Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Další pěkná prasárna honosně nazývaná Igeny -> pouzdro ala stříbřenka; cifr a luneta parexo; ručičky jsou taky nějaké divné - minimálně ta vteřinová.

TFUJ

No vteřinovka je zřejmě z PS2.2, další ručky z fotky nepoznám, ale taky bych jim moc nevěřil. Dýnko nějak divně odstává - buď špatný závit nebo nějaké turecky tlusté těsnění a jeden můstek je ze strojku 68.4 - nezdobený, což je také opticky snižuje, ikdyž na funkci to vliv nemá. Celkově - bezcený bastl.

Odesláno (upraveno)

Dobré leda tak na renovaci a to si musíš dát svůj strojek.S cenou tak do pětikilča. :smile_anim:

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Dobré leda tak na renovaci a to si musíš dát svůj strojek.

Na renovaci možná tak pro původního majitele. Pro pseudošťastlivce, který si je vydraží se nevyplatí je dávat na renovaci a to podle mě z důvodu, že půjdou za hodně...

S tím dýnkem si myslím, že nemusí být dotažené, protože je focený i strojek, ale nedivil bych se i kdyby tomu tak nebylo...

Odesláno

Taky jsem na ně před chvílí koukal a chtěl jsem na ně upozornit, ale koukám, už jsou tady. Shodnou oklností velká ručka na pozici 6 ukrývá čínskou hydru obalenou pneumatikou, ručky jiné, armovák jakbysmet, podle mě i návod je novodobá kopie, kabička z bůhví jakých, foto zadního dýnka pro jistotu není uděláno vůbec, zajímalo by mě, jestli je prodejce tak neinformovaný naivka, nebo gauner....Nicméně dal jsem si je do sledování, schválně jestli se najde nějaký nešťastník co do nich půjde....

Přesně... šikovně umístěná ručička dělá divy... :-)

Návštěvník rama
Odesláno

Pamatuji si je zde také z fotek. Možná někde na začátku vlákna Prim Sport 2, ale jistý si nejsem.

Tady jsou, ale tyto nemají úplné indexy pokud nejde o záměr.

post-18172-016832400 1352673895.jpg

Odesláno

Tady jsou, ale tyto nemají úplné indexy pokud nejde o záměr.

O záměr 100% nejde. Dle mého názoru je to nastavovací kus pro potisk číselníku, který byl odkloněn mimo Elton místo toho, aby se řádně vyzmetkoval.

Návštěvník rama
Odesláno

Nene, tyhle ručky se do posledních modelů PS2 se světlým ciferníkem dávaly. Mám doma dva kusy.

Nejsou ale ty ručky bez výplně jenom špičaté jako u potapěčů nebo leteckých? Ty sporty jsou takový zvláštní model bílý čiselník s červenými čísly, nemám nikde jejich fotku.

Návštěvník tolja
Odesláno

Nejsou ale ty ručky bez výplně jenom špičaté jako u potapěčů nebo leteckých? Ty sporty jsou takový zvláštní model bílý čiselník s červenými čísly, nemám nikde jejich fotku.

post-953-064439400 1352718587.jpg

Návštěvník rama
Odesláno (upraveno)

Jo to jsou přesně ony! Myslím že jsou s cal. 64, asi ne moc vyrobených kusů polovina 90. let? Každopádně z porevolučních modelů manuálních Sportů patří mezi ty nejzdařilejší.

Upraveno uživatelem rama
Odesláno

O záměr 100% nejde. Dle mého názoru je to nastavovací kus pro potisk číselníku, který byl odkloněn mimo Elton místo toho, aby se řádně vyzmetkoval.

Uvítal bych, kdyby se někdy podařil podobný odklon směrem ke mně- zatím jen civím a slintám :crying_anim02:

Odesláno

Tak jsem to domotal - máte s těmi špičatými ručkami pravdu.

post-5320-084363200 1352839308.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...