Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

čau! kupuju od pána tyto sportky http://ostatni.bazos.cz/inzerat/42836542/PRIM-SPORT.php ..jsou teda už dost jetý a te´d si navíc nějak si nejsem jistej, jestli to není nějaký bastl.. co si o tom myslíte? díky!  jsem tu novej, po mikovu mě teď chytli primky ...  :/

Osobně si myslím, že za tu cenu koupíš na Aukru v lepším stavu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A tak to zas jako jo. I s poštovným slušná cena. Pak je nafotím líp a dám to sem. Na druhou stranu proč se nezeptat, že. Byly by za ještě lepší cenu.

Jsem zvědav jak dopadneš s tím poštovným, dej potom vědět. Zaráží mne že v dopravě uvádí při osobním předání 1000,- Kč....

Odkaz ke komentáři

čau! kupuju od pána tyto sportky http://ostatni.bazos.cz/inzerat/42836542/PRIM-SPORT.php ..jsou teda už dost jetý a te´d si navíc nějak si nejsem jistej, jestli to není nějaký bastl.. co si o tom myslíte? díky!  jsem tu novej, po mikovu mě teď chytli primky ...  :/

Jediné co na nich vypadá použitelně je ciferník a ručky. To je cca 1000 Kč. Za mě nebrat.

Odkaz ke komentáři

dík ! a to jsem dneska viděl v Praze v bazaru v Ječný ulici torzo sportek I - bez skla, omlácený , nefukční a chtěl za ně 1600 ... prej jsou to hodně vzácný hodinky .. jsem zvědavej za koik se prodaj dneska tyhle.. podle mě to bude přes 4 tisíce

Trošku ho sklepej, ale podle mě po vyčistění nebudou tak tragické a jak říkáš - s hezkými fotkami na aukru budou mít cenu přes 2tis...

Odkaz ke komentáři

dík ! a to jsem dneska viděl v Praze v bazaru v Ječný ulici torzo sportek I - bez skla, omlácený , nefukční a chtěl za ně 1600 ... prej jsou to hodně vzácný hodinky .. jsem zvědavej za koik se prodaj dneska tyhle.. podle mě to bude přes 4 tisíce

http://aukro.cz/prim-sport-1-generace-igen-i4972132566.html

Podle mě to bude možná i 15...

Odkaz ke komentáři

http://aukro.cz/prim-sport-1-generace-igen-i4972132566.html

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

to už je trochu moc, doporučuju prvně číst, chvilku sledovat a pak kupovat, ušetříš nemálo peněz.

Jednak se tu probíhající aukce nekomentují a už vůbec ne tímto způsobem. Navíc to trochu zavání snahou "navyšovat cenu". Osobně bych nešel výrazně přes 2k - mají vyšoupaný kolečko na cifru, korunka je z SP2, prasklina na sklíčku není vidět, ale je. Pouzdro je sice pěkný a luneta taky, ale za 4k by museli být v jiným stavu a nebo pololesk s bombírovanejma ručkama...

Odkaz ke komentáři

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

to už je trochu moc, doporučuju prvně číst, chvilku sledovat a pak kupovat, ušetříš nemálo peněz.

Jednak se tu probíhající aukce nekomentují a už vůbec ne tímto způsobem. Navíc to trochu zavání snahou "navyšovat cenu". Osobně bych nešel výrazně přes 2k - mají vyšoupaný kolečko na cifru, korunka je z SP2, prasklina na sklíčku není vidět, ale je. Pouzdro je sice pěkný a luneta taky, ale za 4k by museli být v jiným stavu a nebo pololesk s bombírovanejma ručkama...

Tak třicet !!!

Odkaz ke komentáři

Jsem zvědav jak dopadneš s tím poštovným, dej potom vědět. Zaráží mne že v dopravě uvádí při osobním předání 1000,- Kč....

Tak překlep. Takže poštovný je lidových 80 Kč. Až dorazí nafotím stav.

Odkaz ke komentáři

Tak překlep. Takže poštovný je lidových 80 Kč. Až dorazí nafotím stav.

To je ovšem změna podmínek aukce, jdu napsat na Aukro a prodávajícímu, ať to anulují, jinak to tak nenechám, to jsou tydlety pletichy...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...