Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

http://aukro.cz/cifernik-na-prim-sport-igen-2-ks-i4641855388.html

Je to psané jasně. 1 ze 2 a cena tam je 300kč!

S tím já nic nenadělám,že to tam takhle blbě vlítlo, ale v popisu to máš jednoznačně napsáno....Nový nepoužitý ciferník na Prim Sport Igen z druhovýroby Parexo celkem 2 kusy oba modré,cena za oba dva kusy.... Jinak jsem tu někde četl, že probíhající aukce se nekomentujou....

Odesláno

cílem dohody o nekomentování aukcí bylo neovlivňovat konečnou cenu. Někdo se k dohodě připojí, jiný ne....

Osobně s komentováním prodejů, kde je vyvolávací cena vyšší než normální pořizovací, nebo je předmětem prodeje je šunt, nemám vůbec žádný problém...

Odesláno

S tím já nic nenadělám,že to tam takhle blbě vlítlo, ale v popisu to máš jednoznačně napsáno....Nový nepoužitý ciferník na Prim Sport Igen z druhovýroby Parexo celkem 2 kusy oba modré,cena za oba dva kusy.... Jinak jsem tu někde četl, že probíhající aukce se nekomentujou....

Aukce fejků se naopak komentují bohatě  zde i ve vlákně ,,Pro zasmání- AUKRO".  Na falza a podvrhy se moratorium nikdy nevztahovalo.

Odesláno

Aukce fejků se naopak komentují bohatě  zde i ve vlákně ,,Pro zasmání- AUKRO".  Na falza a podvrhy se moratorium nikdy nevztahovalo.

Tak už mně tady konečně přestaňte masírovat,udělal jsem chybu v popisu aukce,poděkoval oznamovateli,opravil to, tak nevím proč se to tu stále rozebírá a plevelí. Já jsem určitě ten, který hodlá zbohatnout na dvou cifernících z Parexa... :giljotiini:

Odesláno (upraveno)

Mno málem já ale nějak mi pak nesedly (vzhledově)...  tak sem se raději tady poradil s někým kdo se vyzná

:) tak čekám dále

děkuji zde velmi ochotným lidem za pomoc ...

Upraveno uživatelem Milan Praha
Odesláno

Taky jsem koukal co je to za ránu,ale alespoň tam dal pořádný fotky, to na téhle aukci http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i4628349434.html - napsal "jako nové" tak jsem si nechal poslat foto ze spodu a lituji toho kdo si naběhnul.....

Ty fotky jsem si nechal poslat taky, hnus.

Mno málem já ale nějak mi pak nesedly (vzhledově)...  tak sem se raději tady poradil s někým kdo se vyzná

:) tak čekám dále

děkuji zde velmi ochotným lidem za pomoc ...

To je rozumný přístup, jinak se nedoplatis. Nepremyslel jsi o renovaci? Pekny puvodni hodinky budou stat dost a bude je škoda nosit...

Odesláno

Přemýšlel ale nemám na to aktuálně 10 000 CZK, i jsem tady chvíli uvažoval jak byly v inzerci ty krásné modré po renovaci ale aktuálně to je na mne trochu moc, i jsem uvažoval nějaké "dělnické" Festiny - Candina na každodenní nošení (unošení a následné nahrazení bez citové újmy) a Primky na jednou týdně jednání jako částečně recesi ...

Odesláno

Dneska jedny pěkný za slušnou cenu imho šly. Bohužel jsem je prodrbal, díky hodinkové story o které je skoro lepší pomlčet. Chce po mě vybrat jedny sporty kamarád, čekám na ně asi 4 měsíce, protože má dost omezený budget. Zatím mi utekly 2 za slušnou cenu, což mě dost dere, zbytek byl za nesmysl...

Čekat se holt vyplatí...

Odesláno

Ty fotky jsem si nechal poslat taky, hnus.

Taky jsem koukal co je to za ránu,ale alespoň tam dal pořádný fotky, to na téhle aukci http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i4628349434.html - napsal "jako nové" tak jsem si nechal poslat foto ze spodu a lituji toho kdo si naběhnul.....

Pošlete mi je jen pro zajímavost prosím? Chvíli mi vrtalo hlavou, že bych si to šel osobně omrknout, ale nebyl čas... Tak abych věděl, co jsem mohl vidět :)

Odesláno

No jo.. pravda, že "jako nové" bych si představil jinak :) Blbý je, že pokud někdo dá i za takové tolik peněz, tak to ty ceny šroubuje absurdních čísel..

Díky za fotku :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...