Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Tak tady je zajímavá nabídka PRIM PÉES za 12 litrů .

edit: Je to doufám inzerce to AUKRO ?

Antikwatch je pohádkář 1 třídy a podle mě chodí vyprávět dětem do mateřských školek.

Každé (skoro) jeho hodinky jsou foceny na té mapě aby laika evokovaly k tomu army stylu, někdy to přežene a označí jako vojenské i s bílým číselníkem.

Mě se za ty prachy a díky tomu méně obvyklému fontu líbí tyto. http://hodiny-hodinky-starozitnosti.sbazar.cz/starozitne-naramkove-hodinky-prim-jablonec-nad-nisou-o6232221.html

Upraveno uživatelem long
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to long :Jak na potvoru dneska zmizely .....ale myslim,že sem je viděl-klasika zlacené kal.66 asi za 300?Buď se prodaly nebo to prodejce zrušil.

Odkaz ke komentáři

antikwatch je regulérní obchodník, jeho nabídky jsou v normálu. Kdo chce, koupí, kdo ne, nekoupí. Zkouší to vždy vícekrát, on se někdo zmýlí, nevědomosti se meze nekladou. Proč prodávat za pár, korun, když se najde někdo, kdo dá mnohonásobek reálné ceny. Já na tom nic špatného nevidím, tedy kromě nevědomosti kupujících. To je obchod, byznys, ze kterého je nabízející živ. Má i velmi dobré nabídky pro znalce. A vědět, znamená ušetřit......

Odkaz ke komentáři

Mě se za ty prachy a díky tomu méně obvyklému fontu líbí tyto. http://hodiny-hodinky-starozitnosti.sbazar.cz/starozitne-naramkove-hodinky-prim-jablonec-nad-nisou-o6232221.html

Longu prosím,příště dej obrázek místo odkazu,ať to opravdu má nějaký smysl /nic proti tobě :cheers: /

Chápu to,tak je to jen nic neříkající odkaz,pokud je tam obrázek,tak to má nějakou vypovídající hodnotu.

Upraveno uživatelem bohumil.talak
Odkaz ke komentáři

to long :Jak na potvoru dneska zmizely .....ale myslim,že sem je viděl-klasika zlacené kal.66 asi za 300?Buď se prodaly nebo to prodejce zrušil.

Koupil je někdo od nás, chvíli po tom co jsem sem dal odkaz.

Odkaz ke komentáři

antikwatch je regulérní obchodník, jeho nabídky jsou v normálu. Kdo chce, koupí, kdo ne, nekoupí. Zkouší to vždy vícekrát, on se někdo zmýlí, nevědomosti se meze nekladou. Proč prodávat za pár, korun, když se najde někdo, kdo dá mnohonásobek reálné ceny. Já na tom nic špatného nevidím, tedy kromě nevědomosti kupujících. To je obchod, byznys, ze kterého je nabízející živ. Má i velmi dobré nabídky pro znalce. A vědět, znamená ušetřit......

Nesmysl a nechápu tvoji obhajobu.

Mate lidi v popise a to SE NEDĚLÁ.

Ty jeho například vojenské hodinky jsou jedna veliká lež a basta !

Odkaz ke komentáři

Mě se za ty prachy a díky tomu méně obvyklému fontu líbí tyto. http://hodiny-hodink...u-o6232221.html

Longu prosím,příště dej obrázek místo odkazu,ať to opravdu má nějaký smysl /nic proti tobě :cheers: /

To děláte vy a je to ÚLNĚ NA NIC.

Protože pozdě chodíš, sám sobě škodíš. (nic se ti neukáže) KOUPIL je někdo od nás chvíli po tom co jsme sem dal odkaz.

Když dáš jen fotku jak asi někdo zjistí kde si je v případě zájmu může koupit ty mysliteli ?

Je potřeba dělat věci efektivně a jednoduše a ne si i tady komplikovat život. :-)))

Odkaz ke komentáři

To děláte vy a je to ÚLNĚ NA NIC.

Protože pozdě chodíš, sám sobě škodíš. (nic se ti neukáže) KOUPIL je někdo od nás chvíli po tom co jsme sem dal odkaz.

Když dáš jen fotku jak asi někdo zjistí kde si je v případě zájmu může koupit ty mysliteli ?

Je potřeba dělat věci efektivně a jednoduše a ne si i tady komplikovat život. :-)))

Samozřejmě jsem myslel fotku i link /nějak jses rozohnil,kvůli ničemu,ale dobře ti tak/.
Odkaz ke komentáři

Samozřejmě jsem myslel fotku i link /nějak jses rozohnil,kvůli ničemu,ale dobře ti tak/.

KDEPAK, ale dělám deset deset věcí najednou a fakt si rás práci ušetřím.

Ten tvůj návod je prostě delší.

U fotky máte dávat navíc zdroj a to také nikdo neděláte a to mě opravdu také hodně zdržuje.

EDIT : TO BT

Ale možná máš pravdu a dělej to tak jak myslíš ty a js si to zdovolením vždy ulehčím. :-)))))))

Upraveno uživatelem long
Odkaz ke komentáři

KDEPAK, ale dělám deset deset věcí najednou a fakt si rás práci ušetřím.

Ten tvůj návod je prostě delší.

U fotky máte dávat navíc zdroj a to také nikdo neděláte a to mě opravdu také hodně zdržuje.

EDIT : TO BT

Ale možná máš pravdu a dělej to tak jak myslíš ty a js si to zdovolením vždy ulehčím. :-)))))))

Vidět,že jsme populární /chronomag/ :smile_anim: NĚCO PRO FAJŠMEKRY!!!! NĚCO, CO JSEM NA AUKRU JEŠTĚ NEVIDĚL!!!JEN V KATALOGU PRIM PANA SKALICKÉHO!!!

Prodám zachovalé, funkční hodinky. Korunka v perfektním stavu .. stav viz fota. ..pochází ze soukromé sbírky..

V katalogu pana Skalického PRIM (chronomag) je tento model ovšem s datumovkou. http://aukro.cz/prim-incabloc-top-cerne-i1784526692.html

post-9327-040997000 1314471977.jpg

Odkaz ke komentáři

Kdo a co je prosím Pan Skalický a jeho katalog? Určitě je to ten co mu poskládal posledně muzeiní kousek leteckých s nízkým číslem 215.

Tak to prr,pan Skalický je náš člen s nickem Skalis /tvůrce jednoho z katalogů Prim,co tu kdysi koloval/.

A nespojoval bych ho nikdy s plagiátorstvím ala Parexo.

Upraveno uživatelem bohumil.talak
Odkaz ke komentáři

Pro: Bohumil.talak, Hm. Tak to určitě beru (brzda, zpátečka a jdu si vysypat popelnicu na hlavu). Ale Miamon se do nekonečna ometá jeho Jménem. Už jsem měl za to, že je to jeho dvorní hodinář. S Miamonem jsem si pár meilů vyměnil. Z toho pramenil můj subjektivní pocit.

Odkaz ke komentáři

Jaké máte prosím zkušenosti s prodejcem na Aukru: elina47. Už asi podruhé co pamatuju prodává Prim Letecké. U prvních na dotaz jestli jsou originální a neskládané neodpověděla. Tyto vypadají docela v pohodě, podle cifru.http://aukro.cz/lete....html?source=oo

post-17158-041503200 1314481080.jpg

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Jaké máte prosím zkušenosti s prodejcem na Aukru: elina47. Už asi podruhé co pamatuju prodává Prim Letecké. U prvních na dotaz jestli jsou originální a neskládané neodpověděla. Tyto vypadají docela v pohodě, podle cifru.http://aukro.cz/lete....html?source=oo

Dýnko je číslované (dokonce ne číslem 215 :-D ), pouzdro nevypadá jako lisované z Parexa, pětka a znak taky vypadají v pořádku a navíc si na tohohle prodejce nemůžu stěžovat, už jsem od ní asi dvakrát nakoupil.
Odkaz ke komentáři

Tyhle bohuzel jako skladane vypadaji. Nemaji original armovaci krouzek se zelenymi indexy, ale obycejny cerny. Patrne bylo "super" stavu dosazeno amaterskou vymenou pouzdra z nejakych humbert i se sklem a armovakem.

Upraveno uživatelem Pirx
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

:crying_anim02: Já už nevěřím ničemu, armováku bych si ani nevšimnul. Číslo na dýnku pro mě jako bývalého strojaře, nemůže být důkaz o originalitě. Od eliny47 jsem nic ještě nekupoval. Vždy mi velmi ochotně odpovídala na technické dotazy ohledně hodinek co měla v aukci. Před třemi měsíci, při dotazu na Letecké Prim, zda jsou originální a neskládané se zasekla a už neodpověděla. Jen pamatuji, že byly taky ve velmi zachovalém stavu jako ty co nabízí nyní. Mezi tím se nabízely ještě troje nenošené Letecké s číslem 215, to už bylo na mě moc. Tak jsem zavítal na Chronomag.

Ještě popis aukce: Nabízím letecké hodinky značky prim viz foto,jsou v SUPER stavu a plně funkční.Průměry hodinek bez korunek:37mm,hodinky nejsou čištěny.

Z popisu mám dojem, že jde o originál i když to prodávající neuvádí. Kdyby mi prodávající při dotazu odpověděl, že jsou origo neskládané a nebýt zde tři měsíce registrovaný, tak je vesele koupím.

Odkaz ke komentáři

:crying_anim02: Já už nevěřím ničemu,................ vesele koupím.

Já vím že si srdcař na PRIM :) ,ale to si radši na letecký počkej do doby než budou nějaký s glejtem o vyřazení z armády.Budou asi dražší,ale ta cena už nikdy neklesne,Pokud chceš něco do společnosti tak di do tohohle : kal .50.1 ,No a na sport likviduj třeba PS II .

Posted Image

Ale co se týče nabídky toho prodejce já už vidim na své ruce tuhle krásu XXXXX :crying_anim:

Upraveno uživatelem nikdo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...