Trololo Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Asi půjdu pracovat na nějakou skládku či do technických služeb.
straspol Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Tohle ale není nic v porovnáním, co se mi přihodilo odpoledne...Známému jsem před pár týdny ukazoval sbírku a on povídal, že doma taky pár kousků má, ale že se o to nějak nezajímá, že jeho chleba jsou mince...Dneska za mnou přijel a sdělil mi, že mu to manželka vyhodila...že to našla v nějakém půllitřáku hrníčku a misce, a že na páscích viděla nějakou nazelenalou ošklivou barvu, tak si řekla, že takové harampádí skladovat doma nebudou a hodila to do popelnice....Pro zajímavost.... Byly tam dvoje okrové Igeny, dvoje Diplomaty a nějaké další Primky....Pracoval na šachtě a říkal, že Igenů tam měla spousta chlapů...No co, stane se....A život jde dál....Gratuluju, vypadá to že máš v těle všechny roury v pořádku- taková tormentační zkouška systému se hned tak nezažije, asi by mi praskla nějaká žíla...
straspol Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Asi půjdu pracovat na nějakou skládku či do technických služeb. Jo!! Kam že vyvážejí?
VintageLover Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Asi půjdu pracovat na nějakou skládku či do technických služeb. To mě hned napadlo... Akorát jsem nezjistil, kdy mu to vyhodila Takže nejenom drancování bazarů a zastaváren, ale taky skládek, smetišť, popelnic a kontejnerů
VintageLover Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Gratuluju, vypadá to že máš v těle všechny roury v pořádku- taková tormentační zkouška systému se hned tak nezažije, asi by mi praskla nějaká žíla... Chytnul jsem se za hlavu, stoupl mi tlak, tepová frekvence a v duchu jsem si říkal, že jsme se k té debatě nedostali dřív... třeba bych je zachránil
straspol Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 To mě hned napadlo... Akorát jsem nezjistil, kdy mu to vyhodila Takže nejenom drancování bazarů a zastaváren, ale taky skládek, smetišť, popelnic a kontejnerů No... když si to představím, asi má ta sběratelská vášeň nějaké hranice...třeba pachové
straspol Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 (upraveno) Chytnul jsem se za hlavu, stoupl mi tlak, tepová frekvence a v duchu jsem si říkal, že jsme se k té debatě nedostali dřív... třeba bych je zachránil Buď v klidu, jeho stará se podívala na AUKRO a když zjistili co provedla, buď už visí v kůlně nebo tam leží se sekerou frajersky na stranu nebo se toulá s klacíkem a rouškou po spádových smeťácích.. takže Ty jsi z toho vyváznul celkem lacino, žiješ a relativně dlouho nemusíš na doktora ani pomyslet. Upraveno 6. září 2012 uživatelem straspol
VintageLover Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 No... když si to představím, asi má ta sběratelská vášeň nějaké hranice...třeba pachové A taky další věci: "Pane, co tady u nás na skládce pohledáváte ? Už 3 hodiny tady přehazujete tu obrovskou hromadu" "Ále....hledám tady nějaké hodinky...." "Chocholoušek prosím..."
VintageLover Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Buď v klidu, jeho stará se podívala na AUKRO a když zjistili co provedla, buď už visí v kůlně nebo tam leží se sekerou frajersky na stranu nebo se toulá s klacíkem a rouškou po spádových smeťácích.. takže Ty jsi z toho vyváznul celkem lacino, žiješ a relativně dlouho nemusíš na doktora ani pomyslet. Jeho stará je ráda, že zapne počítač, na tož nějaké aukro...Radši jsem mu ani neřekl o co přišel...Je to stará škola a nemusel by to rozdýchat...
Trololo Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Jeho stará je ráda, že zapne počítač, na tož nějaké aukro...Radši jsem mu ani neřekl o co přišel...Je to stará škola a nemusel by to rozdýchat... A ještě ke všemu OKROVÉ igeny, takové nedostatkové zboží.
straspol Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 A ještě ke všemu OKROVÉ igeny, takové nedostatkové zboží. No právě, ty vypadají samy o sobě že jsou zkažený hnisají a na tom smeťáku se budou strašně těžko hledat, zvlášť s těmi špinavými nazelenalými pásky
straspol Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Nic ve zlém- mám ve sbírce dvoje a jsem na ně samozřejmě hrdej ale na smeťáku by se hledaly obzvlášť blbě..to radši červený nebo modrý.
Medák Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 (upraveno) Dneska za mnou přijel a sdělil mi, že mu to manželka vyhodila...že to našla v nějakém půllitřáku hrníčku a misce, a že na páscích viděla nějakou nazelenalou ošklivou barvu, tak si řekla, že takové harampádí skladovat doma nebudou a hodila to do popelnice....Tohle je smutnej příběh, ale dokážu si to představit. Ženy mají potřebu dům vysmýčit a "harampádí" jako staré ošklivé Igeny musí pryč. Já dodneška nevím, kde mám svoji sbírku starých známek (asi 9 velkých plných alb), která doma "zabírala místo" Možná bude zahrabaná někde hluboko ve sklepě pod harampádím, ale už jsem se tím bez úspěchu probíral. Upraveno 7. září 2012 uživatelem Medák
Popelář Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Asi půjdu pracovat na nějakou skládku či do technických služeb. No já u technických služeb pracuji a už mám asi 11 úlovků.Tak jen at dále manželky smýčí a vyhazují,čekám na orlíky.
Popelář Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Pochlub se. Poctivé nálezi, už jich je 12.Ale těch koupených je více. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trololo Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Moc pěkné na něco, co lidi označily jako věc, která patří do koše.
gunman Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 http://aukro.cz/velmi-pekne-letecke-prim-cislovane-do-sbirky-i2612710727.html tyhle hodinky jsem vždycky chtěl, je ta cena odpovídající? zatím se moc nevyznám a nerad bych naletěl
hirsch Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 http://aukro.cz/velm...2612710727.html tyhle hodinky jsem vždycky chtěl, je ta cena odpovídající? zatím se moc nevyznám a nerad bych naletěl Podle mě mají vyměněný pouzdro, nezdá se mi že by originál pouzdro bylo v tomto stavu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se