radorado Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 tie ps2 su cele parexo, teda okrem strojku. A tie igeny, luneta parexo, rucky z humbertov
Lamiczka Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 (upraveno) Tak ty igeny jsou z půlky blbě - ručky humberto, vložka parexo, korunka PSII. To pouzdro vypadá celkem dobře, ale ty fotky jsou trochu na prdPSII jsou celý parexo - komplet pouzdro, cifr, ručky Cenama bych zde zbytečně neházel. Na nošení imho proč ne, na cokoliv jinýho hovadina... EDIT: na těch igenech to vypadá, že má smysl snad jen to pouzdro. Ještě by mě zajímalo, co je to ten ušlechtilý chod Upraveno 11. října 2016 uživatelem Lamiczka
feltharg Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 ja myslel ze parexo ma lomenou trojku na lunete ps2??takze spis mozna polsko? ta "sediva" biila...
Hardslimer Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 ...Cenama bych zde zbytečně neházel...To nebylo jen tak od pasu.1450,- stoji nove bez strojku na strankach parexa. ;-)
Lamiczka Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 ja myslel ze parexo ma lomenou trojku na lunete ps2??takze spis mozna polsko? ta "sediva" biila...Lomena trojka byla origo od eltonu na starych lunetach na PS 2.1, pokud se nepletu....
Lamiczka Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 (upraveno) double Upraveno 11. října 2016 uživatelem Lamiczka
Lamiczka Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 (upraveno) Už mi to nejde upravit. Tento obrázek obrázek tady na chronomagu už byl několikrát, zde je vidět ta lomená trojka... Jinak lomená trojka (igen a PS2.1) je právě poznávací znamení společně s otevřenou čtverkou, jestli se jedná o origo nebo parexo (jinej aftermarket). Pozdější elton lunety PSII např na humbertech už pak měly kulatou trojku, ale otevřená čtverka je jistota, ta je všude Upraveno 11. října 2016 uživatelem Lamiczka
feltharg Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 http://aukro.cz/vnejsi-otocna-luneta-pro-prim-sport-i6559090346.html
Lamiczka Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Aha, tak v tom mam zas mezery ja, ale imho tohle fakt vypada jak original i ta cena se tváří jak za renovační kus z Eltonu. To už musí říct někdo znalejší...Jinak katalogové foto dětských sportů na které jsou ty lunety je zdehttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42604-prim-formula/?p=757095
feltharg Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 ten prodejce tam ma samy parexo, pochybuju, ze by tohle bylo z fabriky...
Hardslimer Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 (upraveno) To je na detske sporty.Vzdyt to tam pise.Edit: A k tomu jasne pise, ze to neni origo. Upraveno 12. října 2016 uživatelem Hardslimer
Lamiczka Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Ja to cetl a vidim, proto jsem psal, ze mam evidentne mezery a daval odkaz na vyrez s katalogu s detskyma sportama, protoze to fakt sedi (puvodni domenka, ze lomenou trojku ma parexo neplati...). Zil jsem v dojmu, ze aftermarket dily lze porad poznat podle fontu a tohle uz bych nepoznal, predpokladam, ze proto to i feltharg posilal. To ze je to nova vyroba porad neznamena, ze to nemuze byt Elton, ale v tomto pripade bych to nepredpokladal....
feltharg Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 presne jak pise lama, proto jsem to posilal - trojka a ctyrka jak vysita.Navic ten tisk vypada docela slusne. nestydel bych se dat takovej aftermarket na svy primky Ja to cetl a vidim, proto jsem psal, ze mam evidentne mezery a daval odkaz na vyrez s katalogu s detskyma sportama, protoze to fakt sedi (puvodni domenka, ze lomenou trojku ma parexo neplati...). Zil jsem v dojmu, ze aftermarket dily lze porad poznat podle fontu a tohle uz bych nepoznal, predpokladam, ze proto to i feltharg posilal. To ze je to nova vyroba porad neznamena, ze to nemuze byt Elton, ale v tomto pripade bych to nepredpokladal....
Hardslimer Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Luneta pro detske prim sport ma mensi prumer.Vsechny neorigo lunety maji jedno spolecne:Font je natisteny, ne vlisovany.Pri blizsim pohledu to jde poznat. A pokud ne, tak je treba dat dotaz prodejci.A jeste jeden postreh.Pokud se jedna o origo, tak to kazdy napise do popisku.A cena by byla taky jina. ;-)
Hardslimer Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Kuci. A jen takovy dotaz:To vsichni nemuzete usnout nebo drepite v praci jako ja !? :-D
feltharg Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 rikam si to samy sice drepim doma, ale dohanim neco pracovniho...podle odlesku na tech v pravo na ty fotce na aukru to skoro prave vypada na hlubsi vlisovani. kazdopadne at to je jakakoliv technologie, bude to pravdepoodbne stejne kvalitni jako ten smejd co dodava elton, ne-li kvalitnejsi. no nic, mel bych jit spat... a nechat si zdat o hezkych plastovych lunetach na ps2 ze kterych se pri krivem pohledu nesetre barva
Hardslimer Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Ja jsem si par peknych lunet nakoupil kdysi na aukru.I s hodinkama. Kus cca 150 Kc.Sice byly nefunkcni, ale bral jsem je jako zdroj nahradnich dilu.Zajimala mne pouze luneta + korunka. A kdyz jsem uvnitr nasel 68.3 tretisroubek, tak jsem byl mile prekvapeny. ;-)
Daftra Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Jedny Diplomaty i s instruktáží,jak vypadá Incabloc,asi aby kupující nenaletěl.http://aukro.cz/prim-diplomat-1-serie-nazev-incabloc-na-ciferniku-i6560143870.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se