financ Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Jedny PRIM DIPLOMAT CHROMOVANÉ, jen aby potom zas někdo nebrečel, že mu utekly: http://aukro.cz/prim...2166384779.html Pouzdro stojí za prd, ciferník OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Nedržím ho za ruku, ale vím, že má okruh starejch hodinářů(spíš už důchodového věku) a ty objíždí a vykupuje od nich původní zásoby, takže si nemyslím, že prodává druhovýrobu. Vždyť jsem psal, že jsem se přehlédl a patřilo to k tomu ciferníku na Igeny, tedy k jinému prodejci my jsme tady už jak parta z domova důchodců " dědo nešli tudy děti? Jaké smetí?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Pouzdro stojí za prd, ciferník OK Myslím, že ciferník je taky poškozený (mezi 6 a 7), ale na renovaci do Eltonu jako základ o.k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Myslím, že ciferník je taky poškozený (mezi 6 a 7), ale na renovaci do Eltonu jako základ o.k. Na renovaci jsou za tohle vyhozený peníze. Dávat skoro trojku za 68.3 třetišroubek je docela dost. Na renovaci do Eltonu ti stačí strojek. Pouzdro chtějí jen u Igenů. (dokonce i Igeny udělají bez původního pouzdra, jen je to o 1500 dražší). Pozdro na Diplomaty ani nový ciferník není problém (pokud jsi dostatečně finančně vybaven). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Na renovaci jsou za tohle vyhozený peníze. Dávat skoro trojku za 68.3 třetišroubek je docela dost. Na renovaci do Eltonu ti stačí strojek. Pouzdro chtějí jen u Igenů. (dokonce i Igeny udělají bez původního pouzdra, jen je to o 1500 dražší). Pozdro na Diplomaty ani nový ciferník není problém (pokud jsi dostatečně finančně vybaven). To jo, ale pouzdro stojí dost peněz a staré Ti za, tuším, třetinu nového pouzdra nachromují, tedy jestli si to ještě dobře pamatuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Přechromované pouzdro - tudy cesta fakt nevede. To už bych radši dal těch 15.000 za nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Přechromované pouzdro - tudy cesta fakt nevede. To už bych radši dal těch 15.000 za nové. Nojo, něco za něco, ale je to alternativa, každý nedá tolik peněz. Z toho tedy vyplývá, že za prd stojí celé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Ty ručky tam dle mého nepatří, ty jsou z diplomatů. A při troše štěstí a trpělivosti se dají stříbrné skorodiplmaty pořídit okolo 1K ve velmi slušném stavu, takže přechromování - nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Ty ručky tam dle mého nepatří, ty jsou z diplomatů. A při troše štěstí a trpělivosti se dají stříbrné skorodiplmaty pořídit okolo 1K ve velmi slušném stavu, takže přechromování - nee. Já se z tebe p....u my se tady bavíme o Diplomatech v inzerci a o tom, jestli je v Eltonu lepší nechat pouzdro zrenovovat (přechromovat), nebo u nich koupit nové za cca trojnásobek. To foto sem financ dal jen jako příklad, takže jestli se dají "skoro Diplomaty" koupit za 1K je úplně fuk, páč tam střeva z Diplomatů nenasoukáš Upraveno 29. února 2012 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Sorry za OT, reagoval jsem na fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Ty skoroDiplomaty nejsou moje, doputovala ke mně jen fotka. Použil jsem je jako příklad přechromovaného pouzdra, prošly renovací v Eltonu. Kdysi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Sorry za OT, reagoval jsem na fotku. Neomlouvej se, mně jen pobavilo, jak na sebe už po několikáté reagujeme a oba jsme tak trochu vždycky mimo mísu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Na renovaci jsou za tohle vyhozený peníze. Dávat skoro