financ Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 k...i znám, je to sběratel primek jako my a je taky odsud, jeho příhoz podezřelý určitě není.k...i skončil až třetí (taky vím o koho jde :-)), na druhým místě je někdo s velmi malým počtem vyhraných aukcí.
PetrM Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 Taky gratuluji výherci. Zase po delší době adrenalinová dražba. Těšil jsem se na ni celý týden...
kadakii Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 K...i to jenom zkusil, víc než 25000,- by nedal. Stejně ma ted pod palcem něco podobného, ale lepšího. Brzy se pochlubi;)
Rodkopf Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 chlapi, nedaval jsem ve škole pozor - v čem se liší tyto Elton sport bez nápisu Elton sport od Igenů ( krom očíslovaného dýnka) ? A v čem je jejich vzácnost...jen krátce prosím o výcuc a opakování. Díky
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 To je na dýl, pročti si vlákno o ELTON SPORT. Jsou to eltony s vyšším číslem.
Rodkopf Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 To je na dýl, pročti si vlákno o ELTON SPORT. Jsou to eltony s vyšším číslem. Chtěl jsem se tomu vyhnout, ale jakožto svědomitý pionýr bych tam stejně jednou musel nakouknout, tak jdu na to ... ( dík za nakopnutí )
kerob Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Tož gratuluji K4! Takže jsi se nedal Diky, myslim ze jsi v tom sehral svoji kladnou roli a tak jsem do toho sel!
kerob Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Přidávám se ke gratulacím! Jen jsou mi podezřelé poslední dva nejvyšší příhozy...dik, neresim to ale muj nazor je prinejmensim stejny, ale jinak to tu asi nebude delsi dobu
kerob Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 27.265 Kč pěkná práce. Gratulace výherci. diky, snad jsou v dobrych rukou
kerob Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 poslední dobou bere všechny lepší kousky :-)Gratuluju D...diky,vraku je dost, tak se do cela musi postavit ty lepsi,at to vypada (i v krabici ()
kerob Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Má je jeden nejmenovaný člen z fóra, gratuluji. ano, priznavam se a dik
straspol Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 ano, priznavam se a dikGratuluju dobrý lov !
warann Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Objevil jsem prima Spartaky, celkem zachovalé, ale mám takový dojem, že mi je asi neuznáte? Pokud mod shledá příspěvek příliš nevhodným (plevelení vlákna), tak nechť jej klidně smázne.
Honza.manta Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Objevil jsem prima Spartaky, celkem zachovalé, ale mám takový dojem, že mi je asi neuznáte? Pokud mod shledá příspěvek příliš nevhodným (plevelení vlákna), tak nechť jej klidně smázne.
kerob Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Objevil jsem prima Spartaky, celkem zachovalé, ale mám takový dojem, že mi je asi neuznáte? Pokud mod shledá příspěvek příliš nevhodným (plevelení vlákna), tak nechť jej klidně smázne.Ku..a ty jeste nemam
People Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 http://aukro.cz/prim-17-jewels-i3728685249.html
villain83 Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 3728685249.jpg http://aukro.cz/prim-17-jewels-i3728685249.html Kruta limitka
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Když už jsme u té lidové tvořivosti...I takhle dopadly ciferníky Spartaků!!! Poznámka: Pouzdro u těch černých Spartaků není původní! Mám ho pouze jako transportní.
Makos Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Rád by som sa dozvedel pár info o týchto "Raritách" ktoré sú v predaji na www. Buď je to naozaj rarita a tomu sa mi nechce veriť, alebo je to skladačka minimálne z troch druhov primiek:).
odjinud Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Pouzdro z PrimSport II, ciferník z autotime, ručky z igenů.... bastl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se