ricous Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Cena je dle mého dost nízká. Čekal jsem o mnoho více.No na to v jakym jsou stavu. Jo, kde jsou ty časy - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/9711-prim-automatic-kal-97/
ricous Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Skoda, chybelo ti fakt malo... ale je to fakt prda! Takovej ranec za nefunkcni hodinky Měl jsem svůj strop 15k, pak už nemělo cenu přihazovat. Každopádně gratulace majiteli, snad je odsud a pochlubí se po renovaci.
Borodov Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Měl jsem svůj strop 15k, pak už nemělo cenu přihazovat. Každopádně gratulace majiteli, snad je odsud a pochlubí se po renovaci.Ja myslel spise Strasu. Ten to tedkon nekde zachranuje "nitrackem"... Snad se nam neslozi jeste tu ma tu limitku....
straspol Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Cena je dle mého dost nízká. Čekal jsem o mnoho více.Ty jsi se taky zbláznil?
lukas.78 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Ty jsi se taky zbláznil?Možná i jooo Nedodělávat ted barák na který potřebuji každou korunu, šel bych do nich. Musím se spokojit se Sporty .
bohus76 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 V klidu Strášo,dej si nitráček a buď v pohodě.Je to jen otázka nabídky a poptávky.
Jeronimo Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 (upraveno) Tak gratuluji Markovi k náramnému kousku Upraveno 4. dubna 2014 uživatelem Jeronimo
ricous Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Tak gratuluji Markovi k náramnému kousku Snad budou vypadat lépe než na fotkách a bude uvnitř 97...
straspol Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Jakej Marek? Ukažte mi kterej to je a dejte mi něco vostrýho do ruky no tak taky gratuluju a soráč že jsem Ti je zdražil, no, trochu jsem je chtěl..
financ Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Minule sly za vic a byly v podobnym stavu. Novemu majiteli gratuluju
straspol Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Minule sly za vic a byly v podobnym stavu. Novemu majiteli gratulujuNedávno se prodávaly za dvanáct- a funkční nebo si to špatně pamatuju?
financ Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 (upraveno) Nedávno se prodávaly za dvanáct- a funkční nebo si to špatně pamatuju?To byl ulet :-)Nemuzes byt takova drzgresle. Pust chlup a prijdou :-) Upraveno 4. dubna 2014 uživatelem financ
stanik73 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Já fakt nechápu, proč dáváte za tyhle hnusný pruhovaný nefunkční hodinky tak hříšný peníze a ty co nevyhráli a ušetřili u toho ještě vzdychají .
straspol Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 To byl ulet :-)Nemuzes byt takova drzgresle. Pust chlup a prijdou :-)Dyť víš jak to je
Jeronimo Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Snad budou vypadat lépe než na fotkách a bude uvnitř 97...Netuším.. Jakej Marek? Ukažte mi kterej to je a dejte mi něco vostrýho do ruky no tak taky gratuluju a soráč že jsem Ti je zdražil, no, trochu jsem je chtěl..On se určitě pochlubí
vikinho Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Mně se teda taky nelíbí, ale naprosto chápu tu touhu je mít ve sbírce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se