Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 Další pěkná prasárna honosně nazývaná Igeny -> pouzdro ala stříbřenka; cifr a luneta parexo; ručičky jsou taky nějaké divné - minimálně ta vteřinová.TFUJNo vteřinovka je zřejmě z PS2.2, další ručky z fotky nepoznám, ale taky bych jim moc nevěřil. Dýnko nějak divně odstává - buď špatný závit nebo nějaké turecky tlusté těsnění a jeden můstek je ze strojku 68.4 - nezdobený, což je také opticky snižuje, ikdyž na funkci to vliv nemá. Celkově - bezcený bastl.
bohus76 Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 (upraveno) Dobré leda tak na renovaci a to si musíš dát svůj strojek.S cenou tak do pětikilča. Upraveno 11. listopadu 2012 uživatelem bohus76
VintageLover Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 Dobré leda tak na renovaci a to si musíš dát svůj strojek. Na renovaci možná tak pro původního majitele. Pro pseudošťastlivce, který si je vydraží se nevyplatí je dávat na renovaci a to podle mě z důvodu, že půjdou za hodně...S tím dýnkem si myslím, že nemusí být dotažené, protože je focený i strojek, ale nedivil bych se i kdyby tomu tak nebylo...
odjinud Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 Taky jsem na ně před chvílí koukal a chtěl jsem na ně upozornit, ale koukám, už jsou tady. Shodnou oklností velká ručka na pozici 6 ukrývá čínskou hydru obalenou pneumatikou, ručky jiné, armovák jakbysmet, podle mě i návod je novodobá kopie, kabička z bůhví jakých, foto zadního dýnka pro jistotu není uděláno vůbec, zajímalo by mě, jestli je prodejce tak neinformovaný naivka, nebo gauner....Nicméně dal jsem si je do sledování, schválně jestli se najde nějaký nešťastník co do nich půjde.... Přesně... šikovně umístěná ručička dělá divy... :-)
VintageLover Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 Přesně... šikovně umístěná ručička dělá divy... :-) Pěkný dvojsmysl Pavle
odjinud Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 No, to ale může napadnout jenom tebe... co tam doma zrovna děláte? :-)
Návštěvník rama Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 Pamatuji si je zde také z fotek. Možná někde na začátku vlákna Prim Sport 2, ale jistý si nejsem. Tady jsou, ale tyto nemají úplné indexy pokud nejde o záměr.
bohus76 Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 A mají díravé ručky,jako bez výplně,takže se přikláním k nějakému bastlíku.
Honza.manta Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Nene, tyhle ručky se do posledních modelů PS2 se světlým ciferníkem dávaly. Mám doma dva kusy.
accutron Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Tady jsou, ale tyto nemají úplné indexy pokud nejde o záměr. O záměr 100% nejde. Dle mého názoru je to nastavovací kus pro potisk číselníku, který byl odkloněn mimo Elton místo toho, aby se řádně vyzmetkoval.
Návštěvník rama Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Nene, tyhle ručky se do posledních modelů PS2 se světlým ciferníkem dávaly. Mám doma dva kusy. Nejsou ale ty ručky bez výplně jenom špičaté jako u potapěčů nebo leteckých? Ty sporty jsou takový zvláštní model bílý čiselník s červenými čísly, nemám nikde jejich fotku.
Návštěvník tolja Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Nejsou ale ty ručky bez výplně jenom špičaté jako u potapěčů nebo leteckých? Ty sporty jsou takový zvláštní model bílý čiselník s červenými čísly, nemám nikde jejich fotku.
Honza.manta Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Možná máte pravdu s těmi špičatými ručkami, večer se podívám do kompu.
Návštěvník rama Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) Jo to jsou přesně ony! Myslím že jsou s cal. 64, asi ne moc vyrobených kusů polovina 90. let? Každopádně z porevolučních modelů manuálních Sportů patří mezi ty nejzdařilejší. Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem rama
straspol Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 O záměr 100% nejde. Dle mého názoru je to nastavovací kus pro potisk číselníku, který byl odkloněn mimo Elton místo toho, aby se řádně vyzmetkoval.Uvítal bych, kdyby se někdy podařil podobný odklon směrem ke mně- zatím jen civím a slintám
Honza.manta Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Nejsou ale ty ručky bez výplně jenom špičaté jako u potapěčů nebo leteckých? Ty sporty jsou takový zvláštní model bílý čiselník s červenými čísly, nemám nikde jejich fotku.Tak jsem to domotal - máte s těmi špičatými ručkami pravdu.
straspol Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Tak jsem to domotal - máte s těmi špičatými ručkami pravdu. kua tyhle taky potřebuju
odjinud Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Aueskulap (dámský): http://aukro.cz/prim-c-3015-i2784701894.html
straspol Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Aueskulap (dámský): http://aukro.cz/prim-c-3015-i2784701894.htmlHele, jestli existovala taky pánská verze, tak mi to říkejte hodně, ale hodně opatrně!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se