ciferník je slušný, číslované dýnko k nim patří. Cena je hodně vysoká. Co od nich čekáš? Chceš vzhledově dobrý kus na nošení, nebo pěkného reprezentanta Diplomatů do sbírky? Ani jedno to není Upraveno 3. března 2012 uživatelem financ
knihomol Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 NOS nejsou, renovace to taky není. Korunka musela stát za prd, zlacení okolo korunky je oleštěné. Ciferník je slušný, číslované dýnko k nim patří. Cena je hodně vysoká. Co od nich čekáš? Chceš vzhledově dobrý kus na nošení, nebo pěkného reprezentanta Diplomatů do sbírky? Ani jedno to není Čekal jsem spíš reprezentativní kus na nošení v práci k obleku, ale když to tak čtu tak asi nejlepší bude koupit nějaký exemplář na aukru a nechat zrenovovat v Eltonu.
financ Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Čekal jsem spíš reprezentativní kus na nošení v práci k obleku, ale když to tak čtu tak asi nejlepší bude koupit nějaký exemplář na aukru a nechat zrenovovat v Eltonu. V tom případě hledej špičkové pouzdro. Ostré hrany, neoleštěné zlacení, minimum ťukanců. Všechno ostatní se v rámci renovace dá objednat za akceptovatelné ceny. Největší prda je nové pouzdro.
koromant1 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Tak to je bomba. Ten pan maďar to víceméně prezentuje jako originál a už tam má i příhozy. To stojí za zvěčnění. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten podvodník ( ne pan !!!! ) ,,madar,, prodává na Aukru i letecký ciferník z parexa a cena už je 205 kč + poštovné........
financ Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Ten podvodník ( ne pan !!!! ) ,,madar,, prodává na Aukru i letecký ciferník z parexa a cena už je 205 kč + poštovné........ Má to od koruny, dokonce tam dopsal že je to kopie (prý k nerozenání o originálu - haha). Myslím že na netu je dost informací a potenciální zájemnce má možnost si zjistit co kupuje. A Parexo ti nepošle objednávku pod 500 Kč. Třeba je to pro někoho zajímavý. Na těch ostatních cifrech asi prodělá :-)
koromant1 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Má to od koruny, dokonce tam dopsal že je to kopie (prý k nerozenání o originálu - haha). Myslím že na netu je dost informací a potenciální zájemnce má možnost si zjistit co kupuje. A Parexo ti nepošle objednávku pod 500 Kč. Třeba je to pro někoho zajímavý. Na těch ostatních cifrech asi prodělá :-) Pokud je ,,maďar,, z Pardubic nebo okolí,tak si koupí co chce,není omezen cenou a ten cifr stojí 69kč ))) .A k nerozeznání od originálu,co píše,je opravdu k popukání :-))))))))) .
Josef01 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Dnes jsem procházel v Praze Maiselovou ulicí a zastavil jsem se ve starožitnictví Old Watches. Koukám měli tam 80-100ks nejrůznějších starých Primek. Pak mě překvapila zpráva, že dnes tam všechny Primky někdo zamluvil a koupí. Zřejmě se někdo připravuje na jarní výprodej na Aukru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Čekal jsem spíš reprezentativní kus na nošení v práci k obleku, ale když to tak čtu tak asi nejlepší bude koupit nějaký exemplář na aukru a nechat zrenovovat v Eltonu. Renovace Tě vyjde minimálně jednou tolik, jestli je chceš na nošení a reprezentaci, tak ti to splní na 100%, žádné nedostatky nebudou pouhým okem vidět. Co se týká ceny, tak je v té vyšší hladině a to si ještě připočítej 1-2 tisíce za řemínek, tento "značkový" dlouho nevydrží, když počkáš, možná je pořídíš za polovinu, ale většinou mají nějaký kaz na cifru a to mi přijde horší, nový stojí cca 1.800,-, jestli se nemýlím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se