Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník eloga
Odesláno

Dám to sem, protože mi tyhle praktiky vadí. Hodinky, ani cenu nekomentuju, nafocený je to slušně (je trošku vylepšená šmouha na cifru od ruček, ale poznat to jde), cena od korunky, OK.

Ale ten záručák. Na to že patří k hodinkám Čajka je potřeba být trochu pozornější.

http://aukro.cz/prim-diplomat-v-etui-i4470726167.html

attachicon.gifPICT0794.jpg

správně, financ, je to "nevkusné", :cheers:  na plnou hubu - svinstvo,

ještě že mě zrovna tyhle primky v podstatě přijdou takové nepovedené, fakt se znalcům omlouvám,  :lol2: , ale tohle bych nechtěl ani za 300 Kčs nebo kolik to původně bylo. Udělal jsem si tento názor již v dobách, když jsem na ně koukal do vitríny se jménem n.p.  Klenoty a dodnes mne to neopustilo.

**

Odesláno

Zajímalo by mě připevnění ciferníku..

Datumovka je vyseknutá před tiskem, tipnu že je to natištěný na plnohodnotným podkladu pro kal. 68.

Až dojdou se ti mrknu :-)

Odesláno

Tajně jsem doufal a ono jo :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Aby to nakonec nebyl normálně vyráběný kousek. To už je třetí známý cifr. Nebo pocházejí z jedněch rukou.

Spíš ta druhá varianta, polotovarů na ciferník s datumovkou bylo v Eltonu dost, tisková matrice taky a barvu si vybrali jaká se jim líbila.... Individuální limitka :-)

Ta žíhaná zelená je úchvatná, škoda že to Elton dneska neumí.

Odesláno

Zas jeden filuta, co si NOS vykládá po svým

http://aukro.cz/nh-prim-sport-i-nos-i4553364558.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...