JR_2010 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 No, na jednu stranu jsou tu Orlíky a fakt, že se mnoho věcí, třeba pro potápěče, horko těžko shánělo přes Svazarm... na druhou stranu nezapomenu, jak nám jednou při nečekaném poplachu vyjelo z hal 5 vozidel (BVP, V3S, atd.) z celkového počtu 40 ks vozového parku :-) Zbytek byl nefunkční, mnoho vozidel dlouhodobě vinou kanibalizace na náhradní díly.... Co já si pamatuji (druhá polovina osmdesátých let), tak když pískli poplach, tak zejména v zimě V3S a Kačeny (Tatra 805) neměly žádný velký problém. U novějších Tater a sovětských Zilů byl ale počet zatuhlých kusů výrazně vyšší.My vyjeli vždycky!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Jako kulomeťák a velitel velitelskýho družstva hlásím stav kulometů na rotě k 1.10.1988: 20 kulometů, dva funkční. Na mém chybí drobnost-spoušť. Kdo má při taktikách vadný kulomet cvaká alespoň závěrem. Já ani necvakal. Pardon za of topic k Prim.
doktor584 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Jako kulomeťák a velitel velitelskýho družstva hlásím stav kulometů na rotě k 1.10.1988: 20 kulometů, dva funkční. Na mém chybí drobnost-spoušť. Kdo má při taktikách vadný kulomet cvaká alespoň závěrem. Já ani necvakal. Pardon za of topic k Prim.To čumim kam až se téma "Prim v inzerci " dá nenásilně odklonit.....
martar Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) To čumim kam až se téma "Prim v inzerci " dá nenásilně odklonit..... Pardon, moje chyba, zapoměl jsem, že každá zmínka o vojně ve většině chlapů vyvolá vzpomínky a už to jede. Ještě jednou sorry :-) Kdyby někdo toužil po dalším vzpomínání, je tu pro ten účel skvělé vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/19564-u-jake-zbrane-jste-slouzili/ Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem martar
VintageLover Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Něco z jiného soudku.http://ostatni.bazos.cz/inzerat/41172353/ODZNAKY-HODINKY-PRIM-VIZ-FOTO.php Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník rama Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 To není o hodinkách, tak to sem z netahej. Kos se pozná podle avataru, to bude asi tak vše, co jsem zde chtěl sdělit, takže rama, žádný drama.**Musím přiznat, že provokativní avatar byl součástí hoax konspirace a ty jsi se na něj chytnul. Teď už jsi spokojenej? Suka
martar Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Chci se zeptat, je součástí hoax konspirace i permanentní konfrontační styl Tvých příspěvků? Není to škoda? Zjevně máš o Primkách co říct, člověk by si to i rád přečetl, ale třeba mn? to za ten nepříjemný pocit většinou nestojí. Promiň mi upřímnost.
prim-ky Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Zase jedny nenošené na Aukru za 3 250kč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Zase jedny nenošené na Aukru za 3 250kč.Hele třeba je fakt nenosil, a protože nemají průhled na strojek tak si je jen tak pro radost každý den otvíral...
bullit Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 No to je složitý, když člověk co hodinky nesbírá a vůbec ho nezajímají tak napíše NENOŠENÉ, protože ví, že tak získají větší cenu (resp. Získá za ně více peněz). Tím je teda nechci nijak obhajovat!!! tvrdit o něčem že je to nenošené a mít to s největší pravděpodobnosti po někom je prostě kokotina. Hold ale děje se to velmi často.
vikinho Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Jestli tu už byly, tak promiňte.. kdyby jim fungoval aspoň chronostop, tak do nich hned jdu :-D http://aukro.cz/unikatni-hodinky-prim-sport-i4863945801.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Jestli tu už byly, tak promiňte.. kdyby jim fungoval aspoň chronostop, tak do nich hned jdu :-D http://aukro.cz/unikatni-hodinky-prim-sport-i4863945801.html prim chronograph.jpgTož to je ale kousek.....
Honza.manta Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Jestli tu už byly, tak promiňte.. kdyby jim fungoval aspoň chronostop, tak do nich hned jdu :-D http://aukro.cz/unikatni-hodinky-prim-sport-i4863945801.html prim chronograph.jpg Tak to jsem si myslel, že jsem jedinej, kdo dokázal do Ruhla pouzdra nacpat prim stroj. Tak už jsme dva. To by mne zajímalo, jak to tam ukotvil a jak tam dostal korunku - korunka Ruhla má jiný průměr na krček a i jiný průměr závitu na hřídelku než prim.Já zbastlil tohle, ale plně funkční včetně vodotěsnosti: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jen ještě přidám pro následující generace tenhle fuj bastl: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Napište mu někdo, k čemu jsou ty tlačítka :-D
Tea Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Tak naceňování dle Accutronovy bible začíná. Na aukru je (nefunkční) kalibr 90.
Anela Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 a bude hůř...ale stejně se na tu knihu těším
straspol Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 a bude hůř...ale stejně se na tu knihu těším Nebude. Čeká nás krátká několikaměsíční hysterie, během které se nám podaří zbavit se ležáků a přebytků našich sbírek za násobky investovaných cen. Ta už ostatně u některých modelů začala. Pak se to uklidní, kupující si spočítají škody a pojede se dál..
vikinho Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Tak to jsem si myslel, že jsem jedinej, kdo dokázal do Ruhla pouzdra nacpat prim stroj. Tak už jsme dva. To by mne zajímalo, jak to tam ukotvil a jak tam dostal korunku - korunka Ruhla má jiný průměr na krček a i jiný průměr závitu na hřídelku než prim.Já zbastlil tohle, ale plně funkční včetně vodotěsnosti: P1000337.jpg Jen ještě přidám pro následující generace tenhle fuj bastl: 4863945801_1.jpg Tvůj bastlík je také povedený! :-) A děkuji za vložení té fotky pořádně, koukám, že já jsem to moc kvalitně neudělal Ale taková otázka do pranice, proč se PRIM nikdy o nic podobného (chronograf) v té době nepokusil, když to zvládla i RUHLA?
straspol Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Tvůj bastlík je také povedený! :-) A děkuji za vložení té fotky pořádně, koukám, že já jsem to moc kvalitně neudělal Ale taková otázka do pranice, proč se PRIM nikdy o nic podobného (chronograf) v té době nepokusil, když to zvládla i RUHLA?No...zvládla...
odjinud Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Eeéé... rychlopřepklápění data vpřed i vzad?:-) Napište mu někdo, k čemu jsou ty tlačítka :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se