Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já ho viděl, ale naštěstí mě nenapadlo nic, co bych s ním mohl dělat. Taky způsob, jak mít klidné spaní :)

Odesláno

Pánové, nemohli byste mi sem dát link na to fajne vlákno o televizích, které jsem si předvčírem projížděl a teď ho za boha nemůžu najít. Sorry za OT.

Odesláno

Pánové, tak jsem na aukru koupil tyhle igeny s vidinou jejich renovace u Eltona (Johna).

http://aukro.cz/panske-mechanicke-hodinky-prim-sport-i3216091881.html

Přišly mi v celkem obstojném stavu a podle tvrzení prodejce jsou dokonce "jdoucí" :). Trochu mě ale znepokojuje, že jsem byl jediným zájemcem. Možná jsem se mohl zeptat předem, ale nevidíte tam na první pohled nějaký zjevný moribundus?

Díky

Odesláno (upraveno)

No, jak píšeš. Obstojný stav... Většinou se svádějí boje o výborný či NOS stav, případně o raritní části. Tady v tom případě neplatí ani jedno a vyvolávací cena byla víceméně rovnou i maximální možná. Takové kusy se dnes pohybují kolem tisícovky (pár let zpátky kolem tří set). S přihlédnutím k modrému cifru je možná těch 1500 akorát. Jako základ k renovaci se mi ale investice zdá vysoká - já na to koupil vrak za 300.

Abych odpověděl na tvůj dotaz: Nezdá se mi tam nic neorigo. Jen bílé ručky k téhle barvě nepatří a nemají lumi.

(Edit - doplnění odpovědi na otázku :-)

Upraveno uživatelem dadama
Odesláno

Pánové, tak jsem na aukru koupil tyhle igeny s vidinou jejich renovace u Eltona (Johna).

http://aukro.cz/panske-mechanicke-hodinky-prim-sport-i3216091881.html

Přišly mi v celkem obstojném stavu a podle tvrzení prodejce jsou dokonce "jdoucí" :). Trochu mě ale znepokojuje, že jsem byl jediným zájemcem. Možná jsem se mohl zeptat předem, ale nevidíte tam na první pohled nějaký zjevný moribundus?

Díky

No, o takhle shnilé pouzdro se nikdo moc přetahovat nebude, vlastně žádná součástka není ve stavu aby šla použít na hodinky do sbírky. Kupovat na renovaci hodinky s tak vysokou vstupní investicí...no, proti gustu žádný dišputát...radši bych koupil černý igeny někde tady na chronomagu za pětikilo.

Odesláno

Tak víme, že ta cena dost lítá - nezaplatil jsi ani málo, ani nějak extrémně moc...modrý cifr je méně obvyklý, proto bývají dražší než černý.

BTW co říkáte na toto - jsou to Primky? 

http://aukro.cz/stare-stribrne-hodinky-i3218592768.html

Modrý cifr na hodinkách určených k renovaci? Proč? Stejně není v dobrém stavu...

Nejsou. Jak jsi přišel na to že by měly být?

Odesláno

Modrý cifr na hodinkách určených k renovaci? Proč? Stejně není v dobrém stavu...

Nejsou. Jak jsi přišel na to že by měly být?

Máš pravdu - ten cifr se asi dává nový, že? :) 

No já pořád nevím - jak to bylo s Primkama na export - Ancre ( např. Surf ) ten znak je stejný, ne? 

Odesláno

Jojo, ty Igeny nic moc. Ty ručky tam patřej - myslím, že v tom žádnej extra systém nebyl a moc se neřešila barevná kombinace ručky/luneta. No a lumi je vypadaná - častá to závada.

Tak víme, že ta cena dost lítá - nezaplatil jsi ani málo, ani nějak extrémně moc...modrý cifr je méně obvyklý, proto bývají dražší než černý.

BTW co říkáte na toto - jsou to Primky? 

http://aukro.cz/stare-stribrne-hodinky-i3218592768.html

No já bych v tom primky neviděl, ale může v tom být primkovej strojek - chtělo by to vidět otevřené.

Odesláno

Máš pravdu - ten cifr se asi dává nový, že? :)

No já pořád nevím - jak to bylo s Primkama na export - Ancre ( např. Surf ) ten znak je stejný, ne? 

Pod značkou ANCRE se prodávaly hodinky od různých firem. 

Odesláno

Jojo, ty Igeny nic moc. Ty ručky tam patřej - myslím, že v tom žádnej extra systém nebyl a moc se neřešila barevná kombinace ručky/luneta. No a lumi je vypadaná - častá to závada.

No já bych v tom primky neviděl, ale může v tom být primkovej strojek - chtělo by to vidět otevřené.

Tyjo, honem půjdu vyrejpat primácký dámský hodinky, jestli maj tendlecten ynkablók...

Odesláno

Pod značkou ANCRE se prodávaly hodinky od různých firem. 

Díky!

Tyjo, honem půjdu vyrejpat primácký dámský hodinky, jestli maj tendlecten ynkablók...

A určitě běž, dobře uděláš! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...