Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jako mi tvrdil že to bylo běžné z výroby, díky za potvrzení, píši si to do seznamu poznatků

a to nejhorší mne čeká, strojky .....

Vyděržáj, pyjaněr, to dáš...   jo a tenhle se hádá běžně...

Odesláno

No jinak mám pocit že nákupy na aukru jsou tak 50 na 50 a to už i když se člověk snaží projíždět fotky pečlivě. ...

ale je to krásnej koníček

Odesláno

Mně se na těch leteckých nezdá korunka... Jinak nic špatného na těch hodinkách nevidím. Ale je  tady spousta odborníků, kteří poznají víc. 

Odesláno

Škoda,že si nejde na té fotce šáhnout na pásek.Ten origo co mám na leteckých je takový tuhý.Nové a už mají vyměněnou korunku?Ciferník je taky jako nový,za více než 30 let ani nevyblednul.

Odesláno

Podíval bych se jestli má pouzdro centrovací drážku na armovák, pokud ne jedná se o pouzdro z Humbert a je to jen šikovně poskladané kvůli vyšší ceně.

Odesláno

Podíval bych se jestli má pouzdro centrovací drážku na armovák, pokud ne jedná se o pouzdro z Humbert a je to jen šikovně poskladané kvůli vyšší ceně.

tuhle drážku mají všechny sporty s minutovýma indexama na armovaku.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj chtěl bych poprosit o radu. Mám možnost koupit tyto Primky. Ale já ani prodejce neumíme určit tržní cenu. Jde o staršího pána a já bych mu chtěl nabídnout výkupní cenu tak, abych neměl pocit že jsem se obohatil na jeho úkor. Zkrátka aby to bylo férové pro obě strany. Prosím o pomoc a předem děkuji.

post-673-0-63526500-1438195396_thumb.jpg

post-673-0-17053800-1438195404_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...