vraby Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Sorry kluci nerad přerušuju debatu, ale co tyhle? http://aukro.cz/prim-sport-2-automatic-humberto-czech-made-i5035415119.html Neni to nějaká lidová tvořivost? Má to tu cenu? Docela se mi to líbí... díky...Také jsem je sledoval,aukce byla od 999 čekých a najednou změna. Pán s tím docela čaruje,měl i "kup teď" ,ale to už také neplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Také jsem je sledoval,aukce byla od 999 čekých a najednou změna. Pán s tím docela čaruje,měl i "kup teď" ,ale to už také neplatí.Jojo, tohle neustálé míchání gulášku mě na AUKRu taky trochu štve. Myslím že by to systém neměl umožnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 To bych tak tragicky neviděl. V občanském právu nás učili, že nabídku je možno odvolat do té doby, dokud nebyla přijata, pokud její neodvolatelnost nebyla deklarována. Takže pokud někdo mění aukci v době, kdy na ní nebyl příhoz, nevidím v tom problém. Mně přijdou spíš úsměvná konstatování "vyhrazuji si nabídku kdykoliv ukončit", což už rozhodně pravidlům aukra odporuje, a nedávno mě dorazil jeden vykuk v sekci militárie, které všechny svoje aukce oštítkoval sdělením "vyhrazuji si zboží neprodat, pokud vydražená cena nedosáhne určité výše". Nahlášeno, smazáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 ... a nedávno mě dorazil jeden vykuk v sekci militárie, které všechny svoje aukce oštítkoval sdělením "vyhrazuji si zboží neprodat, pokud vydražená cena nedosáhne určité výše". Nahlášeno, smazáno.Ale třeba eBay toto umožňuje .... někdy ja Aukro svatější než Papež Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 No to jo, ale to si musíš stanovit před aukcí onu "rezervovanou cenu". O její výši kupující neví, ale stanovuje se před aukcí a je o ní zmínka v popisu aukce. Rezervovaná cena v popisu se ale pěkně platí, když jinak vložení inzerátu je na ebayi zadarmo - aspoň já jsem před pár týdny nic neplatil. Mě se to třeba (jako kupujícímu) nelíbí. Když chce něco prodat za určitou cenu, má tu cenu stanovit jako vyvolávající. Když to dá od koruny, je to jeho problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 (upraveno) No to jo, ale to si musíš stanovit před aukcí onu "rezervovanou cenu". O její výši kupující neví, ale stanovuje se před aukcí a je o ní zmínka v popisu aukce. Rezervovaná cena v popisu se ale pěkně platí, když jinak vložení inzerátu je na ebayi zadarmo - aspoň já jsem před pár týdny nic neplatil. Mě se to třeba (jako kupujícímu) nelíbí. Když chce něco prodat za určitou cenu, má tu cenu stanovit jako vyvolávající. Když to dá od koruny, je to jeho problém. Přesně. Vzhledem k tomu, že na AUKRU je vítězným příhozem mezi kupujícím a prodávajícím uzavřena SMLOUVA, není se o čem bavit. Na ýbeji je to jinak..? Upraveno 1. února 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 JJ, můžeš si při zadávání inzerátu stanovit minimální prodejní cenu a aukci dát třeba od dolaru. Říká se tomu "reserve price". V inzerátu se pak objevuje konstatování "reserve not met" do doby, než aukce přesáhne tu čásku. Když tu cenu vítězný příhoz nedosáhne, zboží se neprodalo. Jak jsem ale psal. Taková podmínka se na ebayi tvrdě platí, což považuju za správné. Jinak je zadání soukromého inzerátu zadarmo - můžeš jako soukromá osoba vystavit nějak za celkovou vyvolávací cenu 5.000 USD měsíčně. Nebo tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 To bych tak tragicky neviděl. V občanském právu nás učili, že nabídku je možno odvolat do té doby, dokud nebyla přijata, pokud její neodvolatelnost nebyla deklarována. Takže pokud někdo mění aukci v době, kdy na ní nebyl příhoz, nevidím v tom problém. Mně přijdou spíš úsměvná konstatování "vyhrazuji si nabídku kdykoliv ukončit", což už rozhodně pravidlům aukra odporuje, a nedávno mě dorazil jeden vykuk v sekci militárie, které všechny svoje aukce oštítkoval sdělením "vyhrazuji si zboží neprodat, pokud vydražená cena nedosáhne určité výše". Nahlášeno, smazáno.Jenže tenhle pán mění podmínky aukce a maže příhozy jak se mu to hodí, když jsem se ozval, tak mě nazval morem planety a prohlásil, že ho nějaká pseudopravidla polskejch šmelinářů nezajímaj. Myslím, že ho nezajímají žádná pravidla, má celkem zajímavé kousky, v nicku se prezentuje jako hodinář, ale zároveň u řady kousků uvádí, že vlastně neví o co jde, udělejte si obrázek sami. Jinak tyhle automaty jsou podle mne poskládané, jestli dobře vidím, pouzdro není nerez a včetně dna je z klasických Humbert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 (upraveno) Výroba po roce 2000. Nerezové pouzdro a stroj miyota 8215. Jsou správné, ale dle mého předražené. Ve své sbírce je mám také, jen s jiným ciferníkem. Nerez pouzdro na fotkách nevidím, Myiota se pod neauto dýnko sice vejde ale řekl bych že se prodávaly s automatickým. Viděl jsem je už i v pouzdře od Humbert jako jsou tyhle. Na cenu mám stejný názor. Díky kluci za info... Upraveno 1. února 2015 