Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jj, už jsem je dnes dával do aukro vlákna http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39567-pro-zasmani-aukro/?p=1226861

Krásně to komentoval Karel (vintagelover)

V tomhle případě myslí prodejce jako NOS (neskutečně olezlou sračku).

Odesláno

Osobně jsem tipoval tak těch 9k, takže to imho sedí...

+ nějaký servis, ještě sehnat origo ručičky s fosforem (hodně štěstí) a budou hodinky jako víno.

Odesláno

Nene, myslím asi ještě někoho jiného, ale Antik sice fotil podobně, na druhou stranu takový bastly neprodával. A chybí mi tam klíčové slovo ULTRA RARE

• Dát hlas 1
Odesláno

+ nějaký servis, ještě sehnat origo ručičky s fosforem (hodně štěstí) a budou hodinky jako víno.

Není to tak jednoduché jak se zdá, nového majitele zlatých primek čeká ještě velký úkol.

Tento typ origo ruček s velkou plochou lumi se vyskytuje velmi málo a většinou je původní lumi poškozená. Dalším velkým problémem jsou chybějící indexy číselníku, což je u tohoto číselníku skoro pravidlo i u NOS kusů - musí se řešit sehnáním hodinek se stejným číselníkem a pečlivým dolepením indexů z druhého číselníku.

Výsledek ale stojí za tu námahu, přikládám jak by to mělo asi být.. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Není to tak jednoduché jak se zdá, nového majitele zlatých primek čeká ještě velký úkol.

Tento typ origo ruček s velkou plochou lumi se vyskytuje velmi málo a většinou je původní lumi poškozená. Dalším velkým problémem jsou chybějící indexy číselníku, což je u tohoto číselníku skoro pravidlo i u NOS kusů - musí se řešit sehnáním hodinek se stejným číselníkem a pečlivým dolepením indexů z druhého číselníku.

Výsledek ale stojí za tu námahu, přikládám jak by to mělo asi být.. :)

Tak to jsou voňavky...

Odesláno

Toho jsem si pravda ani nevšiml. Tak nějak pořád doufám, že takový hodinky za tu cenu by si normální člověk nekoupil a chronopacient sbírající primky se tomu vyhne. Je aspoň ten cifr v pohodě?

Odesláno

Ale jako hybrid jsou pekné ně?

Pokud někdo shání okrový cifr, tak je to dobrá příležitos pokud je teda originál.Akorát cena by mohla být trochu nižší.

Odesláno

Moc se mi líbí tyhle renovované hodinky místního váženého člena, a uvažuji, že bych si nechal v Eltonu taky takové poskládat. Chtěl bych se držet původního designu, ale moc by se mi tam líbilo datum, nevíte, jestli se tento typ vyráběl i s datumovým okénkem?

Abych si zkrátil čas, tak jsem dneska na Aukru vydražil tyto šupináče, co na ně řikáte? Je to bastl, nebo díly odpovídají původním pavoukum?

Když nic jiného, tak bych mohl použít strojek pro renovaci, podle inzerátu v nich je kalibr 50..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Renovace jsou drahé, raději číhej na aukru na pěkný kus a připlať si.

Už jsem do Eltonu poslal dotaz na ceník renovací, až dostanu odpověď, tak se rozhodnu, jestli to za to stojí. Chci hodinky na nošení, takže určitě v nerezi. Jenom mě překvapilo, že renovační pouzdro má jiný tvar nožek. Do kterého pouzdra patří tenhle cifr?

Upraveno uživatelem yetti84

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...