NIGHTinGALE Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 A navíc nějaká skládačka. Dno hodinek rozhodně není originální... Přesně s tímto dýnkem jsem je měl ve sbírce dvakrát, domnívám se, že to je originální stav.
docent_tecka Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 pridavam se, ze mam tohle dynko taky u dvou kusu, ktere jsem koupil nekde na blesaku (takze predpokladam, ze nejde o skladacku)
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 pridavam se, ze mam tohle dynko taky u dvou kusu, ktere jsem koupil nekde na blesaku (takze predpokladam, ze nejde o skladacku) Tak to máme skládačku asi fšici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: mtbs.cz
accutron Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 pridavam se, ze mam tohle dynko taky u dvou kusu, ktere jsem koupil nekde na blesaku (takze predpokladam, ze nejde o skladacku) Kolegové dám na vás. Nejde tedy o skládačku. Tento typ pouzdra jsem dosud neviděl a proto jsem se vyjádřil jak jsem se vyjádřil.
cigi Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 :D ESKA jede, složená i rozložená !! Myslím, že dýnko patří k pouzdru, ale ciferník asi ne
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 :D ESKA jede, složená i rozložená !! Myslím, že dýnko patří k pouzdru, ale ciferník asi ne Tys tu scházel, ciferník k pouzdru patří, a dokonce i podobný, v bílé variantě. Obé ode mě kdysi koupil tuším staník.
docent_tecka Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 ja si vsak mysli, ze se necim bile od cernych lisily (nemyslim ted barvu ciferniku), mozna prave tim dynkem.... Staniku, mas foto?
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 ja si vsak mysli, ze se necim bile od cernych lisily (nemyslim ted barvu ciferniku), mozna prave tim dynkem.... Staniku, mas foto? mam je doma jeste v jinem pouzdru, dam sem fotku vecer
Chosef76 Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 s tím bílým původním plasťákem mě tyhle Sporty docela interesují http://aukro.cz/prim-sport-2-bily-porevolucni-echt-echt-echt-model-i2200041631.html
JR_2010 Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 s tím bílým původním plasťákem mě tyhle Sporty docela interesují http://aukro.cz/prim...2200041631.html Jawohl, až se z toho Nirmalita v názvu zakuckala
Chosef76 Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Jawohl, až se z toho Nirmalita v názvu zakuckala To je echt Sport, to je ňákej Sport !!!! ;-)
financ Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Jawohl, až se z toho Nirmalita v názvu zakuckala I to se dá léčit.
JR_2010 Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 To je echt Sport, to je ňákej Sport !!!! ;-) ...a králíka nechci, protože bych se poblil...
stanik73 Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 ja si vsak mysli, ze se necim bile od cernych lisily (nemyslim ted barvu ciferniku), mozna prave tim dynkem.... Staniku, mas foto? Fotka je tady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Oboje mají dýnka jako tady ty Toljovo http://aukro.cz/rari...2183660293.html Ty bílé mám se stejným číselníkem ještě ve velmi podobném pozlaceném pouzdru, dýnko je také na závit s podobným typem očíslování, ale je bez prolisu .
Návštěvník Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 s tím bílým původním plasťákem mě tyhle Sporty docela interesují http://aukro.cz/prim...2200041631.html Pánové, odkaz na aukci časem zmizí a budoucí generace čtenářů nebudou přesně vědět čím jste to tady plevelili. Porevoluční bílý echt echt echt model od Nirmality: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosef76 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Pánové, odkaz na aukci časem zmizí a budoucí generace čtenářů nebudou přesně vědět čím jste to tady plevelili. Porevoluční bílý echt echt echt model od Nirmality: Děkuji za doplnění, tohle jsem nedomyslel. A brzy nashle u aukrování ;-)
Honza.manta Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Jawohl, až se z toho Nirmalita v názvu zakuckala Ten řemínek vypadá bombově, kdyby jste o něm někdo věděl, tak bych uvítal nápovědu, kde ho sehnat. Hodinky jsou bastl z pseudosportů a nevypadají dle mého nic moc, ale některé ty pseudodporty svítily a to by mohlo být hezké.
JR_2010 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Ten řemínek vypadá bombově, kdyby jste o něm někdo věděl, tak bych uvítal nápovědu, kde ho sehnat. Hodinky jsou bastl z pseudosportů a nevypadají dle mého nic moc, ale některé ty pseudodporty svítily a to by mohlo být hezké. zatím máš šanci koupit jej za dvě stovky a mně se zase ty hodinky celkem líbí, jen si myslím, že to skočí tak vysoko, kam se mi nebude chtít...tak bude zase prd.
JR_2010 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Nové Spartaky v automatu za skoro tři pětičky, teď nám trh ukáže, jaká je tedy vlastně hodnota...tady
accutron Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Nové Spartaky v automatu za skoro tři pětičky, teď nám trh ukáže, jaká je tedy vlastně hodnota...tady Nejedná se o Spartaky, ale o model Linea40.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se