Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Cituji z inzerátu: "ZA HODINKY KUPUJÍCÍ NEZAPLATIL VYSTAVUJI JE TEDY PODRUHÉ"

Jasně - v pátek odpoledne předcházející aukce skončila a už v sobotu po poledni prodejce konstatuje, že kupující nezaplatil. Přitom údajný vydražitel má nick s nulou komentářů. Já v tom mám jasno. Prodejce si přihazoval z jiného nicku na svou aukci, aby uměle navýšil cenu, a přehnal to. Takže aukci opakuje. 

http://aukro.cz/hodinky-unikatni-letecke-automaty-prim-pro-armadu-i5022209898.html

http://aukro.cz/hodinky-unikatni-letecke-automaty-prim-pro-armadu-i5046279463.html

EDIT: pravopis

Asi to tak bude, včera prodáno a on už ví, že kupující nezaplatil. Přece kdyby je chtěl pustit za tu cenu tak je nabídne tomu co přihodil první (tam je rozdíl 1100) a to by stejně asi zaplatil  na provizi Aukru, takže vychcánek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi to tak bude, včera prodáno a on už ví, že kupující nezaplatil. Přece kdyby je chtěl pustit za tu cenu tak je nabídne tomu co přihodil první (tam je rozdíl 1100) a to by stejně asi zaplatil  na provizi Aukru, takže vychcánek.

Byla to nešťastná náhoda. Zrovna měl v compu na AUKRU otevřený jeden ze svých vedlejších nicků- je přece normální jich mít alespoň dvanáct- a najednou mu po klávesnici přeběhl sousedovic mravenečník, nebo makak, nebo krajta, nebo nějaký jiný zvíře, a safra- kouká, že je přihozeno... Nojo, prostě pech..

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, jak dlouho ležely v šuplíku, než nadešla šance je darovat, neboť věnování omylem vyryli k vyšší hodnosti, jíž plánovaný obdarovaný ještě nedosáhl, tak asi vydrží i dlouho v šuplíku, než se prodají.

Tyjo, tak to je ale vysloveně jasnozřivý přístup rytce nebo zadavatele. Mít něco takového, pod pade bych to určitě nenabízel. Náčelníku, Ty máš teda postřeh :notworthy:  !!

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Cituji z inzerátu: "ZA HODINKY KUPUJÍCÍ NEZAPLATIL VYSTAVUJI JE TEDY PODRUHÉ"

Jasně - v pátek odpoledne předcházející aukce skončila a už v sobotu po poledni prodejce konstatuje, že kupující nezaplatil. Přitom údajný vydražitel má nick s nulou komentářů. Já v tom mám jasno. Prodejce si přihazoval z jiného nicku na svou aukci, aby uměle navýšil cenu, a přehnal to. Takže aukci opakuje. 

http://aukro.cz/hodinky-unikatni-letecke-automaty-prim-pro-armadu-i5022209898.html

http://aukro.cz/hodinky-unikatni-letecke-automaty-prim-pro-armadu-i5046279463.html

EDIT: pravopis

Ten prodávající je asi takové hanácké Hans Christian Andersen. Dotazoval jsem se ho a přeposlal mi část divadelní hry v podobě e-mailu, ve které si kupující, což je mimochodem Slovák, který pochází z Prahy, ale žije ve Vídni, až po aukci uvědomil, že cena je poměrně vysoká a že by je rád viděl naživo, nejlépe ve Znojmě. Andersenovi ale zřejmě nechtěl uhradit vícenáklady spojené se ztrátou času a dopravou do místa předání, a tak z prodeje sešlo :) 

Odkaz ke komentáři

Ten prodávající je asi takové hanácké Hans Christian Andersen. Dotazoval jsem se ho a přeposlal mi část divadelní hry v podobě e-mailu, ve které si kupující, což je mimochodem Slovák, který pochází z Prahy, ale žije ve Vídni, až po aukci uvědomil, že cena je poměrně vysoká a že by je rád viděl naživo, nejlépe ve Znojmě. Andersenovi ale zřejmě nechtěl uhradit vícenáklady spojené se ztrátou času a dopravou do místa předání, a tak z prodeje sešlo :)

Klasické pohádky ovčí babičky kryjící  špinavé aukce, které z velké části umožňuje neviditelnost nicků na AUKRu.

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, jak dlouho ležely v šuplíku, než nadešla šance je darovat, neboť věnování omylem vyryli k vyšší hodnosti, jíž plánovaný obdarovaný ještě nedosáhl, tak asi vydrží i dlouho v šuplíku, než se prodají.

Přiznám se, že téhle konstrukci nerozumím, jak jsi k tomu došel?

Odkaz ke komentáři

Sochor byl povýšen do hodnosti generálporučíka až 1.5.1987. To znamená, že hodinky vyrobené v roce 1983 musely být doplněny gravírovaným nápisem a darovány někdy mezi rokem 1987 a rokem 1990, kdy generál odešel do výslužby.

Odkaz ke komentáři

.... kupující, což je mimochodem Slovák, který pochází z Prahy, ale žije ve Vídni ...

A jeho matka pochází z finska, kde se narodila o azyl zde žádajícím eskymákům a jeho otec je maďar jehož maminka byla do uher unesena kočovníky, kteří obchodovali s právě projíždějícími tatary, kteří táhli do boje se švédy ...  

Odkaz ke komentáři

Sochor byl povýšen do hodnosti generálporučíka až 1.5.1987. To znamená, že hodinky vyrobené v roce 1983 musely být doplněny gravírovaným nápisem a darovány někdy mezi rokem 1987 a rokem 1990, kdy generál odešel do výslužby.

No to vím, a to nebylo možné? Byl to svým způsobem atribut pilota ČSLA a tak si umím představit, že mu je nějak mohli zajistit při odchodu, i kdyby je měli nechat znovu poskládat, tím netvrdím, že to tak bylo, ale není možné tvrdit opak.

Odkaz ke komentáři

Ten by pomalu měl napsat nějaký sitkom - určitě by měl úspěch na mezinárodní scéně.

Už to napsal Financ - minimálně pět let rozdíl mezi distribucí hodinek a získání konkrétní hodnosti generálporučíkem Sochorem.

Odkaz ke komentáři

Na druhou stranu, když odhlédneme od způsobu, jakým majitel hodinky prodává, a celého humbuku tady...  Je vyloučené, aby hodinky z roku 1983 byly na přelomu devadesátých let takto doplněné věnováním a darované konkrétní osobě? Nejsou to přece jediné letecké hodinky s věnováním, které se kdy objevily - například tady:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79893-prim-leteck%C3%A9-s-v%C4%9Bnov%C3%A1n%C3%ADm/?hl=leteck%C3%A9

No a vzhledem k tomu, že před pár týdny vydražil místní člen v podstatě stejné hodinky za obdobnou cenu, a když vidím, za jakou cenu se draží jiné letecké primky bez příslušenství, tak mi současná vyvolávací cena zase ta cena tak úplně mimo nepřipadá.

http://aukro.cz/nos-prim-sport-2-letecke-automatic-echt-original-i4876341868.html

Odkaz ke komentáři

Ten by pomalu měl napsat nějaký sitkom - určitě by měl úspěch na mezinárodní scéně.

Už to napsal Financ - minimálně pět let rozdíl mezi distribucí hodinek a získání konkrétní hodnosti generálporučíkem Sochorem.

Já umím počítat, jde mi jen o princip, tedy domnívám se, že kdyby chtěl někdo generálovi dát při odchodu do důchodu tenhle symbol, tak by to nebylo nemožné, na tom se snad shodneme? A že to zrovna pro tohoto generála byl ten správný symbol, o tom není pochyb.

Odkaz ke komentáři

No to vím, a to nebylo možné? Byl to svým způsobem atribut pilota ČSLA a tak si umím představit, že mu je nějak mohli zajistit při odchodu, i kdyby je měli nechat znovu poskládat, tím netvrdím, že to tak bylo, ale není možné tvrdit opak.

Možný to bylo, si pamatuju že v roce 1996, kdy jsem byl na vojně, byly ve skladu výstrojní součástky z první republiky.

Nedůvěryhodný je hlavně chování prodejce. Bez těch keců a vlastních příhozů by udělal líp.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...