trojku za 68.3 třetišroubek je docela dost. Na renovaci do Eltonu ti stačí strojek. Pouzdro chtějí jen u Igenů. (dokonce i Igeny udělají bez původního pouzdra, jen je to o 1500 dražší). Pozdro na Diplomaty ani nový ciferník není problém (pokud jsi dostatečně finančně vybaven). Člověče z tvých komentářů nejsem moc moudrý a nevím jakou cestou se ubíráš ? Kolik máš konkrétně těcto Diplomatů z Eltonu s nově dodanými pouzdry za tu prdu??? Kolik máš původních těchto konkrétních Diplomatů ??? Upraveno 29. února 2012 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Nejsem sběratel, jen poučený amatér. Vlastní zkušenost s renovací i stříbrnými mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Nejsem sběratel, jen poučený amatér. Vlastní zkušenost s renovací i stříbrnými mám. O to nejde to jsi blbě pochopil. Nejde o počty. Sorry Myslím tu cestu. Buď to przníš a dáváš nové díly včetně pouzdra a nebo RENOVUJEŠ tak ,aby jsi co nejvíce využil základ, jelikož následně to bude po dokončení obyčejná SKLÁDAČKA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 O to nejde to jsi blbě pochopil. Nejde o počty. Sorry Myslím tu cestu. Buď to przníš a dáváš nové díly včetně pouzdra a nebo RENOVUJEŠ tak ,aby jsi co nejvíce využil základ, jelikož následně to bude po dokončení obyčejná SKLÁDAČKA. Tedy jestli to já dobře chápu, volil bys raději to pochromování origo mosazného pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 O to nejde to jsi blbě pochopil. Nejde o počty. Sorry Myslím tu cestu. Buď to przníš a dáváš nové díly včetně pouzdra a nebo RENOVUJEŠ tak ,aby jsi co nejvíce využil základ, jelikož následně to bude po dokončení obyčejná SKLÁDAČKA. Já tě pochopil. Nejsem sběratel a poškozené pouzdro s poškozeným cifrem pro mě nemá žádnou hodnotu, totéž je poslat do Eltonu jen strojek. Nic jiného z těch hodinek nezbyde. Pro mě jsou hodinky buď nositelné, nebo nenositelné. Z pohledu uživatele ocením nové pouzdro, nový ciferník s repasovaným strojkem, než starý pouzdro s pseudohistorickou hodnotou zprzněné přechromováním. Jsem zastáncem co nejcitlivější renovace se zachováním největšího počtu původních dílů. I ta fotka měla sloužit jako příklad přístupu k renovaci (zlaté) a slušného základu pro renovaci (stříbrné). Zmiňované Diplomaty se dají RENOVOVAT jen výměnou pouzdra a ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Někdo to s Parexem hezky rozjíždí http://aukro.cz/listing/user.php/run?change_view=1&string=prim&us_id=3332051&view=gtext Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Já tě pochopil. Nejsem sběratel a poškozené pouzdro s poškozeným cifrem pro mě nemá žádnou hodnotu, totéž je poslat do Eltonu jen strojek. Nic jiného z těch hodinek nezbyde. Pro mě jsou hodinky buď nositelné, nebo nenositelné. Z pohledu uživatele ocením nové pouzdro, nový ciferník s repasovaným strojkem, než starý pouzdro s pseudohistorickou hodnotou zprzněné přechromováním. Jsem zastáncem co nejcitlivější renovace se zachováním největšího počtu původních dílů. I ta fotka měla sloužit jako příklad přístupu k renovaci (zlaté) a slušného základu pro renovaci (stříbrné). Zmiňované Diplomaty se dají RENOVOVAT jen výměnou pouzdra a ciferníku. V pohodě nechci to pitvat, ale zase píšeš jako dva uživatelé, V pohodě a každému co jeho jest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 V pohodě nechci to pitvat, ale zase píšeš jako dva uživatelé, V pohodě a každému co jeho jest. V pohodě, diskutujeme. Až zas pojedeš do Zlína, stav se.:-) Mám radši nové a když už se renovuje, tak citlivě. Lepší? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se