Návštěvník Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) Díky. Jsou to pěkné obrázky, i když ne z katalogu. Minimálně prokazují i oranžovou sekundovku, ale ty úzké ručky jim moc dle mého názoru nesednou. Jsou dost nevyvážené oproti velikosti indexů a v takto velikém číselníku se úplně ztrácí. Varianta od mého "továrního bastlíře" je myslím daleko lepší. Jak již bylo řečeno výše, postované úzké ručky mám a v případě zájmu je k hodinkám zdarma přibalím. Druhé nabízené černé plastické Eleganty s listovými ručkami ala Spartak jsou pro mě úplná novinka, ale tyto ručky mám případně k dispozici taky.. Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem Nirmalita
Honza.manta Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Jojo, ty s nevyplněnými otvory na lumi patří do pseudosportů s militantními vzhledy ciferníků.
straspol Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Jojo, ty listový ručky mám na těchhle typech jedině.
Návštěvník Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Jojo, ty s nevyplněnými otvory na lumi patří do pseudosportů s militantními vzhledy ciferníků. Díky podkladové barvě číselníku to není z fotky poznat, ale moje špičaté ručky mají černou nesvítící výplň. Mám s černou výplní stejné špičaté ručky ve zlacené verzi, takže musí pravděpodobně existovat i společenský model s těmito ručkami. Kdo to ví nebo takové má, ať se prosím pochlubí. Jinak si myslím, že hlavní je aby u Primek seděl číselník a typ pouzdra. Když se podíváte co za originální "modely" Primek se poslední rok nabízí na Aukru, tak tato dnešní rozprava o úzkých či širokých ručkách na mých jinak v pohodě hodinkách je úsměvná..
straspol Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 (upraveno) Díky podkladové barvě číselníku to není z fotky poznat, ale moje špičaté ručky mají černou nesvítící výplň. Mám s černou výplní stejné špičaté ručky ve zlacené verzi, takže musí pravděpodobně existovat i společenský model s těmito ručkami. Kdo to ví nebo takové má, ať se prosím pochlubí. Jinak si myslím, že hlavní je aby u Primek seděl číselník a typ pouzdra. Když se podíváte co za originální "modely" Primek se poslední rok nabízí na Aukru, tak tato dnešní rozprava o úzkých či širokých ručkách na mých jinak v pohodě hodinkách je úsměvná.. Ono záleží na modelu. U některých PRIMek se používaly ručky které jsou málo k sehnání, a koupit je s jinými ručkami je škoda. PRIMky jsou stavebnicové hodinky, na těch pár strojů co vyvinuli je spousta variant co se dá ubastlit. Existence některých hodinek neodpovídajících ,,katalogům" je snad doložená už dávno, týká se asi třeba různých barevných variant Igenů. U modelů z 80.let už vůbec není jasno, dělaly se podle mého ve více provedeních (třeba s různými ručkami) než jsme ochotni připustit. U hodinek, o kterých diskutujeme-mají cenu kolem pětistovky, když jsou pěkné- se asi o ručkách ani nemá smysl přít. U Spartaků za desítku už je potřeba uvažovat o každém dílu. Každý prodejce má totiž evidentně doma nasyslené hromady nosových dílů, třeba zrovna ruček, ale ausgerechnet hodinky které má v aukcích jsou vždycky ,,originál, jak vyšly z tého Eltóna" nebo alespoň ,,koupeny od zaměstnance" , oblíbená je taky ,,zrušená prodejna Klenotů" apod. S oblibou se kompletují krabičky, záruční listy a paragony, které k sobě nepatří...Já se nedivím, že lidi začali být obezřetní. Upraveno 8. dubna 2014 uživatelem straspol
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 (upraveno) Každý prodejce má totiž evidentně doma nasyslené hromady nosových dílů, třeba zrovna ruček, ale ausgerechnet hodinky které má v aukcích jsou vždycky ,,originál, jak vyšly z tého Eltóna" nebo alespoň ,,koupeny od zaměstnance" , oblíbená je taky ,,zrušená prodejna Klenotů" apod. S oblibou se kompletují krabičky, záruční listy a paragony, které k sobě nepatří...Já se nedivím, že lidi začali být obezřetní. Něco málo nasysleno mám, ale nejsou to žádné hromady a vůbec..po tom co všechno mám a nemám může být každému prd. Tímto směrem rozhodně dál diskutovat nehodlám. Když tady budete mnou nabízené hodinky zmiňovat, budu reagovat, je to myslím přirozené. Prodávám na Aukro něco málo Primek po roční přestávce a žádné hlášky o Eltónech, zaměstancích a zrušeným Klenotech v popisech teda nemám, stačí si to jen pořádně přečíst. Krabičky, záruční listy a paragony k nějakému kompletování jsou dnes pro mě spíš vzácnost s výjimkou jednoho co tam mám a ten sedí k hodinkám bezpečně i s krabičkou! Upraveno 8. dubna 2014 uživatelem Nirmalita
straspol Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Něco málo nasysleno mám, ale nejsou to žádné hromady a vůbec..po tom co všechno mám a nemám může být každému prd. Tímto směrem rozhodně dál diskutovat nehodlám. Když tady budete mnou nabízené hodinky zmiňovat, budu reagovat, je to myslím přirozené. Prodávám na Aukro něco málo Primek po roční přestávce a žádné hlášky o Eltónech, zaměstancích a zrušeným Klenotech v popisech teda nemám, stačí si to jen pořádně přečíst. Krabičky, záruční listy a paragony k nějakému kompletování jsou dnes pro mě spíš vzácnost s výjimkou jednoho co tam mám a ten sedí k hodinkám bezpečně i s krabičkou!No tak to jste výjimka a Vás se to tedy netýká- já to psal přece obecně
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Tak to je dobře, mě to úplně obecně nevyznělo. Na Aukru musí dneska být obezřetní nejen kupující, ale občas i prodejce. Nepřítel totiž nikdy nespí: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 No tak to jste výjimka a Vás se to tedy netýká- já to psal přece obecně Chvíli jsem přemýšlel, proč to vykání, když si tady na fóru všichni tykají, jestli to není projev nějakého ústupu, nebo tak nějak, ale pak jsem na to přišel, oni jsou dva, chlap a ženská
kerob Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Chvíli jsem přemýšlel, proč to vykání, když si tady na fóru všichni tykají, jestli to není projev nějakého ústupu, nebo tak nějak, ale pak jsem na to přišel, oni jsou dva, chlap a ženská chytrej, premysli !!!!!
koromant1 Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Tak to je dobře, mě to úplně obecně nevyznělo. Na Aukru musí dneska být obezřetní nejen kupující, ale občas i prodejce. Nepřítel totiž nikdy nespí:Nejsem tak znalý,tak se ptám,co znamená - DESIGNOVĚ SILNÉ PRIM ?
straspol Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Nejsem tak znalý,tak se ptám,co znamená - DESIGNOVĚ SILNÉ PRIM ?Jako že jsou hezký, ne?
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Nejsem tak znalý,tak se ptám,co znamená - DESIGNOVĚ SILNÉ PRIM ?No já bych skoro řekl, že je to tak trochu blábol. Primky mám rád a líbí se mi, ale tohle bych si tvrdit nedovolil.
straspol Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Mám s černou výplní stejné špičaté ručky ve zlacené verzi, takže musí pravděpodobně existovat i společenský model s těmito ručkami. Kdo to ví nebo takové má, ať se prosím pochlubí.Tyto zlacené ručky s bílou výplní mám v Prim Sport III generace s chromovaným pouzdrem a zlaceným rámem sklíčka, tiká v nich Myiota. Mám těchhle modelů pár a všechny mají stejné ručky, vždy v jiném barevném provedení. K těm zlatým se dávala vteřinovka s trojcípou hvězdou v kroužku. Za oblekovky či společenský model je nepovažuju, jsou opravdu hnusné.
prim-ky Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 No já bych skoro řekl, že je to tak trochu blábol. Primky mám rád a líbí se mi, ale tohle bych si tvrdit nedovolil.Ne trochu,ale je to úplný blábol!Primky jsou přece hezké hodinky,to víme tady všichni.
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Nejsem tak znalý,tak se ptám,co znamená - DESIGNOVĚ SILNÉ PRIM ?No přece "dyzajnově" silné Primky, jakože číselník je svou dobu nadprůměrně kvalitně graficky navržen. Ale to jen dle mého soukromého názoru, který si ve svých aukcích snad můžu prezentovat svobodně bez jakéhokoli omezení. Je to myslím férovější způsob vychvalovaní vlastních hodinek, než Straspolem zmiňované hlášky o Eltónech, zaměstancích a zrušeným Klenotech.. Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem Nirmalita
straspol Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Primky z bazoše. Původně jsem si říkal, že je koupím na náhradní díly, ale nakonec si je asi nechám tak, jak jsou. Zajímalo by mě, jestli do tohoto pouzdra ten ciferník patří, už párkrát jsem to tak potkal a vždy se to tvářilo originálně. Pár takových ve sbírce mám. Ručky jsou ty, které tam patří? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Úlovek z aukra - nejsou sice v nijak úžasném stavu, ale tyhle mi ve sbírce chyběly. Zajímavý ciferník s dvojtečkou na dvanáctce a vtlačenými "srdíčky", zlacené pouzdro, prachotěsné dýnko. Nepatří tam ručičky s výplní? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se