Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

k...i znám, je to sběratel primek jako my a je taky odsud, jeho příhoz podezřelý určitě není.

k...i skončil až třetí (taky vím o koho jde :-)), na druhým místě je někdo s velmi malým počtem vyhraných aukcí.

Odesláno

chlapi, nedaval jsem ve škole pozor - v čem se liší tyto Elton sport bez nápisu Elton sport od Igenů ( krom očíslovaného dýnka) ? A v čem je jejich vzácnost...jen krátce prosím o výcuc a opakování. Díky

Odesláno

To je na dýl, pročti si vlákno o ELTON SPORT. Jsou to eltony s vyšším číslem.

Chtěl jsem se tomu vyhnout, ale jakožto svědomitý pionýr bych tam stejně jednou musel nakouknout, tak jdu na to ... :)

( dík za nakopnutí ) 

Odesláno

Tož gratuluji K4! Takže jsi se nedal :clap:

Diky, myslim ze jsi v tom sehral svoji kladnou roli a tak jsem do toho sel!

Odesláno

Přidávám se ke gratulacím! ;)

Jen jsou mi podezřelé poslední dva nejvyšší příhozy...

dik, neresim to ale muj nazor je prinejmensim stejny, ale jinak to tu asi nebude delsi dobu

Odesláno

poslední dobou bere všechny lepší kousky :-)

Gratuluju D...

diky,vraku je dost, tak se do cela musi postavit ty lepsi,at to vypada (i v krabici :(()

Odesláno

Objevil jsem prima Spartaky, celkem zachovalé, ale mám takový dojem, že mi je asi neuznáte? Pokud mod shledá příspěvek příliš nevhodným (plevelení vlákna), tak nechť jej klidně smázne.

post-29493-0-11083900-1386339134_thumb.jpg

Odesláno

Objevil jsem prima Spartaky, celkem zachovalé, ale mám takový dojem, že mi je asi neuznáte? Pokud mod shledá příspěvek příliš nevhodným (plevelení vlákna), tak nechť jej klidně smázne.

Ku..a ty jeste nemam :lol2:

Odesláno

Rád by som sa dozvedel pár info o  týchto "Raritách" ktoré sú v predaji na www.  Buď je to naozaj rarita a tomu sa mi nechce veriť, alebo je to skladačka minimálne z troch druhov primiek:). 

post-12361-0-13572000-1386663128_thumb.jpg

post-12361-0-15941900-1386663135_thumb.jpg

post-12361-0-63263900-1386663157_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...