Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

sakryš, já na ně zapomněl :-(

další takovej... :lol2:

Ještě příjde stršák se zvýšeným tlakem a bude to komplet.... :lol2:

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

Taky by mě zajímaly, pár

http://aukro.cz/hodinky-zn-primat-i4975491450.html

Tak a teď mi řekněte jestli tohle je něco společného s prim. Ta luneta vypadá podezřele....

Taky by mě zajímalo co to je, pár korun jsem přihodil, ale pak se mi to nechtělo řešit. Bych rád věděl, jestli je to mosaz, anebo ocel, z fotek jsem to nerozluštil. Jestli je má někdo odsuď, ať dá prosím vědět, co a jak.

Odesláno

S těma leteckýma Primkama z Přerova je to fakt divné... Já jsem je měl taky mezi sledovanýma a chtěl jsem si je pohlídat. Myslel jsem si, že končí až zítra... Jdu chlastat, abych zapomněl:(

Odesláno

Chlapi, když jsou v sekci faleristika, tak kdo to měl vědět? Proto tak nízko... Ale vědělo Vás to dost. :D

Příště to můžou být Orlíky v sekci dům a zahrada.

Dům a zahradu, dámské malovátka a podtácky mám pohlídané, koukejte se jinam. :) 

Odesláno

Překlep to není viz ...

Osobní převzetí po platbě předem : přerov 1 000 Kč  

Podivné, to imho odporuje sanovám aukra. No halt další podivný podivný prodejce...

Odesláno

Já na ty letecký nezapomněl, zkusil a pak se divil, že za tak málo. To poštovný jsem si nevšiml. Uvidíme, jak se k tomu panáček postaví.

Odesláno

Já na ty letecký nezapomněl, zkusil a pak se divil, že za tak málo. To poštovný jsem si nevšiml. Uvidíme, jak se k tomu panáček postaví.

Gratulace :) Dej pak info, jak jsi dopadl.

Odesláno

Přesně. Takovým prodejcům se vyhýbám obloukem.

Já doufám, že jde o překlep :-)

Jinak jsem chtěl poděkovat všem zúčastněným, že se tentokrát nezúčastnili... :-) Spravil jsem si po lehkém zklamání na antik-prim.cz chuť.

Odesláno (upraveno)

Gratuluji a s tím poštovným bych to tak černě neviděl. Když se podíváš do ostatních aukcí stejného prodejce, má tam možnost balíku do ruky za 80,- Kč, což je míň, než zaplatí na poště. Viděl bych to na chybu v popisu než na snahu vydělat na poštovném. Upraveno uživatelem malda
Odesláno (upraveno)

No- jestli jsou ty hodinky slušný, tak bych to poštovný i skousnul, pořád je to za letecký slušná cena, ne? Když už jsi do toho šel...Vídal jsem je i o něco dráž..

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

A tak to zas jako jo. I s poštovným slušná cena. Pak je nafotím líp a dám to sem. Na druhou stranu proč se nezeptat, že. Byly by za ještě lepší cenu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...