Milan Praha Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 jako mi tvrdil že to bylo běžné z výroby, díky za potvrzení, píši si to do seznamu poznatků a to nejhorší mne čeká, strojky ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 jako mi tvrdil že to bylo běžné z výroby, díky za potvrzení, píši si to do seznamu poznatků a to nejhorší mne čeká, strojky .....Vyděržáj, pyjaněr, to dáš... jo a tenhle se hádá běžně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 No jinak mám pocit že nákupy na aukru jsou tak 50 na 50 a to už i když se člověk snaží projíždět fotky pečlivě. ... ale je to krásnej koníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Pánové, že by skutečně nové letecké? Co si o tom myslíte?http://aukro.cz/csla-prim-vojenske-hodinky-letecke-000434-nenosene-i5529650942.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Mně se na těch leteckých nezdá korunka... Jinak nic špatného na těch hodinkách nevidím. Ale je tady spousta odborníků, kteří poznají víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Mně také přijdou v pohodě.Jen ta korunka by měla být asi malinko jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 nejde moc vidět hrany pouzdra. Ale všechno je origo Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Potvrzuji, že cena je originální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Škoda,že si nejde na té fotce šáhnout na pásek.Ten origo co mám na leteckých je takový tuhý.Nové a už mají vyměněnou korunku?Ciferník je taky jako nový,za více než 30 let ani nevyblednul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Podíval bych se jestli má pouzdro centrovací drážku na armovák, pokud ne jedná se o pouzdro z Humbert a je to jen šikovně poskladané kvůli vyšší ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Podíval bych se jestli má pouzdro centrovací drážku na armovák, pokud ne jedná se o pouzdro z Humbert a je to jen šikovně poskladané kvůli vyšší ceně.tuhle drážku mají všechny sporty s minutovýma indexama na armovaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 To mají, ale pouzdra z prvních PS2 nebudou v takovém pěkném stavu, to spíš pouzdro z humbert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 nejde moc vidět hrany pouzdra. Ale všechno je origo PrimAsi je to tak, opravdu origo nenošený kousek, poslal mi i foto pouzdra a hle, má hranky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Nějak se roztrhl pytel se super extra dokonalými vojenskými hodinkami ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 tak dost z toho byly skládačky ... jedny sem málem koupil i já z aukra, než jsem si nechal poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Nějak se roztrhl pytel se super extra dokonalými vojenskými hodinkami ??To jsou stále jedny a ty samé o kterých tady byla řeč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 A co cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Můžete mi přesně říci, jaký je přesný název těchto primek? Vím jen cal. 66.3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Já si je zařadil do kategorie elegant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Ahoj chtěl bych poprosit o radu. Mám možnost koupit tyto Primky. Ale já ani prodejce neumíme určit tržní cenu. Jde o staršího pána a já bych mu chtěl nabídnout výkupní cenu tak, abych neměl pocit že jsem se obohatil na jeho úkor. Zkrátka aby to bylo férové pro obě strany. Prosím o pomoc a předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se