Aneta Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Tyhle hodinky už tu jednou byly zmíněny před pár dny - neprodaly se. Teď jsou vystaveny znova.http://aukro.cz/prim-sport-automatic-i6632384252.htmlJsou OK? A cena? Díky.
VintageLover Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Nejsou OK, je to parexo skládačka.
xbraj19 Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Jak poznáte ze je to Parexo? Když se dívám na origo a na Parexo, prijde mi to úplně stejné. Je tu nekde vlákno, kde by byla nějaká nazorna srovnavacka?
Cherokee Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) O té 215 je to tady dost a o lunetě taky, skus si to přečíst. Vlákna díly z Parexa, letecké prim atd. Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem Cherokee
Honza.manta Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Pouzdro nevím, dle mého původní, cifr a ručky v pohodě, dýnko a luneta parexo a cena z vesmíru.
Hardslimer Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) No nechtel jsem do toho mluvit, ale tohle pouzdro bylo jen s cernym cifrem.Ostatni barevne kombinace mely pouzdro na vrcholcich otevrene.Nebo se mylim ? Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem Hardslimer
straspol Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 No nechtel jsem do toho mluvit, ale tohle pouzdro bylo jen s cernym cifrem.Ostatni barevne kombinace mely pouzdro na vrcholcich otevrene.Nebo se mylim ?Bůhví. to otevřené pouzdro bylo dělané z polejvaných nočníků- okamžitě z něj slezl chrom a začalo doslova hnít. Nakonec tyhle hodinky buď hodináři přesadili do staršího modelu pouzdra, nebo se část produkce třeba dělala rovnou tak ? Obou provedení jsem viděl opravdu dost a v dobrém stavu jen v pouzdře PS2.
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Bůhví. to otevřené pouzdro bylo dělané z polejvaných nočníků- okamžitě z něj slezl chrom a začalo doslova hnít. Nakonec tyhle hodinky buď hodináři přesadili do staršího modelu pouzdra, nebo se část produkce třeba dělala rovnou tak ? Obou provedení jsem viděl opravdu dost a v dobrém stavu jen v pouzdře PS2. Mám na tuto věc stejný názor.
Honza.manta Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Já taky. Mám ta otevřená pouzdra doma dvě a obě dost bída.
straspol Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Já mám jen jedno a bída je dost měkký výraz, který kvalitu toho pochromovaného trusu zdaleka nevystihuje.
pan_zelva Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Zdravím místní znalce.Rozhodl jsem se, že bych si koupil nějaké starší Primky a rád bych se zeptal, zda-li se podle fotek dá nějak ověřit pravost. Na co se zaměřit a tak. Konkrétně koukám na modely tohoto prodejce:https://www.sbazar.cz/pbed Co na to říkáte?
Primoš Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Tak ten pravděpodobně rozprodává sbírku velmi zachovalých exemplářů.
doktor584 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Zdravím místní znalce.Rozhodl jsem se, že bych si koupil nějaké starší Primky a rád bych se zeptal, zda-li se podle fotek dá nějak ověřit pravost. Na co se zaměřit a tak. Konkrétně koukám na modely tohoto prodejce:https://www.sbazar.cz/pbed Co na to říkáte?....za mně slušný....
Daftra Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Zdravím místní znalce.Rozhodl jsem se, že bych si koupil nějaké starší Primky a rád bych se zeptal, zda-li se podle fotek dá nějak ověřit pravost. Na co se zaměřit a tak. Konkrétně koukám na modely tohoto prodejce:https://www.sbazar.cz/pbed Co na to říkáte?Je možný,že rozprodává sbírku,ale způsobem,že co není 100% dává na Sbazar a co stopro je,koupíš od něho na Antik-Hovorka....
Milan Praha Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 ... a ??? ceny mi přijdou uplně v pohodě
Daftra Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 (upraveno) Ceny u toho co má teď v nabídce, jo.I předtím je měl,jen to složení některých hodinek bylo trošku jiný... Upraveno 8. prosince 2016 uživatelem Daftra
TOMASS Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 http://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-4145.html Další parexo... EDA doporučuje do sbírky;-)
Hardslimer Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 (upraveno) Je dobre, ze mistni chronomagori pomahaji cistit Accutronovi jeho web.Diky za kazdou takovou poznamku. ;-)Ted uz jen vzit Edovi moznost pokracovat v inzerovani a smitec.Je treba udelat exemplarni potrestani pro vystrahu vsem budoucim spekulantum.Potom kazdeho, kdo se mne zepta, kde koupit origo Prim, rad odkazu na jeho web. Upraveno 11. prosince 2016 uživatelem Hardslimer
accutron Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 (upraveno) Děkuji za upozornění. Budu kontaktovat prodejce, aby tuto nabídku neprodleně stáhl. Upraveno 11. prosince 2016 uživatelem accutron
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se