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 (upraveno) JJ, můžeš si při zadávání inzerátu stanovit minimální prodejní cenu a aukci dát třeba od dolaru. Říká se tomu "reserve price". V inzerátu se pak objevuje konstatování "reserve not met" do doby, než aukce přesáhne tu čásku. Když tu cenu vítězný příhoz nedosáhne, zboží se neprodalo. Jak jsem ale psal. Taková podmínka se na ebayi tvrdě platí, což považuju za správné. Jinak je zadání soukromého inzerátu zadarmo - můžeš jako soukromá osoba vystavit nějak za celkovou vyvolávací cenu 5.000 USD měsíčně. Nebo tak nějak.Jojo, to jsem pochopil. Ale pak když nedosáhne cena, kterou je tedy kupující ochoten dát a přesáhne tu podmínečnou, tak to znamená vítězství v aukci a je uzavřena smlouva-ne? Upraveno 1. února 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 (upraveno) Díky kluci za info... A to pouzdro teda je nebo neni nerez:? :-DNení. Manťák na to asi koukal v telefonu. Já je mám v nerezu s automatovým dýnkem a to víčko z Humbert tam dávám taky, ale jen když je chci vzít na ruku. Je to pohodlnější. Upraveno 1. února 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Je tu o nich vlákno a tam.se dýnka řešily. Je to záhada, ale vyskytovaly se s dýnko auto a i neauto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Sorry kluci nerad přerušuju debatu, ale co tyhle? http://aukro.cz/prim-sport-2-automatic-humberto-czech-made-i5035415119.html Neni to nějaká lidová tvořivost? Má to tu cenu? Docela se mi to líbí... díky... Nepsané pravidlo nekomentovat probíhající aukce s vyjímkou vyloženě podvodných už neplatí? Výborně, potřebuji se taky zeptat na něco co nevím, případní zájemci doufám prominou: http://aukro.cz/prim-ala-diplomat-top-vyrocni-model-skoda-i5028665719.html Jedná se o originál výročního modelu skoroDiplomatů pro závod Škoda, případně kolik se jich vyrobilo a není v tomto případě možný dodatečný dotisk překupníkem pro zvednutí ceny? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Nepsané pravidlo nekomentovat probíhající aukce s vyjímkou vyloženě podvodných už neplatí? Výborně, potřebuji se taky zeptat na něco co nevím, případní zájemci doufám prominou: http://aukro.cz/prim-ala-diplomat-top-vyrocni-model-skoda-i5028665719.html Jedná se o originál výročního modelu skoroDiplomatů pro závod Škoda, případně kolik se jich vyrobilo a není v tomto případě možný dodatečný dotisk překupníkem pro zvednutí ceny? Děkuji.No, Humberta s Miytou za vyvolávačku 4500 to není aukce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Vážně? Na Aukru je snad všechno aukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Nepsané pravidlo nekomentovat probíhající aukce s vyjímkou vyloženě podvodných už neplatí? Výborně, potřebuji se taky zeptat na něco co nevím, případní zájemci doufám prominou: http://aukro.cz/prim-ala-diplomat-top-vyrocni-model-skoda-i5028665719.html Jedná se o originál výročního modelu skoroDiplomatů pro závod Škoda, případně kolik se jich vyrobilo a není v tomto případě možný dodatečný dotisk překupníkem pro zvednutí ceny? Děkuji.Tak hlavně, pokut pouzdro neni nerez, tak z toho co jsem pochopil, to podvod je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Aha, tak to jsi asi pochopil špatně a měl ses raději zeptat nějakého znalého sportaře přes SZ. Mě prošlo rukama za několik let těchto Humbert jen několik a větší podíl pouzder byl klasika chrom, nerezových se podle starších diskuzí vyrobilo 200 ks a jejich ceny co si vzpomínám byly v aukcích posledních let cca 6-8 tis. za nerez. Humberta řešit nechci, mě zajímají ty skoroDiplomat Škoda, mám tam vložené zatím 4 tis. a nechci se spálit. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 http://aukro.cz/prim-sport-2-automatic-humberto-czech-made-i5035415119.html ta cena se mění jak počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Aha, tak to jsi asi pochopil špatně a měl ses raději zeptat nějakého znalého sportaře přes SZ. Mě prošlo rukama za několik let těchto Humbert jen několik a větší podíl pouzder byl klasika chrom, nerezových se podle starších diskuzí vyrobilo 200 ks a jejich ceny co si vzpomínám byly v aukcích posledních let cca 6-8 tis. za nerez. Humberta řešit nechci, mě zajímají ty skoroDiplomat Škoda, mám tam vložené zatím 4 tis. a nechci se spálit. Díky. Tyhle hodinky jsem mel nejmin troje' a vsechny vypadaly takhle.Prodejce znam, hodinky nevyrabi.Hodinky jsou ve stoprocentnim stavu, budes muset dost pritlacit na cene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Jojo, to jsem pochopil. Ale pak když nedosáhne cena, kterou je tedy kupující ochoten dát a přesáhne tu podmínečnou, tak to znamená vítězství v aukci a je uzavřena smlouva-ne?Asi jsem nepochopil, jaks to myslel. Jestli myslels to, že prodejce dá rezervovanou cenu, třeba, 500 USD a nejvyšší bid je 450, tak se zboží neprodalo, prodejce neplatí provizi a může vystavit znovu. Pokud se nejvyšší bid přehoupne přes rezervovanou, zboží je prodáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se