Honza.manta Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Rád bych se pletl. Tipnu si, že druhý v pořadí dostane nabídku na odkup pěkných Diplomatů.Tento prodejce má zboží, které je pro nováčky hodně atraktivní S tímto prodejcem jsem už párkrát obchodoval a nemám pocit ničeho nekorektního.
Luděk Talián Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Já měl na Diplomaty kliku. První jsem koupil v bazaru jako svoje úplně první old primky za 350,-, druhý (ty s Ingablogem) o 2 měsíce na to za 500,- Sice si oboje následně prošly úpravama / opravama, ale pro bazary jsou to de facto běžné hodinky, to je dobrá zpráva pro všechny zájemce. Jen je teda sehnat... Potvrzuji... Před měsícem a půl Diplomaty za 80,-
Diablo-d Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Potvrzuji... Před měsícem a půl Diplomaty za 80,- Si děláš pr..l, tady na Ostravsku? Kam na to chodíš ?
Luděk Talián Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 No... Bohužel to nebylo na Ostravsku... http://forum.chronom...post__p__817502
JR_2010 Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Sochor se vrací. Já už jsem to pochopil, to je koupíte na Aukru, přihodíte pár tisíc, vrátíte je do prodoje a tak to jde stále dokola. Nikdo na tom nemůže prodělat a každý vydělá. Tak teď do toho jdu já jo, dám tam 5 navíc a vy to pak někdo koupíte ode mne a proženeme to napříč fórem. Jen se budu bát dát to za 30 na Aukro, aby se nám nepřetrhl řetěz, dám to asi jenom sem, do prodejního vlákna (a taky do sekce humor)... Tady je současný inzerát
bohus76 Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 (upraveno) Gratulace Honzo.Vypadají dobře,sám jsem po nich pokukoval Jaký jsi měl limit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2012 uživatelem bohus76
Honza.manta Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Gratulace Honzo.Vypadají dobře,sám jsem po nich pokukoval Jaký jsi měl limit?Tak tak jsem se vešel - naštěstí.
odjinud Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Taky jsem na ně celkem koukal, ale pak jsem si řekl, že tam mám ten den 2 jiné aukce, které musím prostě vyhrát .-) a že jsem koneckonců na "odvykačce" :-) takže z nich sešlo. Jsem rád, že skončily v dobrých rukách / na dobré ruce :-) btw: taky jste zkoumali jestli maji vteřinovku nebo ne? :-)
kerob Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Ahoj Honzo,blahopreju,koukal jsem po nich,ale jak tam vidim tvuj nick, zavaham nebo vzdam z ucty k tobe a tvym znalostem. Z 90% vzdy kdyz mam o nejake zajem a uz uz chci prihodit,uvidim tvuj nick.Tedy vzdam,pokud vim ze jeste se objevi.Jo,vterinovka je pekne mazane skryta .Jeste jednou gratuluji.
Honza.manta Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 (upraveno) Ahoj Honzo,blahopreju,koukal jsem po nich,ale jak tam vidim tvuj nick, zavaham nebo vzdam z ucty k tobe a tvym znalostem. Z 90% vzdy kdyz mam o nejake zajem a uz uz chci prihodit,uvidim tvuj nick.Tedy vzdam,pokud vim ze jeste se objevi.Jo,vterinovka je pekne mazane skryta .Jeste jednou gratuluji.Poslední dobou jsem koukal, ze děláš výjimky. Jinak to mám podobně - když tam vidím tebe, tak většinou tak dávám ruce pryč. Upraveno 23. října 2012 uživatelem Honza.manta
Morvagor Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Taky jsem si říkal, jestli se do nich nepustit, ale mám už tak doma pár nedávných přírůstků, tak aby přítulka nezačala kafrat Jak se vlastně tenhle model označuje? Vypadají skoro úplně jako bruselky, ale ty mají mimostřednou vteřinovku. Nebo je to bastl?
bohus76 Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Žádný bastl to není jsou to prim Brusel,jen v jiné /vzácnější variantě/.
Honza.manta Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Ahoj Honzo,blahopreju,koukal jsem po nich,ale jak tam vidim tvuj nick, zavaham nebo vzdam z ucty k tobe a tvym znalostem. Z 90% vzdy kdyz mam o nejake zajem a uz uz chci prihodit,uvidim tvuj nick.Tedy vzdam,pokud vim ze jeste se objevi.Jo,vterinovka je pekne mazane skryta .Jeste jednou gratuluji.Gratuluju k parádnímu kousku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. I když jsi mi je oproti svým zásadám přehodil, tak já jsem vycouval a dal prostor. Jsou krásné a moc je chci, ale budou další. Užívej si je - jsou krásné a závidím ti je.
kerob Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Honzo, dik.Ty nemam,tak jsem do nich sel hlava nehlava.Ja kdyz zacnu vybirat a jsou tam nejake "jedlé" jak jim rikam a spocinou mi oci na zajemcich vidim vetsinou tebe.Myslim ze mame asi podobne zajmy.Nicmene trochu pribrzdim a v pripade "konfliktu zajmu" ti dam vedet,pokud na to neprijdu na posledni chvili.
docent_tecka Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 tak pozor!!! "prvorepublikove primky" http://aukro.cz/jedny-z-prvnich-prvorepublikove-primky-i2736988263.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Že máme tak dlouhou tradici určitě netuší ani accutron.
jmasa Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Že máme tak dlouhou tradici určitě netuší ani accutron. Ty nosil ještě Franta Pepa jednička
odjinud Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Co je toto: http://aukro.cz/hodinky-prim-jako-nove-temer-nenosene-i2726065271.html???
docent_tecka Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 kvarcky, delalo se vic ciferniku a taky chrom verze
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se