Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi začnou svoje bastly taky prodávat. Za chvíli si tím vydělám na Orlíky :D

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odesláno

Aby se i další generace čtoucí toto vlákno pobavily, dávejte zde fotky, ne odkazy...

As you wish...

post-36431-0-82372900-1455225708_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Takze jses si 100% jisty, ze to neni potisk nebo polep PSII cifru ?!

Rucky z 68 510 1 .

A Kefalin. Co si predstavujete pod takym pojmom " tovarni bastl " ? ;-)

Ne, ted vazne.

Pokud jses si jisty, tak mi nezbyva nez ti verit. Tzv. nevidel jsem na zivo - nemuzu soudit!

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno

No jo chlapci to jsou vaše rychlé soudy.

Ten, kdo si je koupil má nyní raritní hodinky. Žádný bastl doma na koleni.

Musím nyní říci: já jsem Vám to říkal :-)

Odesláno

Je třeba jen pojmenovat, co je bastl a co není.

Já bych třeba takové hodinky nekoupil. Pro každého dalšího do budoucna to bude jenom bastl.  :death:

Jsou sice asi raritní, ale to, že si je poskládal nějaký Franta nebo Lojza za zády Eltonu pro mně znamená zase jenom domácí bastl.

To by mně více těšilo si cifr natisknout na samolepku. Nalepit na dorasovaný humberťácký cifr a pak se pochlubit v sekci BASTL. 

Ale je to jenom můj názor.  :eek:

Odesláno

Jak píšeš tvůj názor.

Zajisté máš doma číselníku Aeskulap s datumovým oknem plný šuplík. :-) ( myslím, že i indexy jsou trochu jiné)

Je třeba jen pojmenovat, co je bastl a co není.

Já bych třeba takové hodinky nekoupil. Pro každého dalšího do budoucna to bude jenom bastl.  :death:

Jsou sice asi raritní, ale to, že si je poskládal nějaký Franta nebo Lojza za zády Eltonu pro mně znamená zase jenom domácí bastl.

To by mně více těšilo si cifr natisknout na samolepku. Nalepit na dorasovaný humberťácký cifr a pak se pochlubit v sekci BASTL. 

Ale je to jenom můj názor.  :eek:

Odesláno

Je to inzerce na S-Bazaru, všechny hodinky jsou v super stavu, frajer mluví špatně česky a když na ten Žižkovodojedete zjistíte, že jedete k frajerovi, kde jsou hodinky dobité a každé jsou vojenské.

Bacha má více uživatelských účtů. :-(((

http://www.sbazar.cz/stareprimky/detail/15309652-vzacne-ceskoslovenske-hodinky-prim-traktor-primland4-kal50

post-965-0-93803300-1455271136_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

U těch Aeskulapů výše i na nekvalitním foto vypadá ciferník a datumové okénko profesionálně. Doplnil bych další možnost, že jde o ciferník z nabídky PRIMU, která se později neuskutečnila. Přímo autora "Primbible" jsem se ptal jak se nabídkové ciferníky vyráběly a řekl, že se jich (kvůli zmetkovitosti) vyrobilo deset a z nich se vybraly nejlepší pro montáž jednoho, maximálně pár několika hodinek pro nabídku (která se pak nerealizovala) a ostatní ciferníky skončily neznámo kde - možná jeden skončil tady - toť má spekulace.

Edit: Doplněk - že se nabídly i Aeskulapy s datem mi zní docela reálně.

Upraveno uživatelem Mipa
Odesláno (upraveno)

Mě to zase přijde praštěné na hlavu.  :bangin:

Jak může inteligentní člověk dát datumové okénko do stupnice pro odečet tepů ????

Proč nepoužili datum na 6. Tak jako u potápek ?

( Teď jsem si naběhl. Příští týden bude na Sbazaru v této verzi. )

Pokud toto opravdu v Eltonu někdo vymyslel, tak to musel být echt spielmacher.  :helpsmilie:

Holt, jsem vůl.  :lol2:  Co naplat. Mám se stále co učit.  :notworthy:

Edit: překlepy

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno (upraveno)

Jó, jó přesně tak, ta datumka u Aeskulapů ve stupnici tepů možná byla právě tím důvodem, proč se toto nerealizovalo, ale nabídka se již provedla. Možná nechtěli vyrábět další verzi malého datového věnce pro umístění na šestce. Možná, možná ....... Nabídněte další přijatelnou možnost jak vznikl dobře technicky vypadající ciferník Aeskulapů s datumkou !

Edit: Doplněk - že nedávno PRIM vyrobil nové velké Aeskulapy s qvarcovým strojkem Ronda se "vteřinovou cukatůrou" znepřesňující odečítání počtu tepů - tak to mi taky hlava nebere.

Upraveno uživatelem Mipa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...