Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taktéž cifr

Prohlídnul jsem si ty hodinky pořádně. Pouzdro bych tipnul na nerez, Parexo nerez vzal někdo šmirglem.

Zajímavý je anglický dýnko. Na takový bastl je ho škoda

Odesláno

Víš určitě, že si tam nedrží koutek kuriozit? Ale tohle zas taková není. Kdyby na cifru bylo ČS5R, bylo by to zajímavější :goof:

Na těch vojenských kde jsou zelené indexi je na cifru Č5SR, takže komplet PAREXO cifr ručky armovák a pouzdro. Vypadá to že někdo koupil Parexo sadu na Prim letecké ta má černý armovák a tyto ručky ale protože je dýnko jiné použil to co mu někde zbylo a letecký cifr si také schoval, protože jak píšou na stránkách tak v sadě je originální ze starých zásob. Už jsem také uvažoval že si tu sadu koupím jenom kvůli originálnímu leteckému ciferníku.

Odesláno

Kdyz se mi na mou poptavku nikdo neozyva, docela premyslim o techto Diplomatech. Aspon ten stav vypada velice dobre, byt by klidne mohly byt jeste o trochu lacinejsi :)

Prodejce 'Miamon' je taky peknej vejlupek, pouzij hledani tady na foru, nejaky reference na nej tu urcite jsou.

Odesláno

Na těch vojenských kde jsou zelené indexi je na cifru Č5SR, takže komplet PAREXO cifr ručky armovák a pouzdro. Vypadá to že někdo koupil Parexo sadu na Prim letecké ta má černý armovák a tyto ručky ale protože je dýnko jiné použil to co mu někde zbylo a letecký cifr si také schoval, protože jak píšou na stránkách tak v sadě je originální ze starých zásob. Už jsem také uvažoval že si tu sadu koupím jenom kvůli originálnímu leteckému ciferníku.

Uz to tu taky nekolikrat zaznelo, Parexo uz davno zadny origo letecky ciferniky nema, ani samotny, ani v sadach. Jejich stranky a fotky na nich je treba brat s velkou rezervou.

Odesláno

Já počkám až bude mít parexo sadu na orlíky :lol: třeba z traktorů :D

Odesláno

Prodejce 'Miamon' je taky peknej vejlupek, pouzij hledani tady na foru, nejaky reference na nej tu urcite jsou.

Miamon.. a já pořád co mi to říká.... tak toho znám osobně a pracoval jsem s ním...

Odesláno

Uz to tu taky nekolikrat zaznelo, Parexo uz davno zadny origo letecky ciferniky nema, ani samotny, ani v sadach. Jejich stranky a fotky na nich je treba brat s velkou rezervou.

Díky za info, ušetřím za telefon do Pardubic s dotazem na letecké ciferníky.

Odesláno

Tak to mi pěkně štve! Já jí z téhož důvodu koupil před dvěma lety a bylo to kompletně parexo fake.

Já to napsal do objednávky doslovně- že chci origo cifr- a taky přišel (pokud mezitím nenatiskli soudruzi něco, co ještě neznám). Do nerez poudra jsem samozřejmě vrznul zvlášť objednaný čínskoparexí cifr a origo mám schovanej až přijde jeho čas :whistle:

Odesláno

Já to napsal do objednávky doslovně- že chci origo cifr- a taky přišel (pokud mezitím nenatiskli soudruzi něco, co ještě neznám). Do nerez poudra jsem samozřejmě vrznul zvlášť objednaný čínskoparexí cifr a origo mám schovanej až přijde jeho čas :whistle:

:wallbash: :wallbash:

Odesláno

Včera se nepodařilo vydražit tyto Prim Diplomat AUKRO, dnes jsou tam o 500 Kč levnější.

Před časem o Diplomaty velká bitva, tentokrát nic. Něco mi uniká, proč je nikdo nechce? Rád se poučím. Díky za Vaše postřehy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...