Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak ty igeny jsou z půlky blbě - ručky humberto, vložka parexo, korunka PSII. To pouzdro vypadá celkem dobře, ale ty fotky jsou trochu na prd

PSII jsou celý parexo - komplet pouzdro, cifr, ručky

Cenama bych zde zbytečně neházel. Na nošení imho proč ne, na cokoliv jinýho hovadina...

EDIT: na těch igenech to vypadá, že má smysl snad jen to pouzdro. Ještě by mě zajímalo, co je to ten ušlechtilý chod

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

ja myslel ze parexo ma lomenou trojku na lunete ps2??

takze spis mozna polsko? ta "sediva" biila...

Lomena trojka byla origo od eltonu na starych lunetach na PS 2.1, pokud se nepletu....
Odesláno (upraveno)

Už mi to nejde upravit. Tento obrázek obrázek tady na chronomagu už byl několikrát, zde je vidět ta lomená trojka...

post-5320-053548100%201296033611.jpg

Jinak lomená trojka (igen a PS2.1) je právě poznávací znamení společně s otevřenou čtverkou, jestli se jedná o origo nebo parexo (jinej aftermarket). Pozdější elton lunety PSII např na humbertech už pak měly kulatou trojku, ale otevřená čtverka je jistota, ta je všude

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

Ja to cetl a vidim, proto jsem psal, ze mam evidentne mezery a daval odkaz na vyrez s katalogu s detskyma sportama, protoze to fakt sedi (puvodni domenka, ze lomenou trojku ma parexo neplati...). Zil jsem v dojmu, ze aftermarket dily lze porad poznat podle fontu a tohle uz bych nepoznal, predpokladam, ze proto to i feltharg posilal.

To ze je to nova vyroba porad neznamena, ze to nemuze byt Elton, ale v tomto pripade bych to nepredpokladal....

Odesláno

presne jak pise lama, proto jsem to posilal - trojka a ctyrka jak vysita.

Navic ten tisk vypada docela slusne. nestydel bych se dat takovej aftermarket na svy primky :)

Ja to cetl a vidim, proto jsem psal, ze mam evidentne mezery a daval odkaz na vyrez s katalogu s detskyma sportama, protoze to fakt sedi (puvodni domenka, ze lomenou trojku ma parexo neplati...). Zil jsem v dojmu, ze aftermarket dily lze porad poznat podle fontu a tohle uz bych nepoznal, predpokladam, ze proto to i feltharg posilal.

To ze je to nova vyroba porad neznamena, ze to nemuze byt Elton, ale v tomto pripade bych to nepredpokladal....

Odesláno

Luneta pro detske prim sport ma mensi prumer.

Vsechny neorigo lunety maji jedno spolecne:

Font je natisteny, ne vlisovany.

Pri blizsim pohledu to jde poznat. A pokud ne, tak je treba dat dotaz prodejci.

A jeste jeden postreh.

Pokud se jedna o origo, tak to kazdy napise do popisku.

A cena by byla taky jina. ;-)

Odesláno

rikam si to samy :D sice drepim doma, ale dohanim neco pracovniho...

podle odlesku na tech v pravo na ty fotce na aukru to skoro prave vypada na hlubsi vlisovani. kazdopadne at to je jakakoliv technologie, bude to pravdepoodbne stejne kvalitni jako ten smejd co dodava elton, ne-li kvalitnejsi.

no nic, mel bych jit spat... a nechat si zdat o hezkych plastovych lunetach na ps2 ze kterych se pri krivem pohledu nesetre barva :D

Odesláno

Ja jsem si par peknych lunet nakoupil kdysi na aukru.

I s hodinkama.

Kus cca 150 Kc.Sice byly nefunkcni, ale bral jsem je jako zdroj nahradnich dilu.

Zajimala mne pouze luneta + korunka. A kdyz jsem uvnitr nasel 68.3 tretisroubek, tak jsem byl mile prekvapeny. ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...