martar Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Do háje, ty chodíš na jiný aukru než já nebo co??? K těm parádním padesátkám gratuluju, mám je na wishlistu hodně vysoko :-)
straspol Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Do háje, ty chodíš na jiný aukru než já nebo co??? K těm parádním padesátkám gratuluju, mám je na wishlistu hodně vysoko :-)No, ony byly dost drahý, na to jak jsou vohemraný- ale než žádný, alespoň tyhle...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Úlovek z aukra - nejsou sice v nijak úžasném stavu, ale tyhle mi ve sbírce chyběly. Zajímavý ciferník s dvojtečkou na dvanáctce a vtlačenými "srdíčky", zlacené pouzdro, prachotěsné dýnko. Nepatří tam ručičky s výplní? Moc pěkný kousek, odhaduji na typ 010,011 a pouzdro zlacené ve švýcarsku. Toto prošlo Aukrem kdy a za kolik? Ručky by měly být s fosforovou výplní a hodně zajímavý je i odlišný tvar sekundovky. Oboje stejné jako na celozlatých Primkách z tohoto období. Jedny takové mám v NOS.. Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem Nirmalita
straspol Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 4044659840 ...ale ty už jsou vlastně dávno prodané, jinak by to patřilo s fotkou spíš do prodejního vlákna, že?
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Primky z bazoše. Původně jsem si říkal, že je koupím na náhradní díly, ale nakonec si je asi nechám tak, jak jsou. Zajímalo by mě, jestli do tohoto pouzdra ten ciferník patří, už párkrát jsem to tak potkal a vždy se to tvářilo originálně. Pár takových ve sbírce mám. Ručky jsou ty, které tam patří? Tenhle sud mám taky někde doma a myslím, že stejnej.
straspol Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Tenhle sud mám taky někde doma a myslím, že stejnej.Nojo, ale já mám v některých i bílé ručky s výplní jako z Humbert...
stanik73 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Úlovek z aukra - nejsou sice v nijak úžasném stavu, ale tyhle mi ve sbírce chyběly. Zajímavý ciferník s dvojtečkou na dvanáctce a vtlačenými "srdíčky", zlacené pouzdro, prachotěsné dýnko. Nepatří tam ručičky s výplní? Moc pěkný kousek, odhaduji na typ 010,011 a pouzdro zlacené ve švýcarsku. Toto prošlo Aukrem kdy a za kolik? Ručky by měly být s fosforovou výplní a hodně zajímavý je i odlišný tvar sekundovky. Oboje stejné jako na celozlatých Primkách z tohoto období. Jedny takové mám v NOS.. Tyto primky s dýnkem "nerez ocel" by měly být se strojkem TYP 010 nebo 0101, později už ne. Ručky se budou Strášovi těžko shánět, mají atypický tvar výplně (dlouhá úzká) a v jiných primkách než s dýnkem "nerez ocel" se později již nevyskytoval
straspol Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Tyto primky s dýnkem "nerez ocel" by měly být se strojkem TYP 010 nebo 0101, později už ne. Ručky se budou Strášovi těžko shánět, mají atypický tvar výplně (dlouhá úzká) a v jiných primkách než s dýnkem "nerez ocel" se později již nevyskytovalJsou to podobné, jako se občas dávaly do pavouků? Znáš mě- já se nevzdávám Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem straspol
stanik73 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Jsou to podobné, jako se občas dávaly do pavouků? Znáš mě- já se nevzdávám Ručky tam mají být tyto, častější výskyt tvého číselníku je právě v tomto pouzdru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Je to dobrý- ty mám . Sakra- tohle pouzdro ještě nemám...já Tě tak strašně nesnáším... Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem straspol
p3k Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Tenhle sud mám taky někde doma a myslím, že stejnej.taky mám, vč ruček, jen ne červenou vteřinovku ale bílorezavou...
VintageLover Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) http://aukro.cz/prim-sport-i-igen-zluty-piskovy-cifernik-i4140803360.html- Parexo, tak ať někdo nenaletí.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem VintageLover
Kristian.nov Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) Hustý pánové... http://www.ceske-kralovstvi.cz/4686,prim-automatic-no.2090.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem Kristian.nov
VintageLover Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Hustý pánové... http://www.ceske-kralovstvi.cz/4686,prim-automatic-no.2090.htmlTvl, co to je za rolády?
Honza.manta Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Není to náhodou českočínské MPM?
Jeronimo Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) 9.700,- To nesmí zapadnout. Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem Jeronimo
doktor584 Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Ať je to co je to, je to hrůza....
Kristian.nov Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Není to náhodou českočínské MPM?Já bych to spíš tipnul na dílo nějakého kutila...
Borodov Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Chlapi, ale to gravirovani pouzdra... to je unikum!
Onipep Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 " To muselo dát práce a přitom taková blbost " !?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se