Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Von Mischa slyší taky napitschu, ale zase je upřímnej a to se taky cení :lol2:  nojo, kamarád... kdyby teď neměl oči jen pro mladou krásnou vílu, asi bychom se o tyhle hoďky dost na AUKRu poprali... ale holt nedával pozor   :smoke:

Hoď alespoň link té aukce.

Odesláno (upraveno)

Normálně si chlapci vezměte lupu, nakloňte si ten strojek tak, abyste nos zapíchli do pouzdra těsně pod setrvačkou, sluníčko musíte mít v zádech a to číslo se dá přečíst bez demontáže. Jestli nemáte lupu, tak se tady po různých vláknech toulá exot, kterej do všeho krafe, všude byl, kde ne, tam bude zítra, a ten vám lupu sežene...

Souhlas, přesně tak jsem to udělal, jenom tu lupu, zaplaťpánbu, ještě nepotřebuju. :D

Ještě k tomu číslu na dýnku, poSpartaky bych čekal tak od čísla 5000, možná ještě nějakou tu stovku přes.

Číslo strojku tipuju tak cca kolem 8700.

Upraveno uživatelem t.p
Odesláno

Čoveče, i Rolexy tam nahoře vlevo vydražil... No toto... :D

Ještě řekni, že ty černé tam jsou dienstuhr a ty Junghansy v automatu. :) Dobře jsi nakoupil! Dobré oko. Poklona :)  :notworthy:

Odesláno

Na světě je další kus armádních ELTON SPORT. Tentokrát se sériovým číslem 0000669.

Bývalo zde zvykem, že probíhající aukce se nekomentují, aby se na ně zbytečně nepoukazovalo a případně neovlivňovala cena. Chápu, že chceš přinést novinku co nejdřív a nejčerstvější, ale nejsme noviny, tak prosím napříště počkej až po ukončení aukce. Díky.

Odesláno

Moc pěknej kousek... už jsem na ně ráno taky koukal.

Myslím, že tady cena poleze stejně hodně vysoko, ať už by to tady Petr_P nezmínil.

Odesláno

Bývalo zde zvykem, že probíhající aukce se nekomentují, aby se na ně zbytečně nepoukazovalo a případně neovlivňovala cena. Chápu, že chceš přinést novinku co nejdřív a nejčerstvější, ale nejsme noviny, tak prosím napříště počkej až po ukončení aukce. Díky.

Honzo, znám pravidla, takže vím, že názor moderátora je rozhodující. Nicméně ve vší slušnosti tě musím požádat, jestli bys svůj příspěvek a následnou diskuzi nemohl významně editovat, či dokonce smazat. Pokusím se vysvětlit proč:

1) :furious:

Musím se velmi důrazně ohradit, proti tomu, že mi svým příspěvkem podsouváš něco, co jsem nenapsal. Já jsem žádnou aukci nekomentoval. Slovo aukce, prodej, cena, nebo snad odkaz se v mém příspěvku opravdu nevyskytují. Tak mi prosím nepřisuzuj něco, co jsem nenapsal.

Taktéž mi prosím nepodsouvej, bez ohledu na to že jsi moderátor, za jakým účelem jsem svůj příspěvek zde publikoval. Já opravdu doufám, že tady to opravdu nejsou žádné noviny, ale stále diskuzní fórum věnované hodinkám. A toto vlákno je specificky věnované počtu známých hodinek ELTON SPORT. A přesně o tom je můj příspěvek. Naopak zdejší následná diskuze by si asi  zasloužilo jiné vlákno.

Co ale obzvláště považuji za neslučitelné s obecnými dobrými mravy, že je mé jméno spekulativně naznačováno spojení mého jména s možností nějaké negativně vnímané činnosti, jako je ovlivňování výsledné ceny aukce na Aukru. Prosím, pokud nemáš jednoznačné důkazy, o tom jak mnou publikovaný příspěvek na Chronomagu ovlivňuje nebo ovlivní průběh této konkrétní aukce na veřejném serveru Aukra, tak si tyto své názory prosím nech příště jen pro sebe.

2) :eek:

Prosím, potřeboval bych také ujasnit, jak je přesně myšleno odporučení v tvém příspěvku?

Jaké je zdejší definice ?bývalo zvykem?? Pokud vím, tak pravidla nic takového neznají a specificky v případě PRIM na Aukru, se jedné o relativně nedávný (vzhledem k době existence Chronomagu) soukromý závazek velmi úzké skupiny zdejších členů. Předpokládám správně, že tato iniciativa je jejich soukromou záležitostí, která se celkem logicky na ostatní členy nevztahuje? A co ostatní hodinářské značky na Aukru, na ty to platí také i když nikdo si žádné závazky nedával?

Samozřejmě pravidla definují, že názor moderátora je rozhodující. Proto Honzo (nebo jiný moderátor či admin), pokud na tom trváš, napiš to prosím naprosto jednoznačně. Například že osobně zakazuješ, aby se na Chronomagu diskutovaly aukce na Aukru a se publikovaly jakékoliv informaci související s touto aukcí, atd. Ještě lepší by bylo dát to písemně do pravidel.

Než tak ale učiníš, tak prosím jen o krátké zamyšlení, jestli je toto skutečně nejvhodnější pro Chronomag jako celek. Osobně nejsem přesvědčen, že by mělo být smyslem zdejšího serveru omezovat obsah hodinkových diskusních témat podle partikulárních zájmů velmi malé skupiny členů (i když se k ní třeba hlásí jeden moderátor). Zejména, když se jedná o běžné informace, které jsou nezávisle na tom, jak se rozhodneš, veřejné dostupné všem na internetu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...