Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno jsem si koupil malinký konvolut hodinek na aukru. Tiše jsem doufal, že Primky na fotce mají pouzdro Spartak. Oko nezklamalo ani tentokrát a tak se mi podařilo koupit asi za 400,- docela pěkné pouzdro Spartak, ve kterém ovšem tiká typ 0111 s krásným ciferníkem a příslušnými ručkami. Tento strojek jsem okamžitě vystěhoval ven, pouzdro jsem vyčistil a nastěhoval jsem do něj vnitřek mých "psacích" Spartaků s kalibrem K25, protože pouzdro, ve kterém tento stroj dosud bydlel, bylo opravdu notně ohemrané. Výsledek - mám radost !!!

Hele, mám pocit, že ty už jsem někde viděl.

Odesláno

Panove. Kdyz uz jste se rozhodli byt tajemni u probihajicich aukci, nemyslite, ze u tech skoncenych by bylo fajn dat odkaz? Ja jen, ze vyplacani cca 10 prispevku, ze kterych prihlizejici ma uplne prd, mi pripada dost nanic. Diky

Odesláno (upraveno)

Prvnich 6 mist je pekna sbirka magoru :-)

No, už jsem asi vyhodil peníze i hůř..

Edit: úplně jsem se zapomněl urazit, jak jako magorů??

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Stejně je to paradox a nechci založit nějaký flame, ale po těchto hodinkách, s Myiotou, pouzdrem, který se za čas vošoupe a lunetou, která se vošoupe hned, se žene tolik srdcařů, Primkařů, a stejná skupina tady zvrací nad hodinkama s podobným názvem, s kalibrem 8215 (Myiotou), s nerezovým pouzdrem, ...s proklamací, jakej je to shit. Jinak, taky jsem je chtěl, ale prst zůstal v dostatečném odstupu od myši... :)

Odesláno

Zas jeden co o hodinkách ví úplný howno a na moudra chodí nejspíš sem na forum

Tohle vedle traktorů ani neleželo

http://aukro.cz/prim-traktor-zlaceny-typ-0111-funkcni-rarita-i4181124754.html

attachicon.gifasi ne.jpg

:-) Dokud byly traktory traktory a brusely brusely, bylo to jasný. Ale jakmile se bruselské cifry začaly objevovat v traktorových pouzdrech, nastal v myslích prodejců zmatek... ;-) slíbil jsem, ze se nebudu vyjadřovat k aukcím, ale za tuhle cenu to stejně koupí jen šílenec.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...