Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

pridavam se, ze mam tohle dynko taky u dvou kusu, ktere jsem koupil nekde na blesaku (takze predpokladam, ze nejde o skladacku)

Tak to máme skládačku asi fšici

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

zdroj: mtbs.cz

Odesláno

pridavam se, ze mam tohle dynko taky u dvou kusu, ktere jsem koupil nekde na blesaku (takze predpokladam, ze nejde o skladacku)

Kolegové dám na vás. Nejde tedy o skládačku.

Tento typ pouzdra jsem dosud neviděl a proto jsem se vyjádřil jak jsem se vyjádřil.

Návštěvník tolja
Odesláno

:D :D ESKA jede, složená i rozložená !!

Myslím, že dýnko patří k pouzdru, ale ciferník asi ne :)

Tys tu scházel,

ciferník k pouzdru patří, a dokonce i podobný, v bílé variantě. Obé ode mě kdysi koupil tuším staník.

Návštěvník tolja
Odesláno

ja si vsak mysli, ze se necim bile od cernych lisily (nemyslim ted barvu ciferniku), mozna prave tim dynkem.... Staniku, mas foto?

mam je doma jeste v jinem pouzdru, dam sem fotku vecer

Odesláno

ja si vsak mysli, ze se necim bile od cernych lisily (nemyslim ted barvu ciferniku), mozna prave tim dynkem.... Staniku, mas foto?

Fotka je tady.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Oboje mají dýnka jako tady ty Toljovo http://aukro.cz/rari...2183660293.html

Ty bílé mám se stejným číselníkem ještě ve velmi podobném pozlaceném pouzdru, dýnko je také na závit s podobným typem očíslování, ale je bez prolisu .

Odesláno

s tím bílým původním plasťákem mě tyhle Sporty docela interesují

http://aukro.cz/prim...2200041631.html

Pánové, odkaz na aukci časem zmizí a budoucí generace čtenářů nebudou přesně vědět čím jste to tady plevelili. Porevoluční bílý echt echt echt model od Nirmality:

Odesláno

Pánové, odkaz na aukci časem zmizí a budoucí generace čtenářů nebudou přesně vědět čím jste to tady plevelili. Porevoluční bílý echt echt echt model od Nirmality:

Děkuji za doplnění, tohle jsem nedomyslel. A brzy nashle u aukrování ;-)

Odesláno

Jawohl, až se z toho Nirmalita v názvu zakuckala :smile_anim:

Ten řemínek vypadá bombově, kdyby jste o něm někdo věděl, tak bych uvítal nápovědu, kde ho sehnat. Hodinky jsou bastl z pseudosportů a nevypadají dle mého nic moc, ale některé ty pseudodporty svítily a to by mohlo být hezké.
Odesláno

Ten řemínek vypadá bombově, kdyby jste o něm někdo věděl, tak bych uvítal nápovědu, kde ho sehnat. Hodinky jsou bastl z pseudosportů a nevypadají dle mého nic moc, ale některé ty pseudodporty svítily a to by mohlo být hezké.

zatím máš šanci koupit jej za dvě stovky :) a mně se zase ty hodinky celkem líbí, jen si myslím, že to skočí tak vysoko, kam se mi nebude chtít...tak bude zase prd.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...