Návštěvník eloga Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Dám to sem, protože mi tyhle praktiky vadí. Hodinky, ani cenu nekomentuju, nafocený je to slušně (je trošku vylepšená šmouha na cifru od ruček, ale poznat to jde), cena od korunky, OK.Ale ten záručák. Na to že patří k hodinkám Čajka je potřeba být trochu pozornější. http://aukro.cz/prim-diplomat-v-etui-i4470726167.html PICT0794.jpgsprávně, financ, je to "nevkusné", na plnou hubu - svinstvo, ještě že mě zrovna tyhle primky v podstatě přijdou takové nepovedené, fakt se znalcům omlouvám, , ale tohle bych nechtěl ani za 300 Kčs nebo kolik to původně bylo. Udělal jsem si tento názor již v dobách, když jsem na ně koukal do vitríny se jménem n.p. Klenoty a dodnes mne to neopustilo.**
financ Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Aukrem prošel zajímavý bastlík, lidová tvořivost z Eltonu. Co si pamatuju, tak 2 kusy se tu už objevily a vždycky se rozpoutala debata na téma původnosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Aukrem prošel zajímavý bastlík, lidová tvořivost z Eltonu. Co si pamatuju, tak 2 kusy se tu už objevily a vždycky se rozpoutala debata na téma původnosti. prim bastl.png Nemyslíš třeba tyhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 (upraveno) jo a ještě tam byly jedny. Upraveno 13. srpna 2014 uživatelem financ
financ Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Zajímalo by mě připevnění ciferníku..
financ Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Zajímalo by mě připevnění ciferníku..Datumovka je vyseknutá před tiskem, tipnu že je to natištěný na plnohodnotným podkladu pro kal. 68.Až dojdou se ti mrknu :-)
straspol Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Datumovka je vyseknutá před tiskem, tipnu že je to natištěný na plnohodnotným podkladu pro kal. 68.Až dojdou se ti mrknu :-)dík
financ Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Tajně jsem doufal a ono jo :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Aby to nakonec nebyl normálně vyráběný kousek. To už je třetí známý cifr. Nebo pocházejí z jedněch rukou.
financ Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Aby to nakonec nebyl normálně vyráběný kousek. To už je třetí známý cifr. Nebo pocházejí z jedněch rukou. Spíš ta druhá varianta, polotovarů na ciferník s datumovkou bylo v Eltonu dost, tisková matrice taky a barvu si vybrali jaká se jim líbila.... Individuální limitka :-)Ta žíhaná zelená je úchvatná, škoda že to Elton dneska neumí.
feriGT Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Ahoj Přidám verzi s origo cifrem , ale v automatu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 "Origo cifr" v manuálu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Tak kdo si dnes udělal radost. Měl jsem na ně zálusk, ale musím šetřit....http://aukro.cz/zlate-panske-hodinky-prim-velmi-vzacne-i4531853864.html
doktor584 Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Tak kdo si dnes udělal radost. Měl jsem na ně zálusk, ale musím šetřit....http://aukro.cz/zlate-panske-hodinky-prim-velmi-vzacne-i4531853864.htmlJá to nebyl i když jsem po nich pošilhával...
Jeronimo Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Čekal jsem, že pujdou za víc. Asi dobrý kup.
financ Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Zas jeden filuta, co si NOS vykládá po svým http://aukro.cz/nh-prim-sport-i-nos-i4553364558.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 To není ani skoro NOS Ze šuplíku je možná sklo a korunka. Zbytek už pamatuje hodně.
Lamiczka Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Osobně jsem tipoval tak těch 9k, takže to imho sedí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se