Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Do háje, ty chodíš na jiný aukru než já nebo co??? K těm parádním padesátkám gratuluju, mám je na wishlistu hodně vysoko :-)

Odesláno

Do háje, ty chodíš na jiný aukru než já nebo co??? K těm parádním padesátkám gratuluju, mám je na wishlistu hodně vysoko :-)

No, ony byly dost drahý, na to jak jsou vohemraný- ale než žádný, alespoň tyhle...

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Úlovek z aukra - nejsou sice v nijak úžasném stavu, ale tyhle mi ve sbírce chyběly. Zajímavý ciferník s dvojtečkou na dvanáctce a vtlačenými "srdíčky", zlacené pouzdro, prachotěsné dýnko. Nepatří tam ručičky s výplní? 

Moc pěkný kousek, odhaduji na typ 010,011 a pouzdro zlacené ve švýcarsku. Toto prošlo Aukrem kdy a za kolik? Ručky by měly být s fosforovou výplní a hodně zajímavý je i odlišný tvar sekundovky. Oboje stejné jako na celozlatých Primkách z tohoto období. Jedny takové mám v NOS..

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odesláno

Primky z bazoše. Původně jsem si říkal, že je koupím na náhradní díly, ale nakonec si je asi nechám tak, jak jsou. Zajímalo by mě, jestli do tohoto pouzdra ten ciferník patří, už párkrát jsem to tak potkal a vždy se to tvářilo originálně. Pár takových ve sbírce mám. Ručky jsou ty, které tam patří? 

Tenhle sud mám taky někde doma a myslím, že stejnej.

Odesláno

Úlovek z aukra - nejsou sice v nijak úžasném stavu, ale tyhle mi ve sbírce chyběly. Zajímavý ciferník s dvojtečkou na dvanáctce a vtlačenými "srdíčky", zlacené pouzdro, prachotěsné dýnko. Nepatří tam ručičky s výplní? 

Moc pěkný kousek, odhaduji na typ 010,011 a pouzdro zlacené ve švýcarsku. Toto prošlo Aukrem kdy a za kolik? Ručky by měly být s fosforovou výplní a hodně zajímavý je i odlišný tvar sekundovky. Oboje stejné jako na celozlatých Primkách z tohoto období. Jedny takové mám v NOS..

Tyto primky s dýnkem "nerez ocel" by měly být se strojkem TYP 010 nebo 0101, později už ne.

Ručky se budou Strášovi těžko shánět, mají atypický tvar výplně (dlouhá úzká) a v jiných primkách než s dýnkem "nerez ocel" se později  již nevyskytoval

Odesláno (upraveno)

Tyto primky s dýnkem "nerez ocel" by měly být se strojkem TYP 010 nebo 0101, později už ne.

Ručky se budou Strášovi těžko shánět, mají atypický tvar výplně (dlouhá úzká) a v jiných primkách než s dýnkem "nerez ocel" se později  již nevyskytoval

Jsou to podobné, jako se občas dávaly do pavouků?  Znáš mě- já se nevzdávám :lol2:

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Tenhle sud mám taky někde doma a myslím, že stejnej.

taky mám, vč ruček, jen ne červenou vteřinovku ale bílorezavou...

Odesláno (upraveno)

Hustý pánové...  :eek:  :lol2:  http://www.ceske-kralovstvi.cz/4686,prim-automatic-no.2090.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Kristian.nov

